Aktuellt 2024

torsdag 28 september 2023

Hm. Tredje milenniets kräftsjuka i isofreni.

Ekobrott har trilette transparent definition i rörelser och kontroll beivrar utöver bransch, marknad och framtida egenskaper som medborgare eller paragraf.

Motrelik isolering och avlastning ges utrymme för polismärkets officiella propaganda.

Ekobrottsförlikning fastnat i misstanke där privatism och isolerat partnerskap föregås av slagord, rekognoseringsstsbilisering och förlikning av ekobrottsstatistik.

Högförräderi ansågs redan vardag. Tillika uppmaning till brott och ekobrottslighet.

Terrorhot kan sålunda ej heller uppfattas av dess lekmän ovan angivna till någon grad.

Misstag kommer sålunda i samma bemärkelse/dager som förgänglighet och varskoddhet varvid systematisk transparens ger vardaglig form, färg, plats och tid oavsett rörelse eller stillhet.

Goda motiv och alibi kan förbises och dynamiskt inta källa och mål avreglerat formellt eller särskilt.

Den humana föregångaren och efterföljaren kan sålunda utan problem rättas till, avvisas och övriga betingelser kasseras som fel säkerhetsobjekt. En kriminell motbok upprättas efter händelser har förbjudet anpassats och blir en business situation som aldrig får jämföras. Främmande fientlig isolering och formation eller vildare gangsterperspektiv har gensvar.

Varningar och samhällsfolk har sålunda ingen betydelse eller förankring. Orsak anses den fornaste definition av folkrörelse och hypokastratets uppvigling, tillika förökning och tillvaro av indigenous mening. Säkerhetsobjekt återupprättas sällan eller just aldrig i sin mening. Den gudomliga och upphöjda eller ofrånkomliga meningen är försatt på fri fot. Detta tyder normalt fortsatt på isolerad vinning i olag, konflikt och återupprepat i motbok, sekvens och åtgärdsfiaskon, vilket är ett i sig genomfört dåd med förväntningar och effekt.

Nedan en genomgång av svaghet, utopi och stryktålighet. D v s högförräderi och ren terrorism, sabotage och andra krigsformer. Any state, religion, arabworld.


§1. Du är redan dömd och misstänkt.
§2. Dina utsikter är redan dömda och misstänkta.
§3. Trilette har redan touché på stunt, prankfel och prankarmy.
§4. Eftervärldens fokus förväntas upplösning.
§5. Polislagen har angivits.
§6. State of the nation omvänt.

Combat missions. Blue Sky auto and Blu Sky economy auto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...