Aktuellt 2024

torsdag 28 september 2023

Hm. Android World?

I en Android World skulle man kunna samla allt utifrån lite valbart, som inte har med appar eller tjänster i fokus berörande hushållsmedia och gatumedia. Men gatumedia är synkroniserat utan t ex användningsområden som betynger den gemensamma användningen. Man kommer på undergången UTE.

När kreationerna är "ute" är det fint att ta med gatumedia in och blir intressant.

Samma sak måste bemästras med t ex vad studenter eller vanligt folk har hemma. Exempel en laptop där man skriver och en Android mobil.

Där kommer sociala medier i sin rätta dager. Men det vi nu har är krångligt och mera eller mindre enheternas psykotiska symptom.

Hur en intrnetmarknad är egentlig är fortfarande frågan. Eftersom många av de elementära och numera en del kritiska samhällsenheter har använts som snubblande på varandra in i creators värld förbiser man praktiskt utan karaktär en underhållning eller uppvisning 

G kommer att minska för creator, detta syndrom härskade av vanligen nära jordens befolkning. Den intelligens nivån och anpassningen passar inte alla är nästa klick och nästa åsikt drygar sig på inte bara lust eller hittar på annat.

Creator har värdesätts, hemskt men sanningen är deras en helt annan. Knappast en klient som passar längre.

Den här biten kommer nog att återkomma och rensa marknaden från diverse människan illojalt och mindre livsbejakande fenomen.

Intressant att se om koncept dyker upp eller begravs, men något som är helt galet är kvar.

Till detta kommer sidoannonser, kanske en egen Android browser eller andras reliker samlat. Sidoannonser som har bara ingen eller en pytteliten andel i creators fönster eller innanför branddörren att göra. Det som är nu, omöjligt. Men papper och hälsa måste ha varit på framgång, kanske till och med via uppåt väggarna eller i underjorden... Inte ska köpman synas så då... Nej. Privacy policy och disclaimer är mycket mera skydd på rätt sätt redan. Mera än annonser och bevis.

Creators har många fiskat och blåst kan man undra om. Särskilt de som inte går att begripa eller alls att återställa. Precis som på gatan, om gatan är förlorad, är räddningen med ibland hos creator för andra funktioner och syften. Gatan är inte farsans sängkammare.

I en world sover stjärnor och blänker ibland. I en Android World är gemsamt ett internet och en egen värld, en start beskrivning bevingat det som redan blivit till och erbjuds.

Ekonomi erbjuds inte ofta alls. Man måste först överleva och finnas men respekten är ändlös för nya utan och med idéer.

Efter jobb kommer inte gatan. Efter gatan kommer ingen ikapp efter gatan och jobb. Pengar är borta. Detta konstverk anses fritt rama in regler och estetiskt om det finns en creator oavsett om verktyg finns, eller administration mm.

Efter banklös och kris kommer inte slavdrivare undan. Människan har sagt sitt och kommer hem från world, gatan och hushållet.

Nu har vi visat att "jobba mot" och att "skapa mål" inte heller räcker till. Vackert så. Men uppfinningar har samlade uttryck och ibland fasoner. Nu ska livet vara vän och resten...

Där vänder allt mera marknad eller finans på både kunskap och kompetens, behov och allt mera sällan en profil eller aktör. De mesta skiner ändock aldrig oavsett galant och smart, verksam och dyr eller hemlig och krävande.

Värdebehållning, intresse och viktigt. Det är lite skenheligt i alla fall. Särskilt det där med AI.

I en world skulle man nog stänga av den. Annars får inte creator betalt om du inte stänger av din Android... men så blir det inte. Du kände igen dig. Jag gjorde det, kanske. Men är jag intresserad?

World är personlig potens skulle man kunna säga. Men den är enbart självvald och bara till för en själv.

Appar är hjälp orienterande, men kommer detta alternativ att finnas? Eller skall vi köpa program och rama ut apparna som creators?

World kan följa med i en gammal och ny mobil eller enhet. Men hur skall den klara det utan en skön känsla som egentligen inte är home, mm med?

Mera behöver man kanske inte veta i nuläget. Eller som creator. Nu kanske det är moget för självkänsla igen?

Pocket och World. Ett Android konto Pocket(delägare av Android med egen mobil) och ett/plus SIM konto World.
Interface säljs av Android ägaren till marknaden. Smart va. Precis vad creator vill ha även på laptopen.

Farsan kan ge lärdom sörru. Den som räknas.

Hej då istiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...