Aktuellt 2024

onsdag 20 september 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Massiva strömavbrott. Mycket underhåll också. Med så mycket fiasko och okända hinder kan man bara önska att detta beaktas och innebär problemlösning kontinuerligt. Hur våra egna är drabbade måste utredas. Det blåser ju åtminstone. Och vatten ska det finnas nog i stort sett. Jag föreslår en särskild miljömärkning och utredning av detta. Omedelbar verkan och realitetskontroll. Även grannländerna. Även att Atlantic, EU och Arctic processar detta smidigt.

Att halvera t ex privat bilkörning i behovs- och riskanpassade storstäder tycker jag är aktuellt. Det borde finnas annalkat i t o m EU och Ryssland. Föreslår en ordentlig höstkampanj där service och försäljare kan stå för detta om de nu ska ha försäljning, lån, leasing och uthyrning alls eller stoppat. De borde direkt ta tag i det redan avsatta problemen, precis som andra. Det skulle kunna bli en ekonomi som blir planlagd och balanserad rent av lokalt med nästan frivilliga medel och marknadens insatser och fonder. Det blir alltså anpassning, inte ersättning eller rabatter, skattelättnader eller annat. Det handlar om orsaker redan, moral och etik. Kommuner eller distrikt kan välja vilka som är anpassade för en lyckad miljöpolitik. Tag fram balansräkning och en utbildning för detta. Låna inte ut pengar utan detta gediget program och en godkänd rapport. Det märket kan du behålla själv och visa upp i sin tur, varför om allmän och kommunal trafik bör anpassas. Bra idé, tycker jag. Marknaden borde dessutom ha mycket driftigare lösningar och problem lösta.

Hur som helst är det misstänkta problem i upplock. 1 miljon bilar Alperna och x-ray blir trafik. Det är lite sorgligt. Dessutom är det önskvärt att detta miljöproblem utreds och att den rening och bevakning som förekommer fungerar och har sin egen karaktär.

Nu har vi haft så mycket problem så att jag föreslår att t o m mirisen och komersiellt får acceptera att underlätta transporter för upplock med miljö för super-plockare, plockare och olika specialister. Full bra täckning av plock, koll oavsett möjligt.

Den fina sjötrafik vi har här norrut borde kunna erbjuda viss kunskap och hjälp gissar jag. Utan den hjälpen kan bli katastrof gissar jag. Inte så roligt för dem alltid själva heller.

Glöm inte respekt för original man(original människa). Annars syns det igen som problem och olyckor.

Inte så roligt att få paket på kartan hem och dessutom för vintern igenom, men så är det. Bara det pratar pengar utanför krig, knark och brottslighet större fan än har och.. "gud".

Min vädjan är att ni ser problem och därför rapporterar detta. Tänk på propellerskydd. Direkt förorening kan vara folk i vattnet. Just nu behövs en kontroll, sökning och åtgärder. Tänk på att rapporter kan vara direkta bevis på att något har hänt någonstans eller kan komma att hända.

Nog ska en trafikhandel klara sig under samma paraply, på plats... utan ljus och utan ljud eller inte stå i vägen. Fråga om spaning pågår på ytan och djupet, hjälp till eller rapportera. Ni andra, kör försiktigt och kom ihåg ungefär var är du, nästa larmare och plockare, kanske ubåt. Vi kan inte bara ha ljust och mörkt vatten. Då skulle du plötsligt behöva köpa tillbaka ditt fordon, kanske efter ett skalenligt krig.

Risker är avlämnat på plats och nu rör de på sig. Det kommer någonstans...

Nu ska vi ta i ordentligt och få stopp på fiaskona. Allt för många är saknade och skadade eller i riskzoner. Hela världen har super-plockare, combats, kontrollanter, specialister... Det här får inte vara psykologisk terror och ett hot som bara bilförare har eller sköter själva. Du är på allmän väg eller privat berörs lika väl som orsak och förmåga privat. Vi som inte är dina egna trafikanter i stort sett på heltid. Sånt möte hade inte sånt rött ljus, är mitt Combat tips och trick. Hoppas sjöfarten förstår detta. Hur som helst har du en kapten eller begär hjälp.

Det är lite svårt att inte skratta och allvarsamt varnar det innan. Ska man ut och vifta med snorren och höra "propellerskydd"!

Vad är du för en bilförare?

Kom ihåg att en Combat kan rädda de flesta eller alla. Då måste det vara normalt förstått och respekterat. Kvinnor kan. De vill ha mera guld och rutiner så... Alla gröna vägar är en sneseglare som inte gick att hitta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...