Aktuellt 2024

tisdag 26 september 2023

Upplockare, på gång ALARM

Mycket grundlig genomgång av söka löst folk igen och igen i Stenungsund. Alla ska hittas och räknas in. I rasmassor, kolla vårat gamla och andras. Japan, Kina, Brasilien, Finland... alla dykare, plockare mm. Folk som hjälpt andra... full koll på reptiler och marint likadant om folk i och mera.

Knepigare med transporter, alla möjliga. Små som stora. Alla sorter vägarbeten, städ ch reflex, lampor och linjer...

Ni måste söka ratio i skog, fält och på under och runt olika geo enheter, svaga svackor, blixt ställen, stenar, berg, buskar...

Skadade kan finnas på marken. Alla flyktvägar och marint och reptiler samma. Alltså även uppepå. Bara små pölar kan ha hål eller haft. Reptiler är snabba och lista ut var, måste täckas. Även uppe på byggnader och i träd. Alla angivna vatten öppna och fantasi.

Bara en trailer med pansarvagnar kan bli knepigt. En tom mjölkbil...

Allt har hänt huller om buller och så stort vi bara varnade för och anade. Lägg ned utredning och be dem lekmän utreda är mitt förslag, alltså kontrollanter som larmat m fl. Hitta alla och allt först. Först räddning. De som varit där och åkt med bör klara utredning själva. Då blir det ett komplement.  Markägarna föreslås kolla detta. Vet de mera?

Det ska inte vara skadade, så påtänkt. Då är något större geologiskt och hydrologiskt fel med. Vad jag kallar major summit init kan vara ömsesidigt men liten risk och bedömt av andra. Åtgärder som är egenskapliga är svårare att det inte blir skadade. Oftast beror det på otur och mera eller mindre slarv av förare och andra i händelsen. Men om transport-laster och detaljer i anläggning skadar är redan med till viss del påstås det.

Esko Ilmari och Apatcho Cheied, Rescue services before MM... kolla även grannbyar/vägar med angivet. Även med Sala och Nordsjön... Åland med... Informatörer mera, t ex Finska viken.

Djur kan blöda. Grävling kan blöda färg! Måste söka människor i alla åldrar... även om finns det. I detta fall kan vara grävling och annat, små och stora. Även Myskoxe? Älgar och annat?

Sommar och vinter grejer, alpint eller t ex surf, MC plus...

Alla indiangrejer, oftast egna grejer för bosättning, flytt eller livestock... tänk på att upplockare kan kämpa och ha annan deltid...

Blue sky plockare där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...