Aktuellt 2024

måndag 25 september 2023

Upplockare, på gång

Vattenkvalitet, kan växla ovanliga ställen. Bra om fiasko tidigaste larm. Olika plockar situationen okänt om med.

Många av de större och farliga vulkanerna är aktiva enligt Volcanoverse, YouTube. Även detta resulterar normalt i motsatt men flera "hål" och fiasko redan med. Att krisinfo ej har karta kan vara med så att ingen vet och hittar utom informatörer. Om detta klickar blir fiaskona flera och eller fatala där vattenkvalitet ingår i larm. Håll utkik.

Stora syndrom och fiaskom, trender kan vara framtid?

Väder säger en sak men oceanologer och hydrologer kan ha ovanliga situationer. Glaciärer inblandade redan på fiaskoställen. Fråga andras vad ni kan kolla ömsesidigt och miris-plockare(informatörer).

Koll Atlanten.

Pip når alla haven.

Räkna med skrothögar, s k svärmar 

Mycket viktigt, Afrika info med koll. Hjälp gärna till.

Vilka håll på klickar fiasko och flera tar samma väg? S k through och syndrom. Vilka håll? Flera larm redan. Miris bör sköta detta galant.

Storplockställen med? Hofors, älvar och andra tillfälliga. Mera world, global.

Vidriga trendfarare och fiaskofarare hamnar någonstans på maajujju i Arctic och Antarctica eller i Barents och Bornholm tillfälligt? Stora sjukhus plockar troligt med?

Risken(egentligt larm) når att marin sektor måste snabbkollas täckande. Privat och miris mm... Enkelt uttryckt där ni är dessutom. Det får marknaden eller security själva täcka. Annars blir det tjafs. Troligt är detta med i alla fall.

Fiasko-konstnärer och samarbeten, smarta lösningar, kombinationer och egna, även specialister. Kan kräva avlösning, för mycket flygande, annat eget privat och lite egenkoll av alla sorter är bra att ha och bra att vara lite förberedd. Tänk på din och våran logistik och vistelse, självkoll alltså. Bra om egna vet lite och kan hjälpa till. En del av våra metoder kan vara andra till självhjälp ordnas, men mycket svårt och knepigt med tid att förstå situationer utanför plockning och räddning så. Använd kontakter och informatörer, ibland smidigast och bästa koll. Egna ska hittas, dit de ska och en del problem lösas ibland.

Om vi är vana och andra tror sig vara det är det ibland platt fall fiasko. Rutinerna passar inte och bör skapas, någon behöver just förstå detta. Jämförelsen att vi inte vet kan(skulle kunna) bli eller vara fiasko i alla fall och bli jobbigt.

Fråga om måste återkolla ditt om du ska vidare och tala om att du gör det igen redan på väg eller annanstans. Kan vara bra att lösa själv eller nå dit? Just, beror på vem du är och var någonstans du är. Alltid. Eller så sköter andra det. Utrustning är viktig just innan det är för sent. Fråga om behövs eller om täcker ditt behov, kanske andras.

Jag vet att detta känns konstigt men det är ett måste. Så måste combats och specialister förstå och klara sig när många andra måste det. Känn efter om du är redo eller pausar, kanske kan hjälpa med annat. Men det kan bli nobben och besvär att ha koll/uppbackning också. Du måste ha medel att klara dig med och hur du återupptar detta. Möjligt är du tillfälligt en egen informatör, en som söks redan. Andra ej tjänsteförordnade och privata ensaker kan bli av intresse av rätt sort. Du bör tänka igenom om vad, vem och vilka och hur om du söks. Men glöm inte att fråga rätt. Det misstar sällan t ex miris inte om eftersom de är till för sitt och förhoppningsvis liknande. Du vet vilka du behöver på vilken situation och nivå. Fråga. Men det kan bli svårt att klara både Combat, super-plockare och flera olika specialist nästan på en gång. Dessutom sjukvård och jägare, prioritet. Syrgas och evakuering, din insats och passande? Tjafsa inte. Smidigt vet och bör kan vara rätta och rätt signal. Då slipper andra oro och ömsesidigt bör klaras av flera. Vem sköter sånt? Var uppmärksam. Situationen är positiv egentligt. Bör vara i balans så. Fråga och tala om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...