Aktuellt 2024

fredag 29 september 2023

Upplockare, på gång

Ibland brukar det bli fel eller brist på personal på upplock. Även ekonomi som marknaden kan klara. Har ni kollen? Så mycket och så länge har hela världen(nära) haft problem nu. En hel livstid för mig kan man säga.

En del har ingen hjälp hörs.

Europa är väldans drabbat, risken är att politik och strategier krossas och blir problem så. Konstigt att inget här är rapporter offentligt och dessutom Ryssland och övriga Europa... Är andra här så i såna förhållanden? Kolla ibland och scramble till myndigheter eller Regeringen.

Någon form av status från andra om detta kan vara bra?

Gamla och unga plockar, ibland koll om hjälp. Det ser ut som en del har varit sysselsatta flera år med detta. Tänk på dem, erfarenhet. Egen hjälp.

Mycket fiasko år efter år, alla säsonger(årstider).

Även religiösa samfund eller ideologiska kan behöva frågas.

Speciell union, där folk jobber åt sig själva i flera branscher? Svårt utan miris och förstånd? Detta är orsaken till att vi är "insnöade" här nnars. Men det finns här, mera än ekonomi anade före MM. Vad som är främmande för många är just tjejer som gör så.

Arbetsmarknad är inte hjulet. Ge upp. Det är ofta detta som hänt och visas i onödan. Det vet eller vill marknaden veta. Fråga bara. Självklart bör krigare, spirits och creators låta klara sig i rätt mån. Specialister, kunnande och problemlösare, t ex combats. Rapportera till UN om detta, bra som dåligt. Tips, arabvärlden(olja) och numera råvaror kan behöva göra samma. Nu har pengar kommit i sådan fokus men mismatchar AI både logiskt och ologiskt. Meningen bör vara att man, några observerat och klarar detta. Även enorma omsättningar obegripliga på livestock och livsmedel...

Av detta en viss anledning till materialverket. Troligt diskussioner att tillstå med t ex tillfälliga transporter som marknaden behöver. Viss "maskinpark" för sfär och motsvarighet men blandad allmän självhjälp. Egentligt är medel avsatta och skall bara vara enhets skalbolag för myndigheter om inte annat förordas. Vad behövs nu och hur värderas denna skymf som bevingar nytta och beslut, smidighet och åtgärd möjligt? Skall nästa budget för miris benåda sektorn och hur har detta uppkommit? Skall neutralitet och Nordiskt samarbete kastas bort och i underläge? Vilka behov finns och vad kan gemene lekman?

Konkursvärld, trafiksektor omprövning och anpassning mm i fokus. Kanske en ny transparent EG fråga och Nordisk som avstäms med Barents och Nordsverige? Infrastruktur, omvandling ar och rationella grepp har in och ut använts. Flyg och sjöfart, framför allt persontransport sektor ses över inklusive Taxi, buss med järnvägar, spårvagnar, flyg och fartyg, broar och tunnlar...

Vad kan MP och marinen föreslå?

Vad kan regeringar och parlament betänka?
Vad kan denna tunga föredragna ekonomiska enhet vara till nytta som bär symbolisk symbios? Fungerar det alls i dagsläget?

Om polisen frias i utredning kvarstår att behandla som det allvarliga läget de sägs behåller informera om. Skall SÄK återta sin position inför marknaden eller demokratin? Har politiska och andra organisationer rätt eller hinder? Var är korrekt försvarsmakt och vad är civilförsvar?

Jag anser att marinen bör splittras i olika enheter åtminstone under utredning. Fråga befälhavare och statschef.

Många vet och många kan utreda. Föreslår god avsikt och reformation inom ratio. I övrigt anmälda situationer fortsätter, och övrig konfliktbevakning med anpassning. Även fyrkammar-riksdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...