Aktuellt 2024

lördag 7 oktober 2023

Aha. Hm.

Det meddelas via nyheter om aktiva och processer. Men inte om våra egna(hela världen) inte kan vara där och hur det går till.

Har ni inte fått nog av bakbundna krig där vi ser hur kvinnor både raserat allt, inte bara förutsättningar och dessutom närmat sig fällan så jordens män ser det? Senast idag. Och t ex abanda(da)krigen räknar med, deltar eller avvisar i ändå fel processer oavsett framtid eller väntan av lite andra processer... Nu ska alltså resultatet av att vi skickade hem NATO också synas. Istället för krig... Vem som står för det hittar eller hindrar inte tjejerna normalt. Då överflykt av pengar skett av vildare och mellanhänder som inte ens kan eller vill skapa fred eller annat. S k hottentotter och vanligtvis kommunister och nazister i fascismens profil och brytningar(tyder på flykt och ankomst, leverans eller begär, uppmaning). Härskarna i det dåliga universum och kommer ingenstans sig som välkomna eller extra jobbiga. Newlindoz. Prankfel. Storslam. Icket godkänd kvinnofason, kultur, sed, bruk eller praxis om vad som inte tillhör och aldrig tillhör utan brott runt om, som vi andra ser både och.

En "normaliseringsprocess" var inte original man enhetligt av person eller beskrivning på någon nivå alls. Sluta tjafsa. Era farsor eller deras farsor ramlade ut nu. De har inte ork och lust och fightas mot hela världen enklast fel, om naturlig anpassning och inte.

Som att naturen gör sötvatten. Där försvinner respekt för original man, krigare och spirits. Ni visste ju om fällan! Utom att de flesta är barbarer och knarkare...

Ni har inte skapat denna neutralitet. Dröm om det. Kanske i bästa fall något eget.

Jämför snyggaste knarkaren miss Universum syntes på TV och Sassa slooker, indianer och original man, riktiga krigare och spirits, creators...

Är det samma sak eller bara nonsens nu?

Ni kommer hit och fryser, bombar dem välkommen hem där... Abanda. Assassin propaganda t o m på high treson med rosqüt...

Nej. Jag har inte pengar till normalisering eller process. Dröm om att jag hoppar med era knarkaffärsfolk, oligarker och andra t o m fed missionärer.

Hoppas ni förstår upplockare och specialister. Mourning eller frilansare, pionjärer eller saints.

Ruggigt kallt och kyligt nu. Kort sommar, liknade ingen säsong alls varje. Här har ni inte såna krig möjliga alls. Ni är rena skämten, narren själva.

Din brustna havsbrunst är kammarsång. Vi har egen värdighet. Utöver sånt pack och annat lösare och bortom. Inte heller vårat fel.

Du lever som ett stánkhan...

LAS Lagen om Arvinge besvär Symptom...
KAS lite spacigt Kanske Annan Spacig...
Stán-Khan, moron.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar