Aktuellt 2024

måndag 16 oktober 2023

Hm.

Vad är alla inställningar till för? Att först begripligt överlappa betydelser om vad den inte ska ha med att göra till säkerhetsnivå med kommunikation synkroniserat till noll?

Är den så bra att Edge kan kopiera tillåtelser själv in i detta?

Vad betyder allt på Windows inställningar om detsamma?

Varför har AI inte stängt av allt då? Om vi ska ha Bing som inte använder deras "AI", har de plötsligt tillgång och en fälla hos användarna? Vad är det för marknad?

Vad händer med oss som har professionella egenskaper valda, t ex program? Hur ska detta anpassas till avstängda och instängda gangsters?

Om jag har en annan Windows bredfvid, vad gäller att jag kan välja? Var finns det? Vad har datorkapacitet med enkel kommunikation att göra om det redan klickar? När reagerar Edge och Windows? När ska enheter reagera och varför ska datorn "lysa röd" för att vara tillgänglig för "kompromisser" och "användarkrupp"?

Var reglerar man den absoluta tillgängligheten i sig, vad datorn är till för och är inte det minsta skenhelig för t ex Android eller Internet när det betalas?

När kan kommunikation nå fram och inte, bevakar och informerar Windows och Edge detta eller ska det anpassas komma från internet och enheter?

Summa kardemumma, enligt data-princip är summa kardemumma helt avstängt=betald funktion. Läs. Enkelt va?! Kolla bara inställningarna i Edge. Kolla inställningarna i Windows. Helt samma numera. När blir det så?

Varför jag frågar? Jag letar efter de absoluta störningarna i Edge, t ex lyssna på musik i YouTube Premium(avgift). Jag tror inte ni stämmer ihop. Ni är skammade och fast och har hittat på en falsk drift, en s k konstgjord andning. DOS är inte heller tekniskt angivet. Varför fastnar videor, fönster, kontroller och annat, t o m att stänga av Edge(YouTube). Helt åt helvete med bara störningarna. Störningarna är periodiska och klonade.

Har det med Bluetooth och WiFi att göra som datorn är? Vem skaffar annat då? Varför är KOMMUNIKATION delat till inte bara enheter? När blir det så? Ska det vara i programvara nu som McAfee, Logitech mus, Sandström USB, MIDI, Telefon-funktion, Mikrofon, Hörlurar både USB och Bluetooth? Eller gör en router fel nu när man har två Windows laptops? Dessutom där memostick(med säkerhet) inte används mera eller kanske senare? Jag har grejer på annan plats, bluetooth högtalare, haft en all-in-one skanner/skrivare på den andra... Jag har två mikrofoner. Två olika teknik.

Adaptiv rendering service kanske? Lite tjaskigt att de konstiga bakvända val och nya val om optimering. Jag förstod ingenting. McAfee förstår inte 5 GB VPN? Jag har en McAfee på varje laptop. Ska de lära sig när de kan göra envisa pop-ups hela tiden?

Ni är bra fiffiga men jag undrar om McAfee får göra en förfrågning till DOS och MicroSoft först om det går att ha tidslojala element som störningar. Adaptiv rendering service. Helt utanför, vad det nu betyder för Acer? Nätverk där istället p g a samma? En sån spell skulle rensa Windows på BARA massa onödigt. Om folk inte anväder det går det fel för creators. Är det grundlag eller?

Browser är inte creator. Laptopen har instrument och program för creator. Windowsen är inte creator, men har dessa instrument och dess utrustning möjligt. Är VPN, Drive och Antivirus konstgjort socker? De har bränt socker längre än WW1 och WW2...

Hur i h-e har ni kommit in på Silicon Valley och alla möjliga datanisse utbildningar!? Ni är ju inte sann. Man kan ju ta Nobels pris på er. Jag måste säga att det ser knarkigt ut. Allvarligt. Håll det borta från creator. Jag tittar hellre på oskyldig romantik, men bläddrar oftast förbi. Det ser fängelse ut på bar gärning hela tiden, men vi håller liv i BETYDELSER som också får finnas och göras, vad än resten i världen säger och gör. T o m utan socker.

Den dagen ni hoppade till Twitter och Facebook dog eran dröm och vi ser att det är mera bara så det är någon kvar utom skithögar. Tål DOS dem alls nu? Varför? Jo. Vem äger AI!? Klart är att en verksamhet är en överlämning. Men det får ni sköta. Om vi ska äga=tala om det. Om detta är orsaken till allt "dubbelgångare" på inställningar(numera överlappande AI svårt att förstå) så är IQ extra balanserat av en annan kraft, om du vore någon... men si du, original man vinner.

Jaha. Det är lika med en onaturlig inblandning. En fiasko alltså, som skulle Talat eller korresponderat om möjligheten vad man bör veta och övrigt förfrågas.

BODYTALK... Tieee-Ta... (Sång gangnam band Imagination).

21 kommentarer:

  1. Förresten har McAfee gömt min prenumerations period från inställningar. Det ramlar redan in att den gått ut. Huh.

    SvaraRadera
  2. Ungefär som telebolagen vill ha kunder och ringer...

    SvaraRadera
  3. J-a vad arg jag skulle vara som chef!

    SvaraRadera
  4. Då tar Twitter och Facebook orda. Kommer de igen någonsin?

    SvaraRadera
  5. Kolla börsen bara. De tror att de är såna i alla fall. Tyvärr meddelade jag dem detta med Världsbanken.

    SvaraRadera
  6. Ha. Mirisen är på Orb Mach 5 redan...

    SvaraRadera
  7. Och leker med 10.000 tals drönare redan för länge sedan...

    SvaraRadera
  8. Bättre än en halv miljon pansarvagnar i upplock och networth...

    SvaraRadera
  9. Ge upp någon gång... Förbannade gangsters, knarkare, barbarer och annat pack.

    SvaraRadera
  10. Jag har fina WW1 och WW2 Tah senaste dygnet. Blagha blaha. Not even what billions can do. T o m Gangnam tror att de är omöjliga eller ska bli det...

    SvaraRadera
  11. Problemet var att AI sjukvården låste fast lite AI... och räknades med i krig. Lång näsa. Kort i benen.

    SvaraRadera
  12. Ungefär en skyldig ja... Dygnsvärdet stake!

    SvaraRadera
  13. Gangsterna kostar mera än original man för nya "fantaster" orch "maestros"...

    SvaraRadera
  14. Du har inte en sportmössa, gossa. Detta är marknaden!

    SvaraRadera
  15. Jaja. Det skulle kunna låtit alternativ att leva på lån...

    SvaraRadera
  16. Jasså du. Ingen fick bara vara noll eller?

    SvaraRadera

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...