Aktuellt 2024

torsdag 5 oktober 2023

Hm. För många fryspunkter för musik och dans... Windows. Manlig stenputsning finns...

USB hörlurar(inte telecom headset funktion) skall vara klart om enheter och volymen fungera i Windows direkt. Just nu flippar den utan helt egna kontroller i funktion men volym(ändring) fastnar på samma. Likanoggrannt som mus programvara skall vara med i Windows, precis som enhet noga mikrofon. Vaarfför används inte rätt nivå av t ex Premium i Edge(YouTube) är också skillnader som finns.

Oerhört fel för creator. Det är som gangsters använder "Oerhört fel på creator.". Skrattretande.

Edge Bing vill jag avinstallera. Inget att ha. Kanskeen uppbackningsklass.

Videos på Windows 10 Home klaras inte av med otillgängliga kontroler för spelning, dessa försvinner ologiskt vid pekning.

Varje dag byter jag på headphones och USB hörlurr vid creating. AI är inte hur musikprogrammet avgör detta. Det är ännu nogrannare. Då måste man starta om programmet. Det är ett gig-program.

Ljud för MIDI keyboard förblir ett kort eller inget kvalm när på och av. Det skall vara en tydlig signal.

Störningar skall kunna spåras oavsett fel på uppspelning musik. Må det vara elnätet eller Windows, WiFi eller elektriska fält.

Bränna laptop har kommit fram direkt och hänt. Som om batterier i Android balanseras detsamma så an måste ladda den en gång om dygnet utan användning.

Däremot fungerat Nokia X20 utmärkt bra för wIfI delning MED både SWIFT 1 OCH SWIFT 3 laptops. MYCKET BRA. Så bra att Windows 10 och Windows 11 är oidentifierbara för användning och smart tillsammans. Vad är det för VPN när INTERNET tar på sig felet och onödigt? Helt befänd funktion. Dessutom STÄNG av ID själv varje gång samlar ni på er att göra, enheterna sköts inte och används otillförlitligt som leksaker anser ni. Eller spel. TA BORT SPEL och BING. Om det blir för lite användning är AI att Windows ger uppvisningen och trimmar t o m TVÅ laptops, browsing och användning av fönster, bluetooth och telefon med media på.

VAR ÄR NI? Ni har gjort Windows till skräp om vi inte tar bort och ställer in. Tyvärr är säkerhetsklassen BEVAKNING med kamera eller privat nödvändig. Om folk inte kan uppfinna, låt dem filma sitt säkerhetsuppdrag själva! Men det når inte oss som använder köpprogramvara och skapar. Det får INGEN rätt på.

NOKIA kan bara fortsätta med denna AI Acer kan anlita denna självuppskattning med det som finns.

Windows är inte nödvändigt till synes krypterat kan väl inte se ut som häller i tåtarna korrekt. Det är inte Windows längre. Att skaffa 365 och Drive är ointressant att sköta, den profilen har inte Utforskaren heller. Numera ändrar utforskaren på vilka bibliotek som syns hur för creator. Fel igen. Kan man nämna Tera säkerhet och massminne? Hur httar jag detta tillmpbart på Swift 1 till Swift 3?

Ni är en annan Homo sapien helt klart. Ut från denna bransch. Den kan t o m polislagen ge en, även ett barn. Alla krigare och spirits vet detta. Bara att ha 18 grader hemma är fel. 24 är samma reaktion och samma fel... Mot vad som behövs för att kriga på riktigt mot jordens människors fiender, barbarer och dårhus. Så dumma är kärringar och GER det som inte går att komma på. Vi har redan bevisen. Håll dem kvar. Men känn draget. Inte ditt.

All internet är skapat så. Windows. DOS får inte klicka... Ableton. Märken som Acer, Swift smart namn...

Den gör inget, blir varm bara. Synka med creator! Då skaffar vi andra som kyler enheten utan inbyggd gas och lampor som ger fel bekvämlighetsljus... Fel fel fel... Och massor finns där. Bara INTEL har utmärkt bra grejer. Men skam för Europa som ska ha hjärndör kärring och ljudproblem på HELT GEDIGNA EGENSKAPER. Vad ska vi norrut titta på? En skrynklig Nordeffekt av en droppande istapp? Precis som erat knark ni injicerade i generativ tjosan också?

Försvinn. Ut härifrån. Gå och dö någon annanstans.

Varför skall det vara en Hitler i andra världen om det skall vara bevisen?

Polislag AI, hur har ni tänkt er creator och högförräderi? Bara uppdatera... Ska ni hålla andras låda med Bing i browser nu också? Ni är jävla kommunister, helt klart. Fan vad skönt om de avrättar prankarmy. Satans jorden lidit av såna. T o m här syns det. Lika som du! Värdelös männsika. Förbjuden.

Kalla mig utvald bara med din lön och andras börd och rang. Generera dig lite. Kom igen bara. Du borde aldrig komma ur ditt nät där 18 grader och behandlingar sved. Det här är original man, inte brottsling, terrorist, gangster eller era löner om inte annat. Konstigt tager du denna. om bimbosar ALDRIG hittar en man och avarten har inga andra. Längre inte...

Windows som LÄNGRE INTE? Ge upp. Detta är inte ens Bidens, Trumps eller andra politiska andra hand som de behöver. Det är deras tabu. Men fan själv kan anse sig äga det. Men inte så här heller. Då är inte jag brottsling.

Kauppinen, Hakkarainen, Leppänen, Lusua förstår detta. Fråga. Fråga om Draknästet är egna och förstår!

Ingen i databranschen har mera pengar än någon anar. Inte heller bankerna eller riskkapitalisterna klarade detta.

En Donkey Kong fungerade. Men det här... Makalösa utbildat folk, hela livstider och karriärer och bara en lekstuga. Inte slavdriver jag. Jag slutade för att ALLT skall jag lösa. Andra har pengarna före, inga möjligheter.Nu är jag värre än Twitter och Facebook... Värre än internet... Vad är det för dåre som ska lägga sig i?

Du är Nasseöga i internet och datajude nu spirit som kärring? Jaja, Homo sapien klassiskt gick inte. Wake up!

Lugn bara. Det som är skapat r en klasss på klassisk Homo sapien gangster är annat. Släpp inte på och fram dem längre. De "ser" inte detta och vet varningen kassiskt före, tro...

Tro är ett AI dokument. Bara ett ord. Men predictred i värsta och alla anoying sätt med. Skriv vilka de är. Polis här tror att det är "olagligt"...

Human AI.

Det måste finnas lite mera än dörrar... Är det inte du din jävel!? (Polisens uppbackning är ombytlig orsak precis som insyn)

Ajajaj, ser Windows och Android bättre ut snart!?

Kalla det inte liberalism. Inte för original man. Du kan ju inte reglerna eller definitionerna. Majoriteten aldrig en person. Är det krig och uppbackning?! Tack tack. Sen vet du resten redan om andra?

Du är som en farsas hemorojd i en ekorre. Allt snurrar för dig. Eller månen, så lösningarna fanns här... Helt utan fantastisk man... Och?

Snabeln har två ändar. Den pekar olika om andra bisysslor. Och? Där har du nails i din värld. Bara liberalt färdigt oavsett färg och form...

Vad är en gravid? En extra?

Kalles klätterträd, Dr Snuggles, Muppet Show, Larmet går, Miami Vice... Bruce Lee, Boris Becker, Ingemar Stenmark... CNN, NATO och Esrange, Kinesiska muren, Arabvärlden, WW1 och atom, relativitet... Maniacs och Rosqüt, prankarmy och Hollywood... Prova om en film duger! Prova om en stealth picker fungerar! Vattna din blomma i din Nördhet. Bli människa någon gång får ju bara... frihet och allt bra...

Anna Domingu Frihert Enterprise... Inte ens en tvåstavig ilning och chill? Jaha, och? Human bara. Men vad gör vi om såna håller på? Oj, en farsa räknar med det, eller måste...

Var din egen babydoc om andra, inte bara internet. Avvik... Bestå är annat och andra redan skapat...

Dub är gngster googlad! Du är gangster! Du är goolad! Vem har släppt lös dem och dig?

Nu kan ni byta ut studenterna också. Byt. Vad som helst!

Upplockare, det överlastas baklänges på nytt också. Vem är hon nu? Hur kan så många göra bara ett enda fel!? Blue Sky auto. Eller hur paragrafen och det andra!? Tror du inte marknaden ska kunna detta oavsett obönbarhörhet och oförstånd? Vilket offer! Hittar inte, 80.000 ubåtar fiasko...

Kör Blue Sky auto Commercial! Auto economy. Jag väntar också resultat. Helt unikt utan en kärring, faktiskt! Där är de, de "roliga" mammorna. Eller hur... Bara lite förståndshandikappade med "överraskningar"... Huh...


Aha. Kvinnlig stenputsning?

Eeeh. Varde ljus...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar