Aktuellt 2024

måndag 30 oktober 2023

Hm. Finanser som pensionär. Get inspired! A winter kick... Coupler-caution.


Sign Post är man själv. En investering erbjuder avkastning och köp/sälj produkter. Försäkring och ränta kopplat färdigt, om balans försäkring och ränta i 1/2% bnp förekommer(exempel). Detta skall ske inom ett års tid. Stil och klass, enkelt och bra för pensionärer. Inte för stora förluster, risker och så opersonligt system som fastnat och leker obegripliga. Bra ett exempel som idé. Hur gör man som ensam och big papa?

Just det. Vad handlar en pensionär själv!
En bank som "finansinstitut" är väl inte fel? Men reglerna för ränta och försäkring? Vad har Finansinspektionen och Regeringen att säga? Jag är Sign Post bara... Har ekonomi och finanser respekt? Jag kan ha pengar någonstans, en avkastning möjlig. Ett privatliv och egen stil och smak. At det är BNP blir inte åtkomligt så enkelt som kommunister skapar sin fälla. Visst måste lite blått vara med och utan union. Om något händer? Åtminstone en far+barn återstod begripligt och rätt. Den rätten har man redan. Fundera!

Efter en omgång Näring, närprövning, sedan åter avkastning som ny Sign, Post. Banken kan sedan erbjuda produkter och tjänster. I sammanhanget kan mellantid vara olika på marknaden, t ex flexibelt. Egna vänner, familj och släkt kan erbjuda samkörning. Man kan välja stegvist att stanna, starta, ändra, kombinera inköp och planerat, vilket ger säkerhet. Vad kan mera begära? Fundera.

Det blir en lokal eller större hypertrail internet, t ex var banker har sin kundkrets och vilka produkter man stödjer, handlar med, önskar som pensionär. Men serieproduktion klarar inte alla.

Hhhh. Putsa den du! Coupler-caution. Mitt eget ekonomipris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...