Aktuellt 2024

torsdag 26 oktober 2023

H.m.

Som folkligt taget en bild av leklands privata verklighet och åter igen den absolut skarpaste varning för dessa trojanska problem och "oskyldiga" lagar som redan angivits i samma och andra sammanhang, t ex "ta ett jobb" eller "Murphy's lagar", väljarbarometer, klimatanpassning och historia.


Kris är en sak. Barm en annan. Men båda ger en klassisk hypervara att kolonisera och att ge obetydlig flux. Det kallas för marknad.

Det här är självhjälp för fientligt medborgarskap och kronologisk som drabbar också realitet etniskt och definitionsmässigt. Ansvariga och användarvänliga lycksökare har egen retorik, så ser den ut.

I mitt fall är en världsomspännande split vision utsikten, den som bara går på tomgång. Fortfarande hänvisar vi som och bort övriga oavsett anpassning, pussel och pynt. Det ska vara split vision oavsett ämne, situation och även kriterier i förgrund och bakgrund. Oavsett person, klass eller ämbete eller grad.

Ni är inte tillhöriga och absolut inte lekmän. Ni räknas inte just därför ens privat eller påstått nyttjande ytterligare anpassning. Det är lagbörda att påstått förvärva och förverkliga egenskaper i den befattningen även som medborgare och om ordning och dess anpassning. Utan trotjänare och utan krig, potential och skenbara livssituationer. Du krävs tillstånd och kan bara ansöka om detta på andra sätt kommer inte heller att kunna få svar, logisk behörighet i sig själv eller uttingat skapa sig en plattform, en infrastruktur eller för en enda man med världsvana eget monument eller en historia av just klass och  stil.

Du läser rakt genom en förbjuden röd barometer. Frågan och svaret blir du själv, inte vi andra, aldrig för sig. Så går affärsvärlden till av sig själv utan guider och patetiska lekmannaordningar i form av vinning, kunskap, makt, lojalitet och mål... Det krävs begriplighet som nu åtar sig former av försvar. Men fäller sig själv. Vi ser detta som original man. Vi har redan färdighet, lämplighet och gångbarhet redan på livsvillkor utöver på måfå och äventyr.

Den röda barometern med krig och dust når inte barm. Inte ens för Big Mama och Papa. Må det svida över symboliskt och annat, att folk bara vågar!

Du har mitt ord på erat fiasko och nederlag. Du ser dig där springande och "uppe". Ett helt retorikfel. Och?

Det är alltså läsaren jag vänder mig mot. Att dessa "artiklar" förekommer är intet sägande eller nytt. Något annat har hänt. Det är allvarligt och bevingar livsfara. Detta hamnar i säkerhetstjänst AI liksom andra kliniska tillfälligheter, bara vindarna bär.

Du har just betalat för en högsta journalist-skolning och marknads-skolning. Kommer alltid att göra det. Så lever vi andra. Så skyddar vi oss.

Man earth, be beautiful. I am.

Apatcho Cheied SEdL 2023.

Kommentarer:
Jag beskådar frågetecken och nyfikenhet. Som ett säkerhetsvärde och ett säkerhetsobjekt.

The Eagle has landed.

Tips:
SVT Forum, middagstid idag. Beakta tal och dess symboliska och direkta värdesfär i sammanhang. Även som ett etablissemangs vardaglighet. Johan P/L.

Referenser:
Esko Ilmari and Apatcho Cheied SEdL, Rescue services before MM. Creators, world, global. Combats. Research. Advisory. Assistance. My peoples(related family and tribes). Kauppinen, Hakkarainen, Leppänen, Lusua. History, warriors and spirits, indigenous. Gangnam. Markets.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...