Aktuellt 2024

torsdag 26 oktober 2023

Rainshow - Lea (Original Mix)

14 kommentarer:

  1. Här ett exempel på hur liberalt, diktatur och övergrepp tillskansat sig(!) äventyren om t ex sin rätt p g a texternas innehåll. Världsomspännande censur-fråga och AI på redan brotts-statistik medförs till säkerhetstjänsterna.

    SvaraRadera
  2. Tag-registret är helt ett ropar på hjälp och i sin ordning. Inte till anpassad eller skall anpassas. Gangnam högförräderi tillkommer. Detta förekommit i verkliga livet med våld, missbruk och livsfara.

    SvaraRadera
  3. Tag-administratör knep mot money kontroller, oavsett programmering.

    SvaraRadera
  4. Den går alltså inte igenom på mig alls. Inte ens med försök att få folk att betala för internet eller bara välja en annan stil som är uttryck efter denna krigszon i verkligheten om existens och pengar, även piratkopior och rättigheter. Annat är behaviour företrädesvis av andra val och problem, t ex hur en browser läser in och presenterar eller kalkylerar...

    SvaraRadera
  5. Världen blir full av små pit-stops snart. Snart åker ni in i fängelset igen. Troligt på livstid. Vi har råd med att tala om detta.

    SvaraRadera
  6. Just nu är browser och surfing med connectivity och ID i problem. Någon gång passar detta ypperligt bra. Bara ta chansen!

    SvaraRadera
  7. Vad som finns på internet i övrigt kommer att ifrågasättas eller elimineras från kalkyler. De vill äga och köpa fritt, eller sälja. Utan förfrågan, undersökt och bekräftat.

    SvaraRadera
  8. Idag avvisade min blogg samtliga och t o m mirisen förkunnade snabbt sitt medhåll sakligt. Det handlar om förräderi med motsatt, begränsningar och manipulation. Vem och varför, och vad har detta för betydelse för andra redan och fortsatt? Men musiken fortsätter, antar jag. Vi vill ha knarkarna bort från YouTube och data, våra liv och pengar.

    SvaraRadera
  9. Låt dem välja ett knarkar-postat märke och alternativa texter. Orsaken är lag och laglöshets bedömningar och skapande, lika väl som annat.

    SvaraRadera
  10. Vi är inte med på att ni tar över och fixar något alls. Kommer aldrig på tals. Det blir era problem hur ni än gör.

    SvaraRadera
  11. Ingen ordning är en fribruten ekonomi för sånt. Ni vet ju det som barn redan.

    SvaraRadera
  12. Jodå. De sitter inne redan, en hel hög. Finns mera.

    SvaraRadera
  13. Till och med som farsa har man mord-anklagelser på egna såna barn. Allt för lätt.

    SvaraRadera
  14. Ha en bra dag, eller när du bara är.

    SvaraRadera

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...