Aktuellt 2024

tisdag 21 november 2023

Hm. Caférulle med ekodrive... Helgonet.

Helgonet, Simon Templar, "Envistable". Filmtitel. Riktigt mjukt skutt och mjuk klippt film med fokus på stilism, historisk agentkultur där press och media har försvunnit i bakgrunden. Två filmer? Säkerhet i trend där instrument och metoder inger en skepnad av luminositet, även namn på person(Luminosity, female) som används i feeling "future rolling" I scen och manus på ett smakfullt sätt. Vi har hamnat i Miss Universe och Miss World kalkyler I inledningen, en resa i en human konstitution bland offentlighet och tragedi på kant med naturfenomen. En banbrytande kriminell verksamhet får spelrum där byten av individer sker med doktorsgrad och kräver professur för en omedveten militär och polis, varvid historien bevisar sin legend genom varsit filmavsnitt. Hur beroende av varandra är denna legend och kommer människan till en ny liknande rättvisa? Givetvis är den skenheligaste publikens intresse för vacker skandal och avsevärd närhet till nakenhet i sin fokus. Ett Helgonet som ingen räknat med, vackert och avskilt i sin business kongress och från sedvanliga salonger och Helgonets iver att ingen krossas på marknadens villkor. Bra musik, långa filmer, kanske 2 1/2 timme. Vackra tidslinjer i särskilda kryss och möten, plats för att legenden ser och hör i filmen och i biosalongen. Mr Viver, du kom in utan ett nästa försvarstal... Utan ikoniska pergament och finanser. "Ingen skall undgå detta obefintliga skimmer", var ett tal som förbisågs och kastade ut sin mantel bland både människor och välstånd. Något skulle komma att hända... Ser vi nyhetsromantiskt oss in i den ursprungliga världen och blir världen eller skönheten ett kalejdoskop som bara är filmtekniken? Action in belief. Fokus på en del kläder och karaktär, manligt. Vidkommande kvinnligt, t ex vida byxben och varma stockings, lite läder fint och innovativt. Romantisk orkester, högutbildad smått sexig kultur som kräm där den hör hemma, i skolbänken. En skön strof, inte katastrof. Media avsynad knappt på en Indian och en geolog vid samma horn...

Envistable(engelska) betyder avundsvärt.

Ekonomi som caférulle som täcker filmen med castsnuttar för ekodrive. Kolla 14 gånger... Eller gå och se filmen på bio sedvanligt... Hisnande nyttig och mysig kultur och underhållning... Lever i verkligheten.

Jaha. Det var mitt. Någon kanske känner för att skriva ett seriöst manus, en bok? Utan tvekan blev det intresse.

Givetvis bör sinkholes ingå och detta ser världsspännande ut med den ekonomiska historia som angått de flesta andra på det mest omöjliga sätt för oss andra. Jag förmodar att detta leder till en positiv utveckling och en världslig ordning som kvarstår.

Varför jag valt Helgonet är för mig passande. Inga andra Superhjältar, sagor och action-figurer har skinn på näsan färdigt. James Bond ser annat ut, helt eget, kanske mera trivialt på den rätta möjliga karaktären och världsordningen som passar flera.

Helgonet är en smakfull sinnlighet kvar i dagsläget för mig, om inte, kanske passande nog och ett fint bevis för konsekvens utan den farliga ravinen, massorna och fångsten. En glädje av livstid och nutid på riktigt. Intelligent, rättvist och ett korn i historia, konst och nutid. Drömmen är frånvarande likgiltig inför flera i verkligheten, som att andas. Vi skiljer oss åt när mänskligheten är nära... Vi ser oss om, om vi kan.

Lite av guldkorn här. Vad sägs! Vi har gapet mot horror -

Copyright Apatcho Cheied SEdL 2023.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...