Aktuellt 2024

onsdag 8 november 2023

Hm.

Det är redan kriminalitet i varskodd verksamhet som förblindar marknaden. Databranschen har granskats och borde vara rannsakat efter förfrågning och bemötande.

En säkraste stötesten har skapats och jag kan som creator och lekman finna ett enda syndrom som ger en total utsikt och wrap. Att jag själv upplever ett erbjudande återkommande som om detta är en plattform, ett olösbart krematorium av data och blockeringar skulle bli eller antas vara min ensak, inget att försörja sig på. Då har världen felat och missbrukat allt på alla sätt.

Jag ser att det är en hök bland örnar, en mus där en storsatsning förlorar mera kött än de själva tar som om av en skjuten älg. Att vara skapare här är värre underlag rätt än värsta korruption och statskupp med totalt fiasko.

Visst angör de blodsugare som multiprofilering med särskilda bakgrundskriterier, eller typiskt blev avslöjade vara dessa envisa och barbariska lekmän. Ingen tycktes stoppa dem och detta blev omedelbart ett allmänt uttryck för högförräderi, kommunism och det värsta. Någon annanstans.

Oklart och nytt går visst hand i hand för lekmän här. Mycket märkligt. Inget stöd, falska figuranter och en helt vandaliserad affärsvärld mötte sin egen klass och detta talas det inte alls om, om inte vi andra drabbade undanröjer detta prompt. Som om allt före MM skulle anges som medverkande i vilka krig och former av krig som helst igen som utgångspunkt.

Intressant, men det kostade. Nu vill jag och mina egna troligt allt från kriga till ha ersättningarna som anses "för mycket", helt ovidkommande, olämpliga och omöjliga. Även för det svek ni skall betala för i denna mening på alla marknader och i hela världen som snabbt byggde bort sitt och sökte samma frid för andra gangsters.

Knark och vapen och en lång rad av mord, försvinnanden och syndrom har redan påträffats, undersökts och fritt kompenserat rationaliserat individens och andra åtkomsters yrkanden, motiv och t o m kroppsliga egenskaper.

Allt hänger ihop om fiasko oavsett arbete, kapital, militärt, politiskt och religiöst, även fertilitet och mortalitet har pågått en process för Homo sapiens, grupper, besläktat folk och vilka genrer som helst oavsett ålder och vistelse.

Den världen angör öppenheten, underhållning och mänsklig utveckling. Baserat på otillgänglighet i dess jämförbart. Därmed är säkerhet och ordning sargat för original man och upprepar/återskapas eller snedvrids på allmän utsikt och basis. I sin kärna och motsats poängterar sin noll eller igen. Nu är de där igen, vid musen.

Förhoppning om vidkänd och elit har kollaborerat, vid reträtt. Vad sägs om det!

Först är våra och vårt. En specialprocess, hur du än gör. Kom ihåg det.

Ni har potential i hundra miljoner människors närhet och omgivning. I Ryssland, Europa och Amerika. Vackert så! Inte flera lepra-skydd på moral. Ni andra måste förstå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Equal