Aktuellt 2024

söndag 26 november 2023

Min nya super-plock, prototyp.


Tjänar också som musikinstrument, samplat.

Var använder man detta? Ser ut som en rymdbas men gör sitt i t o m is(?) och tar vad som ska tas... Går kanske att beräkna. En del hål i havet kan få anpassad plockning med vikt=hiss och värme? Små units med skadade och andra/annat borde gå säkert och snabbt. Bara ladda på i specialisternas hus... Hämtas med ubåtar eller annat... T o m ballongfärd. Farligt påtänkbart. En "vinge" kort, en lång... Kanske en special på säkerhet.

Vad säger ni om den? Där har ni lite att fundera på också i fjärdar, sund och kanaler... Kanske blir nytt kanalbygge eller fixa en hamn, en hopplös sjö eller en sjö i en vulkan? En fryssjö t o m på sommaren?

Det kallar jag plattform, bas, ubåt och plockare... Den ska alltså stå upp lite snett!

Hur stor som helst? Njae. Rescue-units och eject borde på plats. Eller stealth plockare bas. Om det handlar om objekt behövs en "entré" eller en nog för att klara lava och landslide på botten... Kanske går ändå. T o m oljeplattform, bil, hus, fartyg, flyg... Lämnar en del på objektet för evakuering och en del för plock/säkring tas omhand... Hmm... Tänk en cistern ovan med kon nedåt... Separator? En nedåt... Som två stora tänder(koner). Var får detta plats? Som skydd mellan denna och farliga plock? Också nödevakuering och vanlig evakuering. Vicka på en kon med detta i... Oj. Kul att fundera igen...

Kanske vore något för brobyggare... Det är bara den där rackarns blixten... Blixtarna... Tectonic...

Kanske påminner mest om teknik som sjukvård eller sanering förutom rymden. En pjäs att förankra för skydd under järnväg och mycket el, avlopp mm på samma ställe? Kanske en plockplats för transport?

Hur fungerar units med sanering och självsanering? Lava-amfibier har plock möjligt?

Skyddar dess utformning på slopes i havsbotten? Seamounts och extinct volcanoes?

Ubåtar ändrar djup och rondar...?

Annan fundering om bottnen reser sig. Vad blir plocket för nytta?

Nytta byte sötvatten och saltvatten?

Snart är det en lada? En arktisk lada?

Tillbaks på djupet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...