Aktuellt 2024

tisdag 7 november 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Not proper solutions concern others and fiaskos continue on a lifetime criminal basis.

Combat missions. Blu sky auto. Fiaskon hörs på osedvanligt försök och nödhjälp begär. Okänt.

Mera upptäckt, funderingar:
Spaceweather.com, Spotless days. Jämför årsvalutan med 7 dagars x-ray i kurva swpc.noaa.gov. Spaceweather bör definiera detta, kan vara nyttigt. Övriga jämförelser intressanta också  Även rymdprogram. Meteorologer m fl kan eller borde komplettera tes. Även geologer. Mycket farlig energi? Rent logisk är detta redan iakttagelser och har lett till beräkningar för utredning sedan gammalt. Högsta alert nivå skulle kunna gälla och har redan drabbat i form av avvikelser och konsekvenser i minst några former gissar jag. Om detta tyder i sin tur på solcykeln och eller en ny anpassning är intressant, men utsikten handlar om energins eget program och utformning i dynamik och situation. Troligt varierar fiasko sporadiskt per plats och tid på något vis. Kanske samma ice extent är tillfälliga med avvikande fas eller en utbytt extra betydelse som kanske bör beräknas i sitt utförande och uthållighet med betydelse. Kontinentala och havsglobala avvikelser och omvända syndrom bör nog uppskattas, upptäckas och värderas till någon grad och fatalt syndrom. Så mycket lava i haven kan vara justa konsekvensernas bevis redan, men bär detta och ändras detta eller är det misstänkt att en händelse utvecklas eller skapar unik formation och bärighet i annat tillfälle? Där går en säkerhetslucka kan man säga.

Orsaken till undsättning kan eller borde av människans natur förekomma. Det är orsaken att detta hindras och störs, som mitt larm bringade ganska konsekvent igenom hela mitt liv till denna stund. Alarmerande faktor att stora jordskalv anses färre och mindre är just nu en form av trend eller varning påstått. Huruvida den utvecklingen ändras eller av historik åter skapas är en resurs som i sin tur kan vara eller bära information, kanske en varning eller ett syndrom, en situation som är adaptiv i lösning. Men hur och hur stort eller allmänt?

Intresset kan beröra en uppkomsta av situation eller händelse som innebär olika problem. Kan inte flyga, sjöfart problem och biologi avvisar sin existens eller överlevnad och blir kombinerade problem. Kanske ovanligt is, tremor och tsunamis. Grundvattnet letar djupet istället. Vulkan eller tectonic, t o m kombinerat mera än röksignaler och ihållande. Vad har gammalt representerat i samma genre? T ex Island kan bli större vulkaner och nytt? Går energi in i tidsbegränsning eller överraskning? En lösgörande epok eller kortvarigt korrigerande eller problematiskt? Syns det alls? Hur farligt och när och var? Det kommer och går energi någonstans, någonstans inte...

Ovanliga syndrom som runt Arctic skulle kunna ta ny form från känsla fatalt att något händer fatalt eller inte. Cirkulära fenomen platsar oavsett i olika grad. Att se och uppskatta den och ett sorts ID kan ses som intressant. Kanske beräkningsbart. Men fara är att vistas bredvid eller i dess konsekvens. Om man överger cirkulär kan en viss betydelse missas?

Kurvorna återger en viss kapacitet och historia vittnar om dess ihållighet eller passé, s k orber. Om de egentligt är kronologiska eller allt sporadiskt är en sorts skepnad, ett väsen eller dess undergång kan säkert beskådas förr eller senare? Vi hamnar på grottbildning. Jag ser något.

Oftast är denna ofarlig människan, kanske annat i extrema händelser i smått troligt. Kanske värst där vi är normalt. Att förlita sig på t ex vulkanutbrott och jordskalv ser inte alltid samma eller bra ut. Inte ens tectonic?

Jag vill även poängtera att det ska inte nå oss alla andra, normalt, vad räddning och upplock beträffar. Tyvärr förekommer syndrom av fiasko och med hot eller livsfara vilket betingar även naturlig undsättning en konsekvens för samtliga andra metoder och "krigföringar". Som "kr" för krona(valuta) och mänsklig AI för säkerhet och samlevnad.

App skärmklipp Konversation Translator.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar