Aktuellt 2024

torsdag 11 april 2024

Hm. Arabvärlden och mellanöstern, vems problem?

Finns de på riktigt? Ska vi inbilla oss att de krigar om pengar i Arabvärlden eller Mellanöstern? Efter all historia och felmisstänkt manipulering som vi original man har klarat oss på?

Om det är likställt med religion och far och son går ju inte att kriga om redan. Självklart har tysthet och frånvaro och "hemliga rykten" eller bedårande propaganda inte jämförelser bara därifrån. Inte missar combats detta i alla fall.

Det tyder på att "ett passande krig" inte alls kan gå för sig. Inte heller från västvärlden. Det är en annan Homo sapien homo sapien tradition som har som ett ogräs klängväxt hakat upp sig i allt. Ni får bara låta bli och skaka hand. Låt inte "allians" och "sympati" avgöra detta. Det är hela felet och mystiska andra krig, olyckor och försvinnanden i infrastruktur(som inte alls är där egentligt) som kan vara felet.

Såna blad skall ni enligt jordens män som vittnen kunna vända egna blad på, det var också pappret och lagen som krävdes tillbaka i sin dager innan brott och osämja med ogiltiga förklaringar om "straff" eller "betalning" blev balansgången.

Ni har varit världsbra på det trots barbarer. Och?

Förstör inte den respekt som detta är med "era" eller "andra". Det är barbaren som är i blomning när solen kommer. Vi minns er. Det är knarket som vapen och vapen som knarket som är orsaken. Här ska vi i världsbild klara av ÄKTA HÖGFÖRRÄDERI och ser redan att man sär-, miss- och fel-behandlar svaren på dess befintlighet till och med i mera eller mindre "hemliga" eller "anlagda" kommunistiska besvärjelser som inte alla kan använda när det blir fel. Helt linjära element avslöjar detta och att systemen är genomruttna av griniga och HELT GALNA eller VILSNA försök att kedjeorientera sig bland dessa klängväxter och där de själva räknar andras pengar och olyckor. Kom ihåg det. Hela pappervärlden är redan sån. Hur någon än gör. Det skall fram med ära och säkerhet, för flera. Var finns ni då? Ge världen svar på det, i stället för att "maffia" skall ställa upp och vara gudomlighets bevis igen. Den jagas! Inte den utvalde eller stackare. Det är aliens det. Också ett krig som inte fick göras. Inte ens här av alla såna själva, eller andra.

Om du hade fötts utan grands, skulle du få veta vad ett par skor är bara, utan sånt. Inte ens en nunna ger sin andra reträtt och kommer att hålla med. Vad skall era kvinns nu göra med vapen, knark och igen, pengar? Har de inte tänkt på sånt alls!? Eller ska ni klaga på mera, som "skam" eller "jobb"!?

Värdejord är fred. Ovärdighet är närvaro. Det är ni själva då. Men det får gamla Kairo stå för snart. Eller andra runt omkring. Det ni gör "business" på. Ta bort "Ovärdighet är närvaro.". Och ställ frågan vad får ni då? Så bra har vi rättat till Arabvärlden och andra genom historia. Nu får det vara nog.

Visst är kvinnor på hal is. Men inte alla. Aldrig vissa män. Men att rädda alla kvarstår. För detta är det mest psykotiska kriget jag sett eller hört talas om som syndrom. Hitta en som räddar folk. Ska den bli rosqüt och "särskilt skyddsobjekt" också? Ni får förklara detta för även Mekka och havet, månen och din egen lust... Om det så bolmar knark eller var en on-the-rocks...

Ni har varit världsbra på det trots barbarer. Och?

Du behöver inte veta något alls egentligt. Inte ens om 11:e September eller världens katastrofer. Samma sak. Där kastar de ord ur sig som om det skall börja där. För vem som helst. Men si du. Världen. Alla är olika. Du ska tåla det. Så civila behöver varken vapen eller krig. Aldrig slåss. Jag ska tala om för dig att knarket ville vara där. Inte riktiga män och pengar. Satan vad era "gudar" måste vara höga... Jag sa ju att håll er utanför. Men lättare sagt och gjort ska det bli där nu. Som varnat... Annars är det en serv, som i tennis. Ingen svarar. Men publiken vet. Snart får såna tjejer "träna på att spela tennis i högklackat" och bredvid reptiler, om inte viden blåste under ordentligt... Alla upplockare skrattar. DET SPEKTAKLET KOSTAR JORDENS MÄN TRILLIONS OF DOLLARS.

Så var försiktiga om varandra. Inte slåss på gatan!

21 kommentarer:

  1. Experter gräver utanpå människor... Ni skulle bara veta.

    SvaraRadera
  2. Jag sa just att "Yeah, they are like black bears!".

    SvaraRadera
  3. Kan det vara Iraks och Irans problem? (Skrattar åt andra)

    SvaraRadera
  4. Jo. Men de sista som visste om vad indianerna vet om black bears var inte många.

    SvaraRadera
  5. Gissar att männsikan har ibland tvår-position på dem lite knepigt så det klickar. Eller ska föreställa en "uppbackning". Bra. Då tar vi gangsterna på hemmaplan också!

    SvaraRadera
  6. Så. Nu kan ni fixa indian-treaty. Var så goda.

    SvaraRadera
  7. Vi har roligt vi andra. Finare värld!

    SvaraRadera
  8. Ok. Det finns en och annan kussimurra som kan stänka till det...

    SvaraRadera
  9. Så. Nu kan ni vara kompisar med Jesus också.

    SvaraRadera
  10. Annars har havet gjort någon galen, eller tatt nån.

    SvaraRadera
  11. Was there only a "magic stick" something in the middle of earth? A smaller one extra or broke, branch or something?

    SvaraRadera
  12. Yepp. Deep picks where I was, inner earth.

    SvaraRadera
  13. From Sweden. Can you please let them informer and show this. So they don't war.

    SvaraRadera
  14. That took some maybe 9 days to get down there?

    SvaraRadera
  15. Fantastic superpickers and specialists!

    SvaraRadera

Bad Girls (12" Version)