Aktuellt 2024

tisdag 30 april 2024

Hm. Världekonomi.

Vem f-n far utformat knappsats för tfn på Android? Det finns ingen radera. Hur urbota dumma är ni på telefoni!? Dessutom försvinner kodtryckningarna utanför marginalen och blir kanske inte bara ett sånt problem. Nu är detta offentligt också!

Att tånt här förekommer med personnummer är dålig stil. Om dessutom myndigheter har såna problem borde man ta betalt för en kontroll tjänst som privatperson. Helt klart.

Dessutom polisen skall informera om att "offentlig person" inte ger tillgänglighet eller för inblandning, påverkan eller annat. Också min förtjänst!

Ni kan inte polislagen. Rena idiotin på högförräderi.

Så kan det gå.

Privat åter eller restskatt är bäst sista Maj. De ska inte komma åt någon och något så där på privat.

Jag föreslår den nya Norden.org till nytt skatteverk i alternativ. Tyvärr får ni stå ut med det, t o m om lagbrott samlats och olagliga "tjänst" utövningar inkluderat ordning och myndigheter. Ni är så borta ur leken. Jag vet erfaret världen. Här har vi såna myndigheter och frihetsberövande organiserade. Mera än någon anat. De vill pusha sig på andra så.

Detta går i CIA register för evigt. Med andra...

Combat missions. Blue Sky auto economy.

Kom ihåg att jag tar betalt privat för marknaden och t ex EU vill "tolka med". Det anses som bevis för korruption och högförräderi är antingen normalt eller särskilt oavsett business och värden.

Samtliga EU regeringar skall tillkallas av t ex NATO, Atlantic och FN, Världsbanken m fl. Hur andra sköter sin redovisning skall framgå. Börserna skall företrädas(representeras) liksom samlat Domstolar, rätts- och finansinstitut mm.

Detta skall kunna utvärderas oberoende och främst av egna, eftersom det direkt berör oss.

Även Indigenous är inblandade och i samma utgångs bedömning, även upplyst vittne och egenskaps egen tillhörighet.

Även naturresurser och dess folkliga plagiat är satt på spel, vilket tillkommer i en full beskrivning av marknaden och tillkommande kännedom. Detta kommer att beröra många.

Enkelheten är ej plagiat. Även patent och värderingar av alla sorter ingår oavsett vad utbildning påvisar som normal(ekonomi). Därmed i står marknaden exklusivt som tillgängliga och övervakande.

I övrigt deklarerat privat för en stund sedan. Om dessa uppgifter anses offentliga gångbara kan marknadens rekommendationer tillhöra övriga intressen likaså särskild säkerhet. Just nu finns inget behov av åtgärder utöver detta vanligt och förståndigt. Till rapport om samhällets säkerhet eller beredskap kommer inget att tillföras, ej heller rätten att beträda privat ensak eller business. Det handlar om privat=störst, större än arbete och tjänst. Oavsett försök.

Ha en fin dag. Eller som jag brukar säga,
Be beautiful, I am. Witchcraft, may the Warriors live... And behold that Homo sapien homo sapien banace.

I övrigt kan indigenous troligt ansöka om delad skattemyndighet om det krisar, som förslag. Ni med andras pengar ser ut att kapsejsa för de som kan detta redan. Så kan faktiskt inte Finland avvisa pension heller gissar jag. Vågat konststycke, kanske särskilt.

Däremot kommer finans med sina paket om lag i liknelse att utredas. Då blir det inte kunta-kinte. Men vem anser patent och registreringsverket ha rätt i nu!? Varför är inte ens EU eniga? Vad betyder detta i sig har jag redan frågat före MM. Huh. Gissa hur magic går till.

Här har vi för stöddiga i myndighetsutövning i fokus nu. En del får hoppa. Illa.

Kul att riktiga finans är med fortfarande. Inte med allt det andra, så att säga. Gott råd. Kan finnas ok, men tvivlar starkt normal.

Jag har redan gissat på straffkolonier, mängder med folk i fotbojor och dessutom inburade för mycket allvarliga saker. Farligt.

Sensmoralen är att folk redan har t ex pengar och vapen... Ingen brytpunkt alltså. Gamlingarna är i ett samma lasso. Farligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...