Aktuellt 2024

lördag 11 maj 2024

Upplockare, på gång Mina tips

Inte så mycket mysterium kvar. Kolla gult var många vulkaner är jorden runt. Kolla efter beräknad data UV index historia med vulkanutbrott och jordskalv, även med tectonic och glaciärer, geomagnetic och nederbörd. En del forskare litar på basalt, andra på salinitet och jordmåner. Tyvärr ligger vi inte så bra till med lite efterforskning på ombyte och tight, men ibland gör vi det. Det har blivit så... Dessutom population, biomassa mm efterliknar snart värsta... Som jag ser det har vi inte öken här och andra smooth över i bergen, kanske nytt att upptäcka. Dessutom har vi dubbel skalv ibland och magnituder nära värsta vulkanernas aktiviteter på glaciärer... Ja. De kan ha flera aktiviteter som krockar och det vi är vana med är redan bevis mera än seismozonen ändras eller bildas. Lutningen på Asien ser ut som något, men sök kombi och semi jorden runt, markera och rapportera. Livsviktigt, punkt.


Mera: Rörelser med storlekar på söt och brack-vatten, s k artiär och partikulär seismo(min def). Antivenärs resning av och packning av massor, ungefär bergbildning. Mina definitioner bör undersökas noga p g a livsfara, att göra fel bedömning, viss vetenskaplig liknelse eller aktivitet. Detta inkluderar erosion, lava, frost, lösa massor och debris, tremor, tsunami, geiser, lervulkaner, väder blixt, vulkan blixt och farlig infrastruktur, gaser, explosioner och eldhav, kokpunkten, klämrisk, marint, reptiler, bakterier, smittkällor och parasiter mm i undersökning. Även mera eller mindre historiska objekt och förekomster, kemikalier, explosivt mm. Olika konserveringselement kan man påstå också. Nu når man definition liquefaction. Denna definition skall NOGA beaktas och förstås anser jag. Även med basalt och meteoriter, väder, deposit och smog.

Fauna är inte två människor ömsesidigt nog. Ej heller spaceweather. Känns detta? Fråga äldre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...