Aktuellt 2024

fredag 7 juni 2024

Upplockare, på gång. Tips till de i tjänst. World, Global.

https://watchers.news/

Flera bandvagnar på vift upptäckta med evakuering, mattransporter mm.

Egna med i olika upplock. Kolla om specialister klarar dem. Detta gäller gamlingar och scouter, skolbarn och andra. Kolla om indianer har lite hum om detta.

Bandvagnar, kånkarångplock och rescue units Europe, Houses of Kingdoms m fl. Miriskoll. Lägg till extra kollare på indianerna och hur de gör med livestock. Gärna en UN med. Fråga. Ta med FED och Konstitutionella Fortifikationer och areor.

Tyvärr smakar maten som om det blir massor med reptiler igen. Mjöl är gammalt och möglar direkt. Salt ifrågasatt, bör kollas med och utan spannmål. Lavy-tavy koll, hur länge och vilken förvaring. Troligt fel någonstans, men hur och varför skulle kräva koll och mätningar på biologisk nivå eller adapterbar kemisk. Livsmedel och kläder, skor, barnsaker har varit i riskzoner före MM. Olika fel eller risker, bl a förvaring och transport. Dessa kollare kan i sin tur sprida lite som intresserar olika parasiter och maskar. Bra koll då med. Regn sägs vara mycket risker, bl a i EU. Frågan är vad torka ger för effekt, om komplext. Studera gruvorna om de har liknande fel. Eller utvalda biotoper och gårdar med och utan livestock och eller  spannmål. Enkla vattenkedjor presenteras för bl a fåglar men gäller följande annat, även skadedjur. Bara en katt skulle kunna förstöra hela djurbesättningar, t ex hönshus. Fråga på landet ömsesidigt om trivselfaktor. En del går att kolla upp och forska i om även upplock. Detta kräver specialister och utrustning på land och i vatten, men också på höjd där de degenererar sig, men kan vara sjuka eller farliga. Frågan är om kommersiellt kan göra såna koll ungefär som brandflygning, kan kräva polisen i Nato eller MP? Ser ni väljarbarometern till EU?! Bara sånt pratar superplockare sånt. Sånt är mycket besvärligt ibland samtidigt och svårbegripligt att följa upp utan specialister på vilt, reptiler och marint, vilket Fiskebranscherna kräver klart, även jägare. Det ska fungera till säsongerna. Där finns kanske EU sommarjobb, en del proffs runt om, även i Ryssland. Island har jag föreslagit har utbildning också för Atlanten och inland... Möjligt har de Norra Atlanten med andra öar på gång? Arctic har en del, t ex Barents. Fråga. Ett tips, koll på säsonger och kvalitet på tid för majs, bönor och ris. Sånt kan behöva nå marknad. Fråga. Tag i beaktning storstäder som också har haft kallt. Det är lite illa om det märks, har hänt, Amerika och här.

En risk jag inte utesluter är frost kommer möjligt. Men var och hur? Detta är också ett ekonomiskt problem för otursdrabbade. Möjligt har de forskning och erfarenhet. Fråga.

Om jordens inre inte märks kan vara en process. Med spaceweather som pulsation och ionogram är detta förhållandevis krafter som syns samlas på jordskalv och tsunami ställen, måste forskas i. Plötsliga "gränser" förutom effekter förekommer, även högre atmosfär jet simulator kan påvisa förekomster? Kolla på NASA Earth Observer på en vulkan! Är det inte en orb!? Helt klart är min fokus upprepad. Kan betyda något eller nytt är frågan. Med såna vortex och glaciärer finns det visst integraler. Fråga glaciärforskare! Fråga feeling i tectonic. Även kraftverk har denna feeling. Troligt i Europa före här. Det har hänt att det brinner och annat runt om just kraftverk, även vid flooding eller bara regn eller dimma. Flytta på lite piloter om de begär det, de vet snart.

https://music.youtube.com/watch?v=9c5SGrL5b4Q&si=fFssJpfDpJyMUqAD

Så här krigar vi renhet så andra har Indian treaty, blir såna själva. Ha en fin dag med min trillion dollar lawsuite!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar