Aktuellt 2024

fredag 21 juni 2024

Lite koll.

Radiosol är hög nivå. Allt rör på sig och ska synas för sig, inte bara fast. Däremot får inte inblandningar påtvingade alls finnas.

Det är fronter och idioter som vägrade att respektera före att förstå redan. De har inte en enda chans.

Jag varnar inte. Jag vet hur lagligt och exakt original man är i egenhet. Hos oss kan du aldrig uppfatta motsats.

Apatcho Quinn är mitt och våras språk. Du kan troligt söka på det. Så säkert och respektera de begrepp och t o m humor har sällan andra. Vi har inte straff, problem mottages eller platsar för oss. Glöm sånt.

Original man(original människa), mannens överlämning, diseasefree, medicinefree, womiic sensa och andra uttryck kan stundvis vara farligaste och ett helt annat universrum som ni utomstående inte kommer till oss för, använder eller gör game av ens som barn eller gravida.

Galante, inga andra upptäcker andras kropp, situation eller andras att ha eller att vara förälder.

Fråga vad du måste veta och om du får alls vara tjej.

De flesta av oss är big papas och big mamas. Inget bättre i sig för utomstående.

Ge upp. Iue ninghe nul kea.

Money, slavdrivare och t ex polis eller militär gör noll möjligt ändå. Inbilla dig inte att service, skydd, makt och flykt eller oskyldig tilldelas någonstans. Inga situationer eller egenskaper.

Vi är bevis, har bevis och för oss som såna. En onaturlig inblandning kallas för en Yin and Yang. Så ska ingen göra alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...