Aktuellt 2024

tisdag 30 juli 2024

Hm. Skolor med inbyggd sportarena.

Halv fotbollsplan plus, en inomhusarena i center. Kan ha mera runt om. Flexibelt för event, även fritid och rekreation blandat med kommersiellt och evenemang, utbildning(högskola och universitet) och mässhall. Solskydd och väderanpassat. De tre ytorna har egna lokaler för utbildning med resurser och t ex mat-serverint och privata studiekamrater att dela(boka).

Miljardprojekt. Inte illa! Smakfull orientering och tillbyggen kan vara möjliga för bad, vattensport och annat, även golf, flygning och häst, maraton, cykling och konstskridskor passande med säsongstema. T ex hockeyspelare kan ha en egen utgående hall på is att utgå från som passar konstskridskor och dans eller uppvisning, troligt inglasat och designat av lämpliga associerade, vilket saknas...

Behövs lite ytor. Byggnaderna är nog inte förhållandevis kostsamma och kanske lite mera påpassligt säkra och tillgängliga för mera. Alla tre cubes har egna läktare till innerarenan. Böjen är en stor hallway som mer ledigt och öppet  utrymme som centralhall, genomgång, ankomst, avfärd smakfullt och givetvis annat med utställningar, kommersiellt torg, cafeteria, marknad mm... Family Universrum hall? Även en liten hall of fame för celebs, också där fans möter publik, med egna passande publika inslag. Design partners Svensk Filmindustri. Filmstudio viktig design och arkitektur välkommet. Även scen och teater(gangnam). Troligt mode, design och konst med. Egen kommersiell bevakning med Polisen och säkerhetstjänster som även kan erbjuda transporter i lämplig klass och samarbete.

En regnstril läktare... En riktig biosalong! Även vattenånga platsar med ljus och rymd. Kanske en meteorologisk utmaning?

Centrum hall med "gång-fyrar" och egna utsikter,:guider, sparkcykel, skrinda... Egna bås för studenter och andra med service och app. Smidig koll och valfritt nära orienteringszon utvald. Enkel vila, ombyte, ordning och särskild möteskultur, även för market place I hallway. Marknadens mästare eller börsen med på design och drift? Summit och Kulturens Riksstämma?

Västerås med Västmanland och andra skulle kunna passa, t ex ABB:s centrala område. Frågan är om det går att bygga om och planera ett bättre centrum. Anknyta till det är enkelt, även business. Men Västerås är dryga stadsbilder, som ett kloster, svävande knepigt och opassande generative neddraget och nedtryckt, tycker jag. ABB borde ha intresse och resurser, dessutom business samhörighet med andra. Bra idé, tycker jag. Sällan ser man Enterprises här bevinga sin redighet. Stora delar av Västerås stad centrum kan göras rent och nyttigare med planering! Ända till spårvagn och bilfritt. Punkt, Sigurd, Mimer, centrala delar av Stora Gatan och Vasagatan kan komma att äntligen fixas? Bra utsikt. Allt praktiskt måste lösas. Kanske biltunnlar, ny järnväg och buss... Billigare bostäder centralt bra samhörig satsning, tycker jag.

En larmcentral med ett litet sjukhus i centrum. En del blir special, vilket många betingat åsidosatt i stadsplanering. Vatten och terräng räddning. Internationellt, marknad.

Rätt storlek närmare än rätt pris. Miljö satsning nivå ordentlig. Trivsel, känsla rätt. Tar vara på utsikter. Attraktivt året om.

Utbildning bra lokaler för lokala och internationella skolor och organisationer.

Tech har framtid.

Grönt och skönt snyggt och nyttigt. Troligt bättre båttrafik Mälaren.

Arkitektur. Pärla för helt ny stadsbild. Modern rätt satsning.

Mera. Ett Börsindustrihus med Handelsark.

Infrastruktur och skattepengar täcker ett förfallande i nära stadsbild stora bostadsområden. Intressant! Vad säger de kommersiella mästarna? Blir det gång broar och praktiska gator och torg med det gamla?

Färdiga säkerhetsnivåer. Lite av en vertikal dröm kommer fram sig nu? T o m geologi och upplockare intressant.

En drift för zoner i företags fokus kan utvecklas. Passar mångfald och alternativ gissar jag på storlek och ordning, logistik och senare utfyllnad möjligt i ombygge?

En viss del av biltrafik kan övergå eller ersättas med även båttrafik och annat? Tar lika lång tid! Tid är signifikant fritt med känslan. Ovanligt bra förutsättningar! Snygg sjöstad möjligt. Anpassat för bättre ljudbild lämpligt. Bättre miljö och så mycket av gammal markbeläggning och fortifikation måste signifikant bytas och fixas. Kostnader för "gammalt heligt" och kulturmärkt kan kombineras gissar jag.

Bra för industri skolning, saknas?

Helt en god idé. Kanske direkt något för stadsplanerare. Svår stad annars. Lite utblottad tyngd och frångånget utan. Ansvarslöst och slarvigt.

Jag gissar att Västerås får ett eller annat fartyg i egen flotta inkuberat, liksom andra transporter. Även säsongsfort för olika behov, där t ex hamn och annat kombineras.

Energi stabilare och säkrare. Fina förutsättningar för just ABB att visa sina muskler. T o m bygg och anläggning kan bygga sig vidare och ge flexibla goda larm och erfarenheter med nya metoder till marknaden och boende stegvis. Detta för att säkra den geologiska förutsättningen med sina enkla och komplexa element. De är beräkningsbara gissar jag. Som allt på en gång eller stegvis planerat... En byggmetafor blir event som det borde, smidigt och rent.

Stadskärnan blir unik. Det gäller bara att anpassa och ersätta lite smart och tillgängligt. Inte kona rutorna efterblivet och som gammalt otänkbart.

Mycket gammalt är tungt och nästan erosion. Miljöfarligt och mera eller mindre opraktiska avsnitt som omöjliggör en del av naturen och vistelsen förr eller senare. Det är inte så snyggt nu tycker jag. Fast i falsk form om människa, stoppad, inmosad, trängd struktur. Materialistisk kondensering. Byt ut! Heja bara! Ett sånt ygge vänder om sakta och direkt. Olika behov. Mänskligt. Men bygg bort knarkarnas fäste nu! Man earth tillåter inte sånt.

Combat missions! Annars är det som Turkiet, Australien, USA, Ryssland, Ukraina och värre på en gång...

Det heter checkmate på engelska. De ska förlora. Jag har sett hela världen nog. Det ska visst vara för big papas och big mamas och egna möjligt här på 60 degrees. Nog med ideer!

Västerås och Västerås Stad betyder utslagna för knark för oss proffs, original man. Det här handlar bara om pengar och livet för oss. Ni får ge upp. Försvinn härifrån!
Utdrag från Konversation Translator app.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...