Aktuellt 2024

onsdag 10 juli 2024

Hm. Stora störst. Hemispheres colliding... igen.

Nu börjar stjärngossarna sitt "stresss", ja man ska bara klura ut en viss sheet.

Nya Wermlands Tidningen har just blankat snyggt där en ny nationell säkerhetsstrategi skall komma i fokus.

Och den är inte i fokus. Det är en propp utdragen ser jag med högutbildade sinnen, liknar värre än högförräderi och sinnessjuka.

Folket är ifrågasatt nord som syd, en smooth formbar massa som jagar kultur tills kultur jagat sig själv och kultur jagat den romantiska monumentala buggen, tugget och korridorsplyscherna. Scenen är där med rationella kapital, aldrig privata och kursiva konstellationer. Säkerhet har lämnat visionen till kuperad terräng där andhämtning är il prioraire testis. Sigillet är obestämt.

Om det vore en ny tidning att välja vore en sak. Om det vore folklig fest, karneval och turnering inom och utom journaler och journalistik. Adelns kammar in och ut, stilismen bärsärkats och vandaliserats.

Droger och pengar tycks monokelt ersätta droger vapen och användning igen. Enterprises har inte med detta att göra, så det räknas som mera och mindre(!) som inbördeskrig och salongsfrossa.

Slut på schalen, nybörjarkurs på slips och fluga. En gräns folklig tradition, nu två på en gång.

Oändligheten känns som i handen... Just nu sover både "ryssarna" och fyrkammarriksdagen på humor med folket igen... Arvs-laveri, privet, gastronomi och tygullta. Det kunde vara en bra begagnad fokus?

Har du växt upp alls och var!?

Lär dig detta: Har inte med att göra. Räkna med tronskifte sanningsenligt. Detta liknar en ny kunglig orden. Som teater. Du håller inte med bara för att trontagare saknas. Den saknar en överlåtelse. En vacker dag allt sämre och innan man anar, då liknar det hela att krama ur misslyckanden. Fatala.

Ni är bara en bunt med gangsters, likasinnade världens svårigheter och misslyckanden. Nu har vi dem! T o m som en "koMMponent"! Rött flagg vid podierna igen. This is unpaid...

Tack för ordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar