Aktuellt 2024

onsdag 17 juli 2024

Hm.

Nej. Ni får lita på länkar som har "krux" som inte någon förstår. Telefonlänk är krångel och kräver flerfaldiga inloggningar. Litar inte på nätverk och enheter. Ni förlorar.

Telefonlänk och MicroSoft skall skammas för detta anser jag. Ni ska inte "samtidigt" behandla försäljarens intressen extra så. Detta är en 100% skandal.

Ni har egna grejer i Dosen som kanske borde gjorts bättre än era interruprutiner och antivirusar? Att skicka en länk är inte att dela en länk. Vad fan letar ni efter om det är försäljning och eller personligt eller sporadiskt gäst med okänd script?

Ta fram benchmark om detta att genomgående fixerat bedöma. Hur ska programmerare få betalt utan att CIA och andra måste användas för att sköta detta? Tjejer kidnappade av sig själva och t o m polisen till office och jobb och skattebetalare? Batterier och energi har samma logik.

Där fick ni orsaken till kritiken med krig överlämnas till krigsmakarean och utredningen. Sveriges hushållsel marknad. Väldigt roligt!

Heja svarting-indianen! Womiic sensa!

Como sala playa... (vamos...)

Lär inte ut att Windows som är baserat på DOS att det är en APP. Det är en plattform för enheter.

Android är inte en app. Det är en Mobil plattform för smart-telefoner och telefoni mm...

Nu ser ni att det är gangsters, fälla alltid och det borde vara av sig själv överlämnat till detta av vad som är creator och baserat på möjligheterna då de påkoms, inte andra verktyg, instrument och "vapen" eller systematik för brottslighet.

Lämna inte över det till Polisen eller Fed. Det är marknadens ensak. Även dem som användare.

Vi har redan sett multipla all-in-one definitioner som kras, redan enheter. Importera inte syndrom till plattformar. Marknaden i tech och data/mobil får själva bevisa att de inte bär detta i sin maskinvara och software. Detta ska testas och måste enligt marknadens parter om detta sedan förut.

Fiffig=rejäl. Det krävs mera än en synagoga eller djävul eller nåt för att få IN och UT det i produkterna och användningen. Då är säkerhets balans och överkomlighet rätt för tester hör ihop med pålitlighet och bärighet. Varje del kräver särskild behörighet.

Lekmän och för detta får du inte störa eller "hitta på" eget på. Det är respekt och formation först, sedan kan det i viss mån kallas transparent, vilket innebär en produkt på marknaden. Fullt med produkter på plattform och i alla fall.

Att se och inte annat är inte dessa produkter, eftersom de är skapade för att argument och skapande kan delta, enligt överenskommelser, som blev gjort för detta och att du skaffade detta.

Snål och vresiga tjuvar populäriserar att "ta bort" dessa syften privat. De personerna är definitivt noll lekman alls. Även ekonomiskt. Det kallas för högförräderi.

Varför förstöra funktioner eller en länk med hacking och ersätta den med programmering utan samma konsekvens? Vem har du stört, vem har du gett olagligt krig?


Dagens superfjant, förstår någon efter vald säkerhetskopiering av bild detta för att använda magisk redigering? Gjort val, då kommer detta:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...