Aktuellt 2024

tisdag 6 augusti 2024

Upplockare, på gång

Trots expertkoll bör man p g a molnigheten över och trender vara beredd på uppkomsten och från motsatt spridning. Även insjöar och kuster. Inga tumregler men smog och damm, kanske gränser och space weather störningar är intressanta på luftfuktighet. Ibland stämmer andesitic, basalt och sand eller andra myndigheter. Även biologiska som kan utgå från råtta, skarv och groddjur, eller vandring/spridning av t ex myror, motsatt. I fjällen möjligt definiera, nu även glaciärer med egen påverkan och eventuella upptäckter.

Hur länge och vad dessa blir är forskning, bra om du rapporterar. Andra kemiska fynd kan vara upptäckbara och viktiga för riskbedömning. Framför allt behov av skyddsutrustning och t ex typ av begränsning eller sanering att beakta. exempel är Rescue Units eller dykarutrustning. Även jakt och fiske, jordbruk eller skogsbruk inkluderande jordmåner, blomning(biotop) och materiallära, åskmoln mm... Sikt är ifrågasatt ibland naturligt. Även luftens sammansättning och nedfall till slutorienterat. Viktigt för bedömning av reptiler och marint, men de forcerar ofta hinder flera gånger delvis eller intar skydd och väntan, eller obeboeligt betéende i värsta fall om inte direkt död.

Ett knep är att kolla havsrelaterat där förekomst finns eller funnits, från var som helst. Med ordinarie sökning dit. Som lavan håller på kan man inte utesluta "folkgrottor", "bilsjöar" och storplock ställen. Inte heller flooding, primär egenskap och påföljd för nederbörd och glaciärer med och utan klimat som primär faktor. Ibland förekommer bodybags(räddning/själv räddning), kånkarångplock, multiplock, räddnings- och evakuering enheter, sonder och stealth plock. Fråga informatör vad som behövs. Det handlar om förhållanden att beakta och att FÖRSTÅ, även för en annan. Principen är gångbar och nödvändig anser jag som Combat med superplockare sedan före MM. Även för grupper och livestock, alltid specialister.

Bad, bonde, jägare, fiskare, scout, fritid, vandrare, turist, hungrig och törstig, svettas och fryser, bäbisar, gravida, mansfunktion kön, blixten, stormflygare, naturkatastrof, biten, stungen, förgiftad, kulturmärkt, kadaver och blodspill, kroppsdelar, begravda, matspill, debris, sommar och vinter grejer, flyttfåglar, den stora älgvndringen, färskvatten, vatten i rörelse och t ex värme eller tryck, uppkomsten med definitioner eller störningar som är med tillfälligt/effekter, material exponering... Allt!

Samla vad som ska inte vara där. Rapportera. Kan finnas utmärkta metoder där bara lite blod behövs, hela lösningen på räddning. Ett exempel är effekt(affekt?) ett räddat organ med bästa igenkänning. Fråga! De har utmärkta metoder vid bedömning och en del vetenskap som kan behöva listas ut och användas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upplockare, på gång ALARM world global

Sverige, Västmanland. Reptiler. På marken. Låter som korp-elefant kort. Gissar i fällan vid attack mot mig. Norberg. Flera fiasko plockare. ...