Aktuellt 2024

onsdag 25 september 2024

Hm. Dagens Ekonomi tips.

Är det inte dags att fundera på import och export av media? Varför klarar vi krisen är redan huvudnäring för många runt om i världen kanske mera än ideologiskt.

Om Euro skulle i sista och enda hand införas blir det utanför gräns och makt är ju kapitalets liv. Att en så högutbildad regering, finansman och dessutom här en f d riksbankschef drar en slutsats saknar motstycke och kvarstår. Frågan är vilka signaler(och vilken rök) de jagar. Polisen har redan brutit gränserna utan feedback monitoring.

Behåll Euron som vän. Det är vald uppgift. Precis som andra och annat. Nu får du fundera. Ser inte denna kvinno-skötsamma uppgift som manlig!? Och rätta till slipsen på Norden och Ryssarna! Där är villiga redan besatthet och dårskap... Ni känns som babyboom ens sista fladder och krig runt 70. Vi har sett... äldre.

Ta in bankerna på Södertörns Universitet och industri option och infrastruktur estetiken i huvudmål som utbildning. Visa lite tåga nu som gjort er skyldiga, även med äldre grupper.  Slavdriv inte! Smile, man earth. Jag ger inte goda råd utan verklighet och möjlighet!

Vi får se vad data-branschen har ställt till med! Vad säger handikappade?

Nu är det bara att välja bakslag, Beverly Hills eller Dubai... Vill du ha en omgång? Haha...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upplockare, på gång

Sonfjället-Tumsjön Järvsjön, Sandviken Hälleskogsbrännans naturreservat  Norberg plus Sjöarna Orgen och Spjuten, Västmanland Padmafs Kan var...