Aktuellt 2024

tisdag 10 september 2024

Hm.

Har ni sett vilka enorma mängder med flygplan det flyger över bara Norra Atlanten på Flight Radar!? Just nu är det dessutom i Norra Atlanten enorma mängder fartyg på Marine Radar.

Det skulle kunna bero på det förmodade anpassade utbudet till naturens egenskaper. Men lite oroväckande. Dessutom efter senaste tidens utveckling på rymdfart och naturkatastrofer.

Dessbättre har känslan för att inte störa oftast klart och tydligt överhanden och innebär att förmågor sällan eller aldrig ens skulle kunna styra eller blockera.

Som riktig krigare och spirit avvisas gemensamma influencer goals och stadier, faktorer och kvoter i felaktiga argument och tillgänglighet oavsett självbehärskning, kontroll och mänskliga faktorn med övriga fasoner. Precis som bilister och industri...

Någon form av mänsklig förmåga har en övrig anpassning och retorik som inte begåvat verkligheten, men når någon sorts förklaring.

Så klart är fantasin utan och med detta nästan overklig eller omöjlig att uppnå i jämförelse med äkta original man krigare och spirits.

Barm och respekt är rätt förstånd, men bemöts sällan eller aldrig korrekt eller införstått avvikande.

Enkelhet råder. Precis som orden i förra bloggposten.

Konstant råder också den allvarligare formen av syndrom och falskhet. Sådant som inte bevingar övriga i högförräderi med skalenlig situation evigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Waanh Nakkaanaiph.