Aktuellt 2024

söndag 15 september 2024

Hm. Android Ross Ensamble. After blame MM... Creators! What's this!?

Kan det bli en Android Ross Ensamble med MicroSoft?

> Raketfart på meddelanden in och ut med sökning. Egna referenser.

Iskall på Appar och avändbar i appar.

Dessutom textfiler och stillbilder särskilt.

Ett Gem av användare som tillsammans är driften och användningen.

En ny standard som passar olika Home och äldre versioner.

Kanske en användning på t ex resor eller annat som marknaden har, t ex Banker och Försäkringsbolag, Mäklare och Gross. Men inte i representationsform Enterprise.

Vad säger Ryssland och EU?

Ross Ensamble kan bana väg för annat, även Radio och TV för programvara, t ex versioner i Betaklass och nysläpp.

Ross Ensamble ser fiffigt ut, enkelt och känns rätt.

Bara en rad med < eller > blir ett bidrag till en Arch och kanske pengar här, förhoppningsvis slipper vi maffior och terrorister, knark och gangsters genomgående.

Även människans neutralitet, charm och barm kan kombineras helt live och säkerhetstjänster återfår sin normala status.

Jag ar fått nog av etablissemanget och deras förbannade högförräderi, undanflykter och slingranden med allt det andra.

Ut med maktracet och bort härifrån ni som använder det och ger er på livsställnung och gender av historiska mått på indigenous. Bort med livsstils tombstones och krigen! Tvinga FN omflaggning i Norden! Ut med skiten! De övriga kan bara flagga med i klass 2 event och marknaden och avpolitiseringen har ett gott fäste och rakt bevis.

Vad säger indianerna? Home!

Att inte Google har kommit på detta! Finns andra som vill byta rejält?

Ta patent?

Copyright.

Världsbanken med? Blackwater? Da!

Det ska synas att det är skönt och fint att vara här. Att kunna bo och sköta sitt.

Jag föreslår att detta utreds, den som har förstånd.

Tycker att vi lämnar alla andra bakom flötet. Jag är konstant ignorerad, utsatt för tidernas största högförräderi och hädelser som indian treaty. Det är nonsens hela skiten så långt i 57 år med hela historiaboken.

Kolla bokstäverna i Ross Ensamble!

The millibytes...

Går det att anpassa fint och nytt med text och bild? Även Arkiv? Ross master, Ensamble slave. Eller Ross slave, Ensamble master.

Klart kan det finnas med på Radio, TV och t ex miniräknare.

Använd egen teknologi. Litar inte på så många längre kan jag säga.

Egna affärskomplex eller lösningar. Inga rymdprogram och inga fatale aktörs-kampanjer som bara är samma skit. De har alltid varit exaktare AB Lur och Båg här...

Communities och org är inte lösningen.

Ta bort oseriösa dansare och musik från detta hela tiden. Även författare och konstnärer. Antikvariat och handlare. Dålig mat och dålig dryck. Farligt samhälle. Ingen energi-politik. Den ska vara klar. De ska inte styra pengar och marknad alls. Inte alls på Indian-treaty.

Helt independent välkommet. Inga slaverier och annat larv.

Copyright och person kan du inte först, eller hur! Eller hur var det!?

Jordens normala folk och barn måste få finnas. Det ska vara så själva f-n vad svårt att få någon att fatta om man är någon och big papa. Mera tjejer och barn är sällan exakt, eller hur ex-akt?

Slakta begreppen till en modern natur-akt som står för grunden till produkten. Det är action och tillfälle i vad man säger och gör. Det kostar redan. T om skattefritt påstår jag och ett bevis!

Överlevnadsgrej, info. Bara sätta dem på "användar-plats" får kors-slag för de andra. Äntligen.

Det kan man göra med min enorma lawsuite, indigenous lawsuite. Gangsterna har redan klickat och dessutom tipsat om sånt försvar finns, eller såna grejer.

Bara platt fall för politiska aktivister och profeter, aktörer och misc.

< eller > på skärmen. Tangenter finns ju på enheter. Google kan ha söken? Bing är fel. En fälla för etablissemangen gissar jag. Kan Google utveckla sin bit inför detta med Android och MicroSoft? Borde gå. Även Nokia kan överleva, kanske mera här nu. Bara godkända TV och Radio för stunden så klart. Flex företag och enklare skötsamt för många. Man ska inte prestera mer än en Ransch bonnlurk med dator. Idioter! Får ni aldrig nog? Gangsters!

Was Arabs the first established emblemed war in the world? No. One man made everybody war was in ancient times in Africa... Nobody succeeded since then. This is mentioned after the first face-cover women of Arabs and others(!). They were smart and not knowing next, that is the picture imagination whom they should be there. This real version. All after... Since I am one know this. One!

Ser ni "organen" på latin!? Kom ihåg att solen är skillnaden. Annars kan du dö! (Abanda, Barm!)

Det måste vara något kvar efter fel och kris och... krig... Även money och affärer? Bitcoins ville inte ha med sånt. Kanske någon. Bättre det är en tjej. Då ser tjejer det...

AI är omodernt och kanske blir industri eller viss del av samhälls-teknik eller registreringar. Den biten är viktig för basis om personligt ID skall efterlevas enligt lag. AI blir deras problem, en klient helt enkelt i syften och att utreda. Även "militärtjänstgöring" kan behöva alternativ från vetenskap och forskning tiull hands liksom säkerhetstjänster eller "övergångar". Indigenous skall klaras av galant!

Möjligen kommer ett släpp av "frivillig" karaktär att vara med. T ex upplockare eller krishantering.

FN har andra organ med alternativ möjligt. Där även Apec och Opec m fl skulle kunna vara klienter.

The millibytes blir roligt. Kanske bättre än andra sociala medier? Möjligen går viss marknad enklare där och passar bättre.

Roses... Ro över haven...

En idé är en "staple" för telefonen. Man häftar eller stämplar den ibland till valfritt. Eller korkar upp den/öppnar paket eller burken... Det är hot användar-data! Klart.

Marknadsundersökningar blir klienter.

Ägandeformen måste vara lämplig.

Motoriska bilder är ny definition och marknad med detta? I övrigt är de samplingar. Kan vara intressant för marknaden om det finns intresse. T ex gränsövergångar och territorialgränser har business anpassat och respekt ömsesidigt. Även på resa. Var kan vara nationellt eller lokalt om behövs eller passar, small business för fonder och organisationer mösligt i viss form.

Handel med mobil eller platta, laptop eller enhet till kan vara en insättnings-akt behövs som efterlevs i viss mån, varför uthyrning, leasing och annat kan anses vara small-business privat också. Det ger "gröna" poäng som man färgsätter själv och balanserar. Det är själva innehavet och efter, användningen och business/drift i viss mån.

Ett nytt jordiskt anpassat larm-system kan erbjudas klienter med denna plattform. Ett visst utbud anses av öppenhet måttligt och användbart, där också alternativa studier och sysselsättning kan skapas av betydelse.

Ross Ensamle kan ha mindre data och förutom kvalitet broadcast även tidskrävande samtal eller mängder i samtalspottar där man kan välja. De kan vara klienter eller vanliga användare.

Man kan stämpla in en resa eller välja att göra det lokalt. Då blir det exklusiv data. Vem som har tillgången kan vara balanserat på lämpligt sätt.

En önskvärd grej är att kunna se åt ett håll från en plats. T ex utvalda webcams eller Android Ross egna grejer och ställen som finns. Även detta kan andra webcams göra small business på. Nästan som en jordisk rymd-app som visar solsystemet i en viss riktning, även nedåt.

Nokia ZeNa MM n or <> Android Ross Ensamble... Hur man köper eller eget namn... Zenit(h) och Nadir...

Intressant för programvaru-makare.

En Dream-Royce för Lap-top och andra. Den ser ut som telefonen direkt på skärmen... Smart byta bakgrund och anpassat med software/drift och memo. En telefon glider in på skärmen... Den klarar allt samma. Den tar över telefonens skärm eller är exakt samma. Fortfarande kan du använda den samtidigt. Om du väler lap-topen kommer skärmen på telefonen att visa samtalsinfo, messages och web-adresser relaterat. En förberedelse möjlig alltså. Annars ställer man in det som lap-topen tar det tillfälligt eller alltid. Låsta bildegenskaper primärt alltså, eller registrera. Rent tekniskt ska man kunna använda den som en kassa-apparat eller ett arkiv, men måste registrera. Om hela driften är möjlig så av G och marknaden.

När det kommer till färskvaror som t ex mat och kläder sker en viss ändring och anpassning. Även pengar där bidrag, hjälp eller lån skall hanteras. Då registrerar man. Detta sätt stärker och balanserar t ex myndigheter och alternativ, ett bekvämligare alternativ för samhället och marknaden.

Det som blivit ppopulärt är ensamhet och resor på helt annorlunda sätt än samhället passar. Även taxi-utbud av hjälp med resande kan bli aktuellt att få att passa, särskilt i kombination med registreringar för resor.

Handikappade har möjligheter. Givetvis inte premierat tillstånd att göra skadade. De är noggrannast i världen med säkerhet förstår jag. Även bekvämlighet. Som jag som är förtidspensionär.

Givetvis är jakt, fiske och agrar med...

Copyright.

Tyvärr, indianer. Lika bäst. Business och skönhet gör världen konstig och otillgänglig. Måste synas. Duger det?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Waanh Nakkaanaiph.