Aktuellt 2024

tisdag 15 oktober 2024

Hm.

Det där var ett inflations stopp igen på sjunker som världens gangsters har  Såg dem. Det är t o m dronter av alla slag samtidigt. Lite väl alls allt det andra också!

Combat missions.

Hoppas att du förstått man earth mot dig blir så p g a högförräderi. Spell is on för att det inte kan lyckas för gangsters heller.

Apatcho Quinn. Inte egna, det är mestadels slavdriveriens amöbor som försöker samtidigt eller i alla fall. Novornas blootsten i blått och rött...

Ja. Där satt den. Dubbel smash. Iue ninghe nul kea.

Så fint att veta om från urminnes tider och evigt. Som det ska.

De lurar fram "vatten" och illegal account parsing... Då dör en tjej för en original man. Hur förklarar ni er nu som prankarmy och folk!?

Spell is on för krig fortsatt antar jag. Vet inte hur eller varför är väl fällan... Inte håller vi med om att man ska skylla sig själv och dessutom vara fel för farsan. Konstiga människor här, så vidrigt att de har egna krig men skulle missat eller träffat sina egna rätt i nyllet... Hela världen.

En sak till. Ta om det där lästa med farsan! 7 * Tala om för era jäntor vad de används till också. Det gjorde krigen ordentligt vad jag vet. Eller så har de samma problem igenkänd. Kanske redan använda nya krig...

Din polislag har inte en chans.

En hon fattar inte. Då är den jäntan samma fel och det är kört. Det passar dig illa för bara en typ av krig och massmördare. Aldrig den själv...

Fattar inte och tar hand om noll. Är det stroke och annat klart så är 08 target. Skyll er själva. Abanda är med när detta görs.

Det är ingens chans utom media och underhållning har mirisen(alla godkända militärer och övriga) i världen avstått. De vet om detta.

Fattar inte är en själv redan. Version "du får skylla dig själv". En world fi alltså. Vilket barbareri game... Räkna med dödsstraff på riktigt. Nu hämtar de en hög igen gissar jag.

Fortfarande räknas det dit, reflektioner. "Nej. Då är det inte hans fel." är en.

Stackars er som förskingrat, bedragit och studsat omkring på vidriga utpressningar och "försök" som baseras i olaga syften totalitärt dessutom. Det är Sabotage och Terrorism med högförräderi.

Det är inte era pengar hur som helst. Aldrig era idéer. Idé är aldrig utan dess märke om motsats ideellt i någon business värld. Aldrig annat heller hos eller som original man.

Hur har de vågat alls!? Jo. De är och var förlorare som inte tål sin game eller match. Dessutom har de inte naturligt tillstånd av original man. Ingen var möjlig av våra och de är förberedelse till dråp och mord dessutom... Spell is on, straight out squeezers... Det hade du klarat av utan krig, dig själv i urna eller kista, eller vad det nu är för knepigt.

En yin och yang är redan bevisat är en enda krabat, en onaturlig inblandning. Hur din polislag har tänkt ut dig och brottslingarna återstår att förklara...

Vi vet så mycket mera och bättre. Ingen idé att fuska.

Tyvärr räcker det inte med dig själv som enhet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Shaolin and a rosqüt on run looking. Combat missions.