Aktuellt 2024

måndag 14 juni 2021

Hittar inte bostad? Då gör man business av det hela!

 Det är väl klart. Det står inte med sökmotor att priserna(bostäderna) är garanti-kollade, att det finns bostads-uppgifter och områdesuppgifter, vilka priser de ligger på normalt i inköp och aktuellt i hyra(normalt ingår). Det står inte heller vilken avgift ett bostads-sökande innebär.

Själv skulle jag göra om sidan så det är översiktligt. En del tar möjligt deposition, visnings-avgift eller % på hyra. Helt absurd information utan detta. Det finns en hel del annat man skulle bara vilja veta. Förutom händelse-register och onödiga vara med och betala parkeringar eller annat.

Underbetyg, samtliga på sökmotor. Inte ärligt eller gångbart alls anser jag.

Dessutom borde vardagliga saker vara bra täckt med billigt att per telefon och andra att anlita för koll och flytt. Försvinner detta eller det är pushat så anses detta oärligt och snett i affärer. Då ska inte såna begära vad som helst för uppgifter eller ställa krav heller. Då ser det sladdrigt ut men fel i alla fall. Då kan du heta bostads-arroganten även som kostsam och besvärande...

Jag hade rätta ordet för vem du är men glömde det. Men det svingar bra med bostads-gradient om du bara är normal. Hyrorna och hyres-utvecklingen är ju inte bara bättre siffror utan det.

Bostadsgradient är hyres-businessen, du är bostads-gradiatör

Var det bostads-gradiatör? Är vi marknaden som gradient? Bra affär? Du borde stå på en sorts... plattform. Men de är fega på marknaden och inte så intelligenta, ofta annorlunda... Eller tjejerna förstörde och förförde allt... Mäklare borde vara just businessen som plattform vilket kan vara i ordentligt ägande eller organiserat ägande fortfarande godkänt. Vi når en bostads-gradient i mäklarens ägo med en bostads-gradiatör. Mäklaren kan vara anlitad av ägaren/ägarna.

Enkla hyror, inte i förskott, inga avgifter, allt som normalt ingår. Det är kundanpassning. Ni har rut och rot men förstår inte detta? Var är sinkholen?

Mera? Jag vill ha associativ retro-hyra. Det blir en bra marknad. Det kan betala hus folk vill ha kvar och använda igen. En pott helt enkelt som bedyrar profession och folkligt boende. Annars är du inte en bra mäklare eller ägare. Rörlighet är annat(samma om båt och bil). Då stannar high treason symboliskt. Attraktivt för Taxi och bud. Smidigare för alla. Privat marknad för t ex hemhjälp, vård, omsorg och skötsel/trivsel. Alla måste ha bostad och mat.

Kan du utsatt för high treason? Känn draget. Ser du oligarken? Det var en 7* och vara i vägen! Nu är det bara att sjösätta detta på boende på fartyg! Såja, nu hittar ni kämparna som behöver hjälp innan det blir dyrt...

Kolla bara var en scoutgrupp eller flygskola skulle vara! En combat? Ja. Orsaken kan vara ATT OM detta behövs är det ofta en indian i utsatt läge.

Mina royalties? Multimedia och fiberoptik... Hmmm... mycket därtill.

Vad är hotell och motell? Vad är motell och spa-verksamhet? En pool? Kallt och världen... ska vi bara ha bilar här?

Att definition. Att definiera. Original man...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lie to Me