Aktuellt 2024

torsdag 15 juli 2021

Bu för Norden

SMHI, aldrig vinden just nu. En timme för sent om det blåser till... Samma skit med satellit? Prognoserna är skräp. Snö går bra senaste veckan. Ryggskott-blazers hela högen. Det vädret ser börsen med sista blindsneögat som andra får stryk för...

SNSN Jordskalv. Finns inga andra, men det var ju värdelösa geologer och aktuella situationer som studeras... Dessutom en fin karta med jordskalv helt utan skolexempel på Magnitud, bra att hålla sig till ämnet vid shallow teaching death point, line and clusters... Inte ett skit av EU-satsningar täcker IRIS, det sossar och andra skithögar röstat som skam och högförräderi för privata affärer. Pressen sänker er evigt på sinkholes och effekter. Bara skit för räddning, evakuering och marknaden. Här är de blinda redan för väder.

Jordskjelv.no Helt körd på zoom i Android.Viking-hopp, yr?

Jag måste säga att världen lider av vulkanerna här och ser INGET. INGEN INFORMATION ALLS.

Jag har nyss satt igång era sosse-vänner i Brasilien på en landslide-flooding där bilar varit nere i 20 dagar. Fan för dem också. Kommunistpack.

FY FAN FÄR VÄRLDENS MIRISER. ÄR NI INTE RIKTIGT KLOKA I HUVET!?

Sätt in Säkerhetsrådet i Finkan. Betala. Alla sätt, "kanaler" och rakt av. Royalties.

Hur har ni kommit på det här???

Det ska inte alls betalas för sånt. Det är krigen det då. Färdigt. Jag vann. Där står barbarerna och vill vara bättre. Kan ni lista ut krig längre då!? Lär ni ungarna sånt?

Som skarpt läge. Helt naturligt. Med pandemibegrepp och radiak...

GE UPP. Så värdelöst mansliv och flera till spillo. Ni är ju mördarnas gudar själva. Fan vad det brann och small, soljäveln sken.

Nu siktar detta också på någon. Oj, vad konstigt. Jag skämtar om arab-cowboys om det inte ska gå åt pepparna...

USA? Rena skandalen. Ett fiasko och en skam för jordens män, inte bara mänsklighet. Precis som alla Chingchongar och andra. Bara skräp kvar runt i ryss-klass och euroklass. Inte ens arab-kungarna gillade det egentligt. Men de vet ju också.

Nu kom Bjuröklubb 16.3 m/s. Wow. Här får ni se en väderbild.


Spana in detta, tryck på 14 m/s,

Det duger inte med några få vågbojar. Fram med allt. Fram med vindarna också.
Vilken tryckkänsla med superblixtar i Norge och Island på... Alla fel meteorologer ska göra enligt SMHI och andra, titta inuti hydrologi... Blås av tryckmätaren och fis på temperatur-gaffeln. Släpp ut rödingfrekvenserna... Ser du deras hjärna!? Kolla på bilden. Gaffeln? Det är en hussäkring.

Mar-ri-ed så att säga... Som Japans hästsko i havet...
Hur låter detta vid Anak Krakatau och Agung? Aldrig, då pyser jag. För länge sen... Ser ni feelingen på Tsunami i Banda Sea?!

Det här är Stormyren och Estersmark ut mot havet i Lövånger. Jag ser t o m Augustine... Ser ni Mariehamn?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar