Aktuellt 2024

fredag 25 februari 2022

Upplockare, på gång

Jag börjar misstänka att det finns samlingar av föroreningar i naturen nu när solen kommer fram. Frågan är var detta kommer från. Först och främst ser det ut som ett färdigt bihang i luften.

Man måste nog studera luften och partiklarna. Det kan vara faunan som är utsatt lokalt för nedfall från atmosfären och mera geologiskt betingat, kanske just nu kännetecken på vad som kommer på sommaren.

Det har hänt att det har blivit en förstörd sommar här norrut. Nästan var som helst. Plötsligt är det fullt med små insekter och parasiter, andra insekter dör och t o m djur och människor får problem och obehag. Så mycket att nästan allt måste saneras för att slippa parasiterna.

Frågan är vad det är för facilitet, situation och mängd, hur det syns. Min gissning är att det är en stationär parallell utveckling för människan någonstans snart. En upprepning skulle kunna tyda på det.

Om jag ser norrut lokalt här och tänker söderut syns något, som damm eller luftförorening just nu. Jag är i Lilla Björkås, Norberg.

Aktuellt just nu, från Breezometer app. Det handlar om brand.

En brand är 146 km2.



En brand 81 km2. Lite anmärkningsvärt på vatten, berör flera rinnande?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upplockare, på gång ALARM varningar special

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/QMPkAR/glaciar-har-kollapsat-fara-for-besokare Mycket kan bli fel utan special-plockare. Risken är att ...