Aktuellt 2024

onsdag 10 maj 2023

Upplockare, på gång

Höga flöden är inte bevis på inte vatten eller flöden heller. Grottan är till för något. Räddning kollar alla sätt.

Höga flöden väntas i Västerbotten.

Fantasi. Vad blir det stopp eller tvärt om? Eller var händer det något? Även runt om och nästa! En ö, havsbotten, annan plock, i stad, på berg, i kulvertar och anloppssustem, vattenresurser..

Vulkaner, laharer och liquefaction lika med glaciärer och issmältning i Arctic, Antarctic och havens isbumlingar kan söka sig med och ställa till det. Även landhöjning, sänkning och ersatta syndrom(landslide eller sprickbildningar och motsatt). Ofta förekommer möjligt tremor och lava-lakes eller temperatur avviker bara lite. Debris är med ibland.

Sjunkhål assisterar mycket. T o m kommande.

Kallas för hydrologi och oceanografi...

Det är hydrologi du tittar i redan av någon orsak. Eller morfar(en morf=ett sök) för ändringar och larmande. Detta kan ibland beräknas, även vad som hänt, lite fantasi...

Du söker larm nedåt. Ubåtar(stealth och amfibier, enheter med plock, även marint och reptiler) också uppåt... Eller enheterna eller plockobjekt söker dig... T o m på land! Larma om du ser något(fråga).

Om fara, t ex miris, larma mirisplockare. När det är fiasko bör någon ha kollen. Skydd på marken kan vara bra. T ex lava eller vilt, föroreningar och annat är viktigt att veta för koll och räddning.

När det är laharer bra att superplockare hittar info och kan själva eller med hjälp "dirigera" som det bör göras. Något ok, något fiasko, var något kommer från eller ska... Om någon täcker koll och kanske när sist gjort.

Verkar som om flera är fiasko, även miris. Det kan innebära egenskaper och risker på olika sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar