Aktuellt 2024

onsdag 10 maj 2023

Upplockare, på gång

Läs noga R, S och G på SWPC space weather.

Fortfarande försöker jag att få sova men är konstant terroriserad av räddnings-systemen som helt enkelt inte finns eller inte fungerar ens när det är risk eller impact.

Blue Sky Auto.

Jag är aldrig i tjänst. Kommer inte att intressera mig för det. Har laga tvång om det och korrekt färdighet, lämplighet och gångbarhet utan gangster motiv eller gangster alibi.

Personligen tror jag inte på dessa förklaringar motsatt. Human dukar under och förlorar, original man hör det oavsett förklaring och definition.

Vi andra kan inget göra, i alla fall jag. Vi blir avsatta p g a familje och tribe strukturer och ekonomiska egenskaper, hela livssituationen finns inte. Därför förstår inte förståndshandikappade specialister på upplock och geologi med sina nerver och instrument oss som kan och vet p g a självrespekt och respekt.

Ni i larmcentralen och räddningstjänst måste ta tag i att marknaden och regeringen inte låter synkroniserat ha egenskaper de inte skall eller ens med folk tillgå.

Var och en har av oss egna särskilt skydd måste. Det gäller universellt att det gäller motsats till ingen game dessutom av historia, nutid och framtid bara så.

Har ni såna där som jag anklagar i försvaret blir det samma fel. Samma med polisen. Samma med sjukvård och privat liv skenbart eller befäst sig av och med det som syfte.

Igen kan ingen leka den östligaste krisen som t ex sexchange, barbar eller strategisk ovetande terrorist.

Vi vet att din humana första Indian misslyckades så att du inte klara av att bara original man ser väl inte ut som någon alls. Vi binder inte faktor och konsekvens om, som eller mot oss själva alls efter vad andra ens gillar. Är det förstått!

Dessutom ersätter vi inte IQ som bensinen i en bil som erfarenhet alls heller.

Nu kanske individen förstår eller bangar. Till(hm) rena rama krigen...

Tyvärr får ni lära er lämpligt också. Jag måste ta det fint. Lycka till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar