Aktuellt 2024

måndag 12 juni 2023

Hm.

Gamlingarna och internets andra marodörer kan inte få samla poäng som de gör med broschyr-browsers. Inte heller på köp-programvara.

Så får ni inte krigat eller göra världen. Det är gangsters.

Ni fick skylla er själva på pengar och är troligtvis helt eller mindre avstängda utan vidare gissar jag.

FN måste upplysas om detta. Det handlar om tom likställa ing i bästa fall. Inte makt.

Till detta tillkommer original mans utsikt. All propaganda och olovlig/förbjuden krigföring om t ex att vara farsa. Så snacka inte skit. Väck! Dessutom är det känt att myndigheter skannas och slammar sig själva lite mixat, inte bra alls. Det är alltså inte ditt livs broschyr browsing som godkänd strateg eller annat.

Även security rutiner och stopp kan dela och ffå okända konsekvenser hos helt fel personer, folk eller någon form av forum. Sociala siter ärgenomgå get granskat av allmänhet.

Detta kräver i sig ett förstånd och en utbildning, åtminstone respekt för det rätta och de rätta respektive respekt för original man. Detta kan vara samma förbud utan...

När ni rapporterat till FN kan scramble av info på  marknad bli intressant för t ex Världsbanken, summits och konstitutioner. Handhas detta fel kan flera fel vara kritiskt och rannsaka. Detta kostar i sig dessutom och ger ett stöd och hinder för fel och kaos om upplockare...

Där kan x-gangsters hamna. Detta räknade rosqüts med eller struntade i. Därvid har ni all säkerhet i världen normalt.

Även affärsvärld, indigenous och t ex martial arts och Gangnams har förstånd och kunniga. Big papas och big mamas förstår detta. Flera olyckor, risker och händelser har redan avvisats och hindrats inklusive krig p g a detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Det kom ett riktigt spöregn. Halv tre på natten/morgonen. Det var riktigt stora droppar!