Aktuellt 2024

torsdag 8 juni 2023

Upplockare, på gång

Falköping-Halden specialkoll. Lava och vatten kan rasa marken nedåt. Bra koll under djupen och uppepå kan bli måste. Det är inte så vanligt att hitta små kompakta ställen kan bli till även nästa från jordbruk och skogsbruk. Stormflyers, reptiler och marint har egna ätställen möjliga snart om det är slarvigt. Miris har vad jag vet kollat detta någon gång.

Just nu Norberg ytliga och Vänern runt koll. Kajmaner kan lätt reproducera mängder med en del individer från detta. Alltså motsatta grottor och komplex som man bör ta i split och gruppvis. Ubåtar kan samla scramble info som blir selektivt. Misstänker att samarbete och överlappande med extra koll måste raida allt. Om mycket blir det samma stora sjöar och älvar samtidigt. Padmafs är exklusivt men hänvisning sker till och med till seismozon. Efter skalv och vatten borta bör hydro kollas om påverkat.

Vissa ställen bör ubåtar ha egna plockar runt sig samtidigt om de sköter sånt. Jag håller inte med om att bara en sån enhet lyckas. Då måste alla plockare i sjölandskapen på land scramblas och överlappade igen.

Mitt förslag av min erfarenhet kan senare också vara bra att täcka om det sträcker sig ut i Atlanten. Många fasciliteter och utsikter. Bra täcka från Bornholm och till Norska havet med spaning/sond gjort som andra ser.

Risken är att Anatoli, Medelhavet och Iberia är mera med t ex Azorerna som spökar i havet vid uppvärmning en tid. Tips fisk, dofter även större marint då för annat. Ganska garanterat hajar med vidare täckning Barents och faktiskt Grönland och New Foundland. Träning vid lava är smart ibland. Trafiken kan sprida och ta tillbaka sånt.

Troligt blir plockandet även öster som förklarar eller täcker varandra inåt kontinenten med just Östersjön. Men Alperna och Vita havet peekar med fjordar runt om också?

Samma individer och radio tracking bra koll. Grejen är att det förekommit att både marint och reptiler hamnar på människans ställen från detta. Då kan det bli besvär, farligt och vana individer använder detta vida spektakel som resurs. Samma feeling får du kanske lätt i en seamount i utsikt, eller i fjällen.

Hur haven beter sig är med. Alltså med stadigt väder. Bryt lite syndrom om det passar med samarbeten. Jag är ganska säker på att far away and next plötsligt är i plockarnas utsikter. Ibland är lättare eller tyngre inte alls eller allt... Samma om marint och reptiler. Rapportera fynd, en del kan vara vidriga stora med mycket eller bara blandat med något. En superplockare vill veta avvikelser. Om personer eller skadade. Om debris eller hemska samlingar... Mirisplockare och combats kan behöva täckas och veta. Förmodat blir detta i utsikt plötsligt in eller ut problem kanske motsatt i alla fall. Andesitic är inte ett täckande svar i bara sig. Den kan ändra på detta gissar jag. Men kaos eller tid bortkastad? Lär er ställena lite är mitt tips. Syndromställen runt om och vem som vill veta.

Man måste veta hur de smiter och vart. Även Europa kontinenten och tvärt om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upplockare, på gång ALARM varningar special

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/QMPkAR/glaciar-har-kollapsat-fara-for-besokare Mycket kan bli fel utan special-plockare. Risken är att ...