Aktuellt 2024

torsdag 30 maj 2024

Hm. Använd uret inte fimpen. Funnit sin rättvisa.

Inte bra med ett rökfritt Sverige. Men däremot guidade eller avvisande skyltar för rökare eller tobaksfolk skulle vara något, vilket avvisar även trafik med avgaser, biltvätt, oljor och dess raffiga produkter, illa luktande och smutsig service- och byggpersonal eller soptranporter, renhållning och damm...

Hur man och var man skall kunna förtära normal mat och dryck ger ett bättre resultat på stället. Vad blir kontexten med stads-picknick? föreslår jag istället.

Gör en egen karta och app. Snart får ni betala taxa och blöjfolket och okända eller triviala utedass baxar runt folk och gör allt galet. Cyklisterna vet inte var de ska vara. Inte heller de som vill jogga stadsparken i egen regi...

Uret är en uppfinning. Men den faller med in i kartan och appen då. Därför bör förbud eller gräns för tomgångskörning och oljud gälla, också med?

Ja. Människan är fantastisk. Det är bara knark propaganda i alla fall som snurrar runt storstäderna. Tills de byggt om till massor med mask och måste släppa ut istället.

I en sjöstad blir det problem.

Askkoppar vissa tider.
Viss bokning av förflyttning, transport och renhållning. Allmän info.
Frivillig insamling av stadens konst hjärta, en butiks egen gatukonst, tillskott för skattebetalarna.

Område, välj flaggad båt, butik eller marknad, mottagning eller gör i ordning bommar, hissar och trappautomater.

Denna money forskning är intressant på pissenissar och pundare.

T o m reklam kan flagga!

Men troligt, vad jag vet, är du inte snorkig utanför eller hjälplös barbar redan med förbud?

Smaka på tobak är ett givet uttryck som bara är, men inte för rökare och nedskräpning.

Ange inte fimpen, dig själv verbalt där. Ursäkta dig och avböj snyggt. Det blir ändå inte kostnaden du får som vittne. Då blir det krig med AI. Därför har ni andra dofter, oljud och samlingar eller parader också...

Konsten att använda uret och fimpen kvarstår med din definition. Tyvärr är skenhelighet och häxkonster inte sällsyntare.

Kan du inte ana syftet och respekt? Då ska du stanna hemma i din definition, inte röra dig bara som du vill. Men du räknades!

Vi är inte addicted. Inte vi som är skyldiga i den massan och de enheterna alls. Inte skuld, lån, böter och inte kastlösa.

Fundera lite. T o m alkisar kollar noga. Men som vanligt är knarkare inte välkomna.

Respekt är enda lösningen.

Hur ser din money-world ut!? Eller religion? Homo sapien eller medic-world?

Om det var något mera kanske tobakshusen bjuder allmänheten på detta och gör smarta skatte-avdrag med staten eller kommunen?

Och hur ska vapenfolk följa med? Lämna in en ansökan nu på att bli den polis du framstår som. Eller den högerextremist som ger rött, precis som gangsters uppbackning på stora (och) störst.

Inte alls reklam. För tobak. Men lite respekt. Utan nytta. Man smakar på tobak.

Lite till. Hundar och bad, mat och returer... Parkering med ordentlig retur, skräpkorg och rengöring?  Varning för bygg och anläggning klass av rengöring eller verksamhet...

Sättet du misströstar och generaliserar är följande. *

_ (Helt stopp för bara dig i texten, fundera, vad härnäst eller hur, en person som beskrivning plötsligt? Utgå från ordet följande verbalt!) *

Så använd Uret. Inte fimpen.

Resten förstår vi creators i alla fall. Förhoppningen är med nu!

Nu kanske du är förseglad eller i upplock. Spirituellt. Men var är start och mål!

Nu är du sökaren... Hittar du de skadliga bakterierna och annat?

Dricker du alkohol eller är vegan? Eller har du paraply pränt?

Akta dig för raketgevär och kaststjärnor, eldkastare och slöfox camping... Häxan var visst där förr med kvasten! Men singeltal eller tech...

Sitter du bredvid en som måste ta sin medicin?

Säger bara en sak. Hm.

Föräldrar i sinkholes igen. Barn hörs i Stockholm. Jag i Norberg.

Stör inte specialisterna... Powergrids. De givmilda street-priserna på t ex bostäder (gatan blev fin i stället)... Hoppan ritchee, före?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Demo "DJ chapter wrote love" 2024