Aktuellt 2024

torsdag 30 maj 2024

Hm. Nu är det kört Microsoft och Android!

Windows 10 Home Edge har inte det minsta av kontroller möjliga på 720 YouTube video. Värre än värst. 1080 HD skall den laptopen klara av, Acer Swift 1. Uppdateringen nyss urkass så hittills.

Android Nokia 5 kommer ingenstans med Googles grejer. Det är för lite minne för att uppdatera. Helt kört igen.

Ni verkar ha samma problem som jag har varnat för före MM. Och det var det sämsta jag har sett någonsin! Såna problem hade knappt Windows 95 utan virusar och trojaner, popups och utdateering av enheter.

Fullt med upplock på sinkholes. De kan kanske inte plocka. Combat missions säger jag. Nu åker ni in i fängelse!

Blue sky auto.


Blue sky auto economy.


En fråga. Hur hade ni tänkt er att ikoner ska dela sig i dokument visuellt också? Vad är det som tar all datakraft istället så fort ni fixar och gör i ordning? Är det inte bevis på era egna virusar!? Live trojan på skärmen, ska jag säga.

Sparka dem och BOOSTA igång med larmning max. Så här är det att undvika i alla tider och risker, det ni har lyckats med. De samarbeten ni inte vill ha och ni visar stämmer inte riktigt. Då är AI nedanför Gud på handikapp. Samma skit med Nokias "nygamla" telefoner.

Köp inte in SONY eller andra i konceptet, inte ens deras först ut enterprises(kolla stavningar) från dem sedan förut. De har redan sagt "får skylla sig själva" och "skiter i det"...

Musen svarade ej. Ej heller Escape på Swift 1. Till slut kom ett meddelande, jag valde avsluta och en felrapport skickades. Nu startar jag om den.

Så ja. Nu åkte larmandet igång hörs på sinkhole upplock. Heja bara.

Omstart, musen är inte med från början. Kanske ett fixat problem. Sedan försvinner klockan... Vad var det jag sa!? Sedan är det bildformat igen. Dubbelkolla. Nu satte ni fast er i att ignorera tidigare varningar. Grattis! Kommersiellt har larm redan på det.

En Bing promptar. Inte ens senare. Android borde också slänga ut extra AI och annat skit jämfört med hur verbalt de använts och används, enheterna. Det där är extra tjänster för servrar, liksom fiasko på G näten redan. Google's special i Norden eller Skandinavien blev fel, va? Dubbelkolla. Annars blir allt krash? Vad ska ni leta efter då? Jag har Windows 10 Home och Windows 11 Home på två olika. Ser ni creator på USB stick med kod, om man glömmer den eller utdaterad?

Om ni har haveri kan ni fråga om recycle kollas av mirisen. Finns inga sätt. Något kan vara gangsternas skit i "highway to hell"... Det är inte bara personligt längre går inte heller på familj och creator. Vad är detta för sätt av säkerhet? Samtliga combats, rapportera till lokal säkerhet och polisen med militär säkerhet!

Kommersiellt ser ni Swish vad som blev? Have mercy. Tyvärr kan inte alla vara gangsters. Ni får ge upp och till tåls. För detta överlever en del på. Rapportera missbruk och SÄRSKILDA anmärkningar och behov. Tack. Ha en fin dag. Utredare kommer att gå igenom bankfack, nycklar, hotell mm... mycket tekniskt. Även industri som gangsters redan hade planer på att "komma igenom" så ingen förstår eller vet.

Dagens tips har Kärrgruvan eller Polisen på upplockare. Det är rena rama katastrofen igen. Skadade och förutbestämda konsekvenser som störningar och avbrott, bara lite ignorant eller slarv, olyckan framme. Kom ihåg att granskare vet metodik. Försiktigt och behandla dem inte som skit eller gör inget dumt så att säga. Det händer igen och igen. Trots de aldrig frågar och stöddar sig med något ämbete eller tjänstgöring, att veta eller sedan som förut.

Klart slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Demo "DJ chapter wrote love" 2024