Aktuellt 2024

torsdag 6 juni 2024

Upplockare, på gång ALARM world global

Blue sky auto.

Skolbarn på spridda ställen ut i världen från Sverige, Avesta och Norberg. Skolor i Torshälla och Västerås... Kolla gammalt.

Gamlingar. E20 bilar och buss.

Kolla Kairo, +45 °Ce. Kommer mera värme Europa. Blåsigt. Kolla gamla stormflyers också, även Arctic och Antarctica.

Marint och reptiler special, även vilt. Okända problem och rörelser eller ändringar. Även storplock och kånkarånger(djup plock). De blir lätt kvar nära bad, broar, hamnar och plattformar. Även vissa "sjödistrikt" och naturreservat. De går att hitta i olika biotoper och topografier, möjligen rinnande vatten.

Inne i öar, vissa älvar, t ex Åland och Kvarken, Den stora Älgvandringen.

Ryssland koll Lena-Volga-Ob. Kolla Barents och hela Sibirien, havet och innanför.

Tectonic plus måste koll. Globalt. Även reptiler.

De är i pansarvagnsgrottor, kolla t ex hela Ring of Fire och fortsätt med stickprov öar, arkipelager. Även Sameplockställen. Koll 60 degrees bl a Storstäderna allt.

Rapportera marint, reptiler och vilt så utvidgar world och global. Även trenderna. Plötsligt ser de ut som om de bor där. Det är ett ytterligare allvarligt misstänkt problem möjligt. Fantasi bara, sök väl. Bottenplockare följer dessa direkt, nära eller snart. Även uppe ibland. Även dessa kan följa ett fartyg eller en mindre båt(säkrare) genom en kanal eller sjö. Väldigt långt och nära. Observera om de är skadade och rapportera. De allra största hajarna och annat är redan i farten. De skadar och skapar problem ibland, t o m för blåvalar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar