Aktuellt 2024

tisdag 28 februari 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Tvillingar 900-grupp i reptil och den i marint. Filippinerna.

De meddelar att armén(på ubåt) att de inte är villiga att plocka eller också på ett tag igen. Larmtjänsterna gillar inte ordningen där så.

De är Samer och våra egna där.

Vi har massor med eget folk som är även i Filippinerna. Har hört detta förut. Nu har jag fått nog av deras "armékrämpor" och bevingade mot upplockare och våra egna.

Jag föreslår att Filippinerna avser att fixa ett system för detta utan andra angelägenheter som passar oss andra som vanligt i hela världen.

Inte ens Filippinernas Generaler har detta befäst och klargjort alltså. Byt ut dem om de skall vara såna. Även Presidenten.

De är redan på ökända manövrar och procedurer varenda gång. Det räcker med en enligt lokal lag som hör egna inte godkänner sånt. Detta kostar säkerhet omedelbart och evigt har vi på tarifferna. 

Om ni ska vara där eller inte måste ni vara superplockare och täcka internationellt larmning och annat. Det finns INGENS ORDER eller POLICY i Filippinerna sedan urminnes tider att de inte känner till oss eller att våra räknas. Filippinerna ska vara tacksamma för att vi har räddat dem. Vi är dessutom heliga så för äkta Filippiner och bygger bara den principen.

Happy man. Good stuff.

Vi är dessutom trötta och har egna liv att leva som inte är i tjänst. Filippinerna ska inte omradera sig själva på såna sätt borde redan vara förstått. Vi ser och hör hur indianerna också vill meddela sig fint och gott med att detta skall fungera. Precis som era indianer borde förstå och vara tacksamma och glada för. Även våra. 

Jag vet redan impact i historia. Vi har alltid kommit fram till hur det borde fixas och att flera bör veta om detta. Men stackars gangsters och knarkare har tydligt förstört Filippinerna. Detta vet även den armé som min far och jag har träffat, samtalat med och balanserat egenskaper med. Jag ser inget ont, men lite fixerat bättre vore bra.

Alla dessa behöver specialisternas bästa nu. Något har hänt.

Hoppas ni fixar detta nu. Man blir lätt väldigt irriterad eller förbannad. Kan ni inte sätta in en civil-plock där? Ni får flytta på era "tester" och "missions" är nog säkrast.

Jag vet att Filippiner inte heller är intresserade om det blir multi-problem, just där de hamnar då.

Jag har passat över detta till larmtjänst men kan inte assistera. Då måste de använda det som finns och larma sökandet. Dessutom passande åtgärder.

De är för tröga åt olika håll. Borde inte förekomma alls. Gör inte affärer eller krig på sånt.

Filippinerna är fint och trevligt när det inte blir katastrofer. Annars har alla procedurer och detta hittas. Vi vet inte men här just egna då eller ibland. Det är helt fel sätt av oavsett vem och hur och varför alls. Dessutom krävs framåt MED lösning för att bedöma. Det passade inte igen

Den där "parkeringen" upplevs som bara pirat, gangster och olaglig.

Ni kan inte lagra väntan till att det överröstas med data-larm. Detta finns jorden runt. Det har att göra med förstånd, human, smidighet och karaktär inför detssamma. Man ska kunna hitta hur kanske någon eller hittar inga andra sätt.

Jag gissar att ni hittar var fiaskot är eller varför detta hänt. Trackingen måste vara klar för specialisterna direkt. Vi är omgivna av hav i hela världen. Inte kan lite tvär-gerilla och alter vara bra att ha som såna hur som helst. Så stora och mycket vatten... Bara en eller annan är helt ovidkommande och beklagliga beslut, principer och problem. Som en skithög i världen? Lite mästare kvantiteter logik måste ni klara utan VINST som human. Alla har uppfunnit syftena redan. Filippinerna har åtminstone varit mycket lojala och nära mästare på sånt i besvärliga lägen. Det ska ni klara av, tycker jag.

Dessutom har jag begärt hjälp offentligt om t ex Samer och larmtjänst. Fortfarande gäller Blue Sky(fråga) Auto, något som bygger en plattform av fakta. Inte bra att andra använder oss andra som inte ens är i tjänst eller aktiva, när som helst. Alla borde välkomna detta. Nya plockare saknar erfarenhet och detta kan lösa mycket, kanske allt. Man blir bara sån av att klara av det man ska för man earth. Det är extra bra för oss som vet vad som är(misstänkt) korruption och krig, högförräderi och svindleri...

Vad som eller ens om hänt något för mig okänt just nu. Läget är kanske inte alls bra, men Anatoli och andra världs-lägen är samma respekt vi har för er utan sån "okänd effekt och makt". Jag föreslår att ni lär er Polislagen t ex i Sverige. Även som "militärer".

Ni vet redan vem min farsa och jag är sedan före MM. Finns allt har klickat, de skulle sköta om sånt... Men alla klickade på serie och sekvens så att nästan bara jag fick starta upp kollen och komma på info.

Passa på att kolla internet(många avbrott) och hör efter om evakueringar, fiaskon och andra(även super-plockare och combats) har hamnat där. Eller t o m "svarta lådor" mm. Strömavbrott är ett särskilt mästerverk mitt i allt ibland. Det kan vara en farlig och onödig manöver de förklarar t ex våra som att göra något alls eller fel. Det står vi inte för att verka för alls. Ni räknas. Upplockare räknas. Alla som ska och kan bli plockade räknas.

Folk måste använda sina egna eller hjälp som ofta är i riskzonen. Om inte platsens situation(resurs) krävs klara det med upplockare och utrustning. Man MÅSTE använda intelligens för att förstå vem som hör någon och varför. Det blir svårt med t ex upplockare. Även militära. Men måste täckas av t ex som i Sverige av myndigheter och ordning. Här är chauffören, kaptenen och andra ansedda att känna till detta. Även en cykel, bil eller privata flyg eller enheter. Alltid folksamlingar eller anställda. Då fungerar detta.

Sådan diplomati blir svårt att uppfinna som när folk är olika. Det gör ingenting.

Hoppas det gick bra med Dukono. En del grottor är eller kan vara farliga från alla håll. Eller bara möjliga vissa stunder eller sätt. Lär dem hur de larmar där till Larmtjänst. Samer och Indianer har ibland att bara fråga.

Ojoj. Nu blev det fart på flera i Asien också, rätta sättet!

Här kollar jag lite Göta Kanal-Sala-Sveg... Norberg, rundgång gruva och Nord i Kronan och annat.

Det blev en riktig vända på pekningar, Norden, 60 degrees plus... Kvarken... Strömavbrott Eon.

Barry White YOU RE THE ONE I NEED Remix

Sade - Haunt Me

Fleetwood Mac - Gypsy (Official Music Video)

Shakira - Gypsy (Video Version)

Bjørn Eidsvåg & Lisa Nilsson - Mysteriet deg (2009)

Sunshine

Visage - Fade To Grey

A Victory Of Love - Alphaville

a-ha - The Sun Always Shines on T.V. (Official Video)

a-ha - Summer Moved On (Official Video)

Sunshine

Flash In The Night

Ten O'Clock Postman

George Michael LIVE Show 1993 at The Concert of Hope - Wembley in London

George Michael - Monkey

Latest earthquakes in or near Greece - interactive map

Latest earthquakes in or near Greece - interactive map: Interactive map to view as standalone tool or embed in your website

Kolla olika dagarnas omfång, särskilt för få eller flera. Är forskningen på? Kolla vårat gamla om denna forskning. (Råd och tips som vanligt) Ta fram våra gamla såna kollar. Blue sky är med, ingen där säger de.

TEEO TURKEY TURQUEEY. React and install yourselves if possible! This is your sediments now...

Jerusalem, Tel Aviv och Malta m fl har egna kollar. Wake up! It is easier to rescue monkeys in cages...

Upplockare, på gång

 https://www.volcanodiscovery.com/place/29980/earthquakes/nea-anatoli.html

Upplockare, på gång historiska fiaskon, folk och folk med entreprenörer THE INITIALFIRST RESCUES

De stora katastroferna har inte alls lösts försiggår sig allmänt ända in i dagen. Upp i dagen.

Blue sky automatic är igång eftersom människor förstår noll av samhälle och räddningar har andra balanser som bara åberopar original man. Inte alls politiskt eller religiöst heller.

Det gör det inte heller militärt. Det kan vi upplockare.

Senaste är denna morgonens fiasko vid Eiffeltornet, gruppen Blue Sy själva är fiasko. De är förfarade över faktan jag hittat och smakprov på vad jag gått igenom. Allt från serie och sekvens fiaskon med t o m  evakueringar, kommunikation och svarta lådor eftersöks, storleksordningen på skalven och beräkningen av dess omfång.

Det fanns inte kapacitet kvar. Nu kanske marknaden reagerat eller förstår sin sannings svårighet och den avsaknade humana improduktivitet som härskar i t o m hemliga och anonyma internet. Inte bara återspeglat med tro, hopp och ytterligare problem.  har bistått!

Kvar är en komplott som ingen har reagerat på innan plockarna kollat allvaret. Det handlar om en överlämnad och deras hantering av information som kommit fram, för att det inte fungerat och felat i yttersta detalj blev fatalt eller lekmans fynd och combating.

Att ta allt är kolla mera och var du redan är. Vi andra ansvarar inte för detta och inte heller larmningen, dess åtgärder eller problem. Det får n i sköta själva. Följ era instruktioner och den kännedom combats kan om sånt. Det är inte våra instruktioner. Det bara är där, kanske inte är mera än så för att platsen är sån. Det kan vara 1/2 miljon platser! Allt inkluderar allt civilt liv framåt på koll, alla som äger och brukar områden eller ytor. Dit ska ni också nå nu.

Where are Your rivers of believes going to go now?

The initialfirst resues are silent. The secondary has already came.

Blue Sky Automatic. Brings lives. But same shit go fucking the same.

måndag 27 februari 2023

Upplockare, på gång ALARM

Atlatic Ridge and Cape Verde diameter.

Karibien och ner till Sao Luis, Brasilien koll uppe och underjordiska nivåer/ändringar.

Hittade ner till South New Sandwich and New Georgia. En fiasko Mach Picchu där i kollen. Koll om med. Ubåtsgrottor måste kollas. Verkar vara hus mot havsbottnen runt Sydafrika, Turkmenistan...

Indonesien Samer i reptiler/marint. Java nära?

1000 Särna Samer med nere. Bl a Norberg? Mera i Sydamerika(indianer). Möjligt kan indianer med Samer hjälpa varandra? Meddela någon gärna där. FN kanske har plockare/kollare. Fråga. Troligt har de laddat på dem med världskollen också. Kan vara någon som vet en del och löser problem.

Antarctica tar allt uddarna-kanten Indiska Oceanen. Kolla med dem om mera och vad veta, eller om de måste veta. Samer och renar där med. Kolla hur många dagar indianer och om mera. Machu Picchu fiasko alltså någon.

Australien hus från Melbourne syns västerut från samma utsikt? Hamnar de vid 800 pråmar? Ja. Sydney.

Kaskelottplockare( annat marint och reptiler också) måste kolla kontinenterna och haven runt om. Marion kan bli svårt. Även Mocambique?

Eritrea har Dumbo? Folk där. Bilar... Kolla om mera Karibien och Sydamerika med Galapagos och Panama i Afrika, runt om.

Australien geologer kan kolla in detta. Har varit mycket Sydney och Melbourne. Hela Australien troligt inblandat. Gissar Filippinerna snart. Samer som var där...

Indien kolla offshore. Ja. Då får Arabvärldarna kolla mera och gärna uppåt Anatoli med andra. Var beredda i Medelhavet. Har hittat marint och reptiler på väg till Polen och Alperna minns jag vagt... T o m Östersjön och Nordsjön, Brittiska Öarna. North Atlantic och Mid Atlantic spana mera. Så långt som New York eller Alaska. Sommaren är mycket rörelser. Ibland tar de sig norrut. Kan komma motsatt. Mycket floodingar länge. Iberia brukar kolla ibland vid såna larm. Har mycket plockställen.

Kan bli mera Svarta Havet och bortåt... Kabul mycket ibland? Karibien där hörs nere. Puerto Rico i bilar... Kan vara hus.

Upplockare, på gång

En del strömavbrott i Norden och Europa just nu.

Knep och knåp, kanske inte för många

 Elektrikitet...

Mera om space-weather

https://watchers.news/2023/02/16/the-most-powerful-gamma-ray-burst-on-record/

Kolla geo-blixtar där farsan bodde. Jag gick "före" med han. Blev själv skadad 2004. Samma år som Sumatra Tsuanamin, annandag jul. Jag var i Östra Näset det året.

Fred Astaire ~ I've Got My Eyes On You

Upplockare, på gång ALARM world global

Combat missions.

Flertal av egna är ovetande om plockade och i säkerhet eller oplockade av t o m fiasko. 900 grupp.

Jag har just pläderat om sanningen och läget. Hur utvecklingen är helt fel och farlig för alla.

Tracka var de är och även deras okända och omöjliga ställen på en gång.

Befäst detta i armén är ett sätt för utredning. Detta gäller inte bara våra egna.

Råder NATO och EU detsamma så Atlantic förstått detta och gör våra korrekt.

Kina bör vara med. Massplock-ställen, kånkarångställen, enheter mm kan behöva trackas. Löst folk även uppkomster. Något är fiasko. De har ingen connection. Jag hör dem. 800 pråmar ställe?

Turkiet, Syrien m fl skalv är berörda.

Propellerskydd, sök. Folk i havet. Kan bli utspridda?

En del här under Norberg  Ett "omöjligt ställe" därifrån?

Kan behövas superplockare med speciella resurser och utrustning. Eventuellt gruvbolag? Reptiler och marint med.

Nu härs någon som har varit där. Kan lite/vet något.

Nu plockare en del allt som hör till?

Det var jag "Blue Sky automatic".

Greatest Hits of the 50S Medley 1: Oh Carol! / Dream Lover / Livin' Doll...

ELVIS - 3 songs from G I Blues 1960 NOW in true stereo sound

Elvis Presley - Return To Sender (Remix)

ABBA - Knowing Me, Knowing You (Official Music Video)

Abba - Chiquitita (Official Music Video)

When The Dancer You Have Loved Walks Out The Door

Secret Service — If I Try (VIDEOART, 1982 Album Version)

En främlings ögon

Michael Jackson - Bad (Official Video)

Titiyo - Drottningen är tillbaka (Official Video)

Empire Of The Sun - We Are The People (Official Music Video)

Division

Fake - Another Brick (1985)

George Michael - Father Figure (Official Video)

Polisturerna och militärturerna

Jaha. De får plats. Men var?

Hur kan ens myndigheterna vara så fatalt stråkar utan publik runt om?

Du skulle ha hört min "summit" i morse. Bara representanter och reale. Jorden runt.

Nog får Nordiska reda ut det här. Det var kaos färe MM. B.lev Office räddningen?

Ursäkta om jag frågar. Vad är detta för ställe? Hela Norden? Alla undrade om hela världen tittade på dem. Det mesta knark och genmanipulerade gangsters eller BROTT.

Genom-genmalipulerade brott. Inte människor alls. Konstigt då... Till och med billion dollar  blev förbannad och besviken på en gång.

Jag kanske är multi-trillion dollar man. Men så här får ni inte göra.

Läs om blogg-posten med ÖVERDOS igen. Det är basisen...

Högutbildade och statistiker... Och allt folk här och där si och så... Offensiv, defensiv, progressiv och regressiv...

Vidare

Upplockare, på gång ALARM

Pretoria, Indianer från Sydamerika.

Johannesburg, Somalia, Turkmenistan... Specialkoll. Samer.

Atlanten-Brittiska Öarna. Samlingsplats/storplock, t ex Kina. Deras transporter; Ubåt och fartyg fiasko, ubåt Libyen, Kaskelotter där. Fartyg Italien.

Mycket trevliga och disciplinerade plockare, trevligt och good stuff! Även viktigt, dynamisk kånkarång kanske händelse. Miriskoll bra? En del fiaskon med.

Geokoll, solen viktig, R S och G med (NOAA). Planetal och stor Aurora Arctic. Kan bli world, global koll igen och igen. Specialkoll gammalt och missar?

Av erfarenhet funkar detta ganska bra kan man säga. Lite mera bilplockare och transportkoll kan kollas. Passa på kolla traktorer, skogsmaskiner och industri. Vilt och livestock har överraskat många ställen.

Signifikanta jordskalv från vintern här och vintern där kan vara med. Upplevt plock från konstiga laharer och hydrologi, stormar, havsströmmar som räknas, seamounts... Bara spana på allt. Det är fortfarande aktuellt. Atlantic Ridges är ganska mäktiga, lite kluriga och distanser för nybörjare. Men det är parallella fenomen och mönster som t o m tar sig uttryck på transporternas väg.

Ibland är det bra att jämföra Atlantens stormar utan. Även rakt av mellan Brittiska Öarna/Atlanten och Sydamerika eller Madagaskar. Det här såg nytt ut men kanske påminner om Atlanten-Norden nyligt. Byter detta eller har bytt med Iberia och Anatoli? Har varit på djup och i havet. Titta så långt som Kanada och USA... Island var med före MM Det är nära att "förstå" dödens triangel... Den "blöder" in och ut Andesitic också. Men mera, kanske hydrologi och is i fatala storlekar. Ser ut som matar på Gulf Stream? Leta kritiska punkter, tips. Samma förekommer troligt just nu nära Japan och Korea?

Fartyg och pansarvagnar hörs, miriskoll. De kan vara i "vanliga" plockar genom detta?

GLÖM INTE kalibrering. Measuring och dess platser.

9000-15000 fartyg nere eller okända. 9000 flyg.

Har "svarta lådorna" detta? Mirisens Zoner med? Bara liten skillnad och inte där kan vara mycket. Problem jämföra Machu Picchu eller andra? Kolla flera. Räkna Vinterns fiasko med. Massor med ubåtar, igen och igen varit. Gruvor, offshore... Där kan man se ibland naturkatastroferna och mera. Även alla islossningar och drifter.

DETTA LARMAR NU. Fiaskon och kanske olika objekt.

Det har även påverkat direkt storplockställena och mera funnet där med detta.

DETTA LARMAR NU. Fiaskon och kanske olika objekt.

No näe hä se o

Kylläkyllä.

Kylvysylkä.

Mie ia sie kuul männtiin...

"Välj liv?"

De tar en dos.

Någon tar en överdos.

Hallååå? Fängelsestraff... Är Polisen med på att definition och att definiera? Vad har ni lärd dem i skolorna?

Ansvarsfrihet?

Överdos. Vad f-n är det som pågår!?

söndag 26 februari 2023

George Michael - Praying For Time (Official Video)

Upplockare, på gång

Kalibrering, kolla tidslinje. Space-weather, x-ray spökat till det också? Internet-avbrott kollas...

Laviner prognos Finland, Sverige, Norge. Finska Ilmatieteenlaitos.

Björneborg ratio. Särskilda nivå-skillnader? Miris koll. Är Tampere-Pori-Lahti med olika håll?

Atlanten och Barents öar koll. Även inre haven...

Himalaya och USA eller mitt gamla med Hudson? Kolla sprickorna hela och extra i Arctic. Gamla Komodorskiye och Kina.

Djuphålor Daglöstena. Padmafs. Blaikfjäll och Urehdakke.

Augustin, Mid Alaska Peninsula, Yukon och havet New Foundland?

Smoke in the woods Zhupanovsky..? Folk nere där. Samma Hokkaido? Kan vara kamera svartbalans/vitbalans. Koll laharer från gamla Arctic, extinct, Kvarken... Salkvarken? Onega? Hawaii också?

Galapagos eruptive? Santiago, Chile?

Upplockare, på gång ALARM world global

Issyk-Kul blobb-missions. Antarctica följd koll.

Ser ni Asien och Väst Pacific hitåt eller bortåt? Kolla gammalt. Kan vara Italien och mera Alperna?

Kan bli mitt i och andra sidan Arctic och Antarctica?

Kolla maps Västindien öar och sök mera geo?

lördag 25 februari 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Alla units och "monbas alfa" eller eject och stationer kan vara enklast att ta reda på data och instruktioner först. Troligt är de märkta.

T o m evakuering och räddning med självräddning beräknade jag gått fel, vilket resulterade i att de vanliga såna bara försvann istället. Datatrafiken har baxnat till fiasko på flera håll, så någonstans finns sån data. Gruvor mm kan vara inblandade. Kanske vanlig radio och TV har ett paket. Troligt har magnituden gjort rymdresor nu. Den kan vara större och flyttat helt på evakueringar, geologi och enheter så det är hål. De "gästar" andra platser.

Guest, radio, tv auto.

Det gäller att hitta informationen, tolka den och hitta enheterna, plockarna mm. Möjligt är Europa med. Kanske Belucistan och Tajikistan, Tibet eller Mount Everest, Bajkal... Aral... Annars Kina och kanske Indien? Kan vara hos Kabul? Eller Ryssland mera. Arctic och Antarctica? Satellitstället Chile? Leta i världen. Fråga. Kan vara i EU-parlamentet eller Kremlin, Leningrad? Baltics och Pyrenéerna? Lågenergi Kanarieöarna? Tristan? Var alternativ hamnar. Lichtenstein? Engelska Kanalen eller Isle Of Man? Nilen? Ganges?

Samtidigt måste noggrann skyddskoll och nytt inventeras geo mm... Allt måste kollas. Alla täckta enheter också. De borde kunna märkningar mm. Kan vara i larm?

Jag gissar att en del finns kvar att hitta. Men de kommer upp i havsbottnen, nästan. Celeb och playboy/entertainment bör prova auto. Även vård, behandling mm. Vem som helst egentligen som hittar eller hör andra som metallsvirr röst eller pipigt... Ljud kan vara med i data och uppgifter.

Ibland kan ubåtar kanske bara få marint, reptiler och annat. Det kan vara det alla söker, sådan data så enheterna ej är i fara eller förstörs. Någon kånkarång kan ha data? Sonder samlade?

Hebriderna?

Börserna?

Formel-1 stall?

UN ska hitta detta om inte annat. Kanske andra.

Gamla grejer när internet kom mera? Kanske bara exakt andra som kan detta.

Jag kom på flera alternativ. En hittad?

Special foton upplockare, samling gammalt

 https://photos.app.goo.gl/MptfgqioL6Yimtgm7

Hav och sjöfart med Stockholm och Avan. Resten Stormyren, Fårtjärn, Östra Näset, Vebomarksträsket.

Någonstans finns en bild på Riga också. Hittar inte just nu.

Ok, här kommer den:

https://goo.gl/maps/mvZdHeZjAroBjXoy9

Piper folk/upplock på flera bilder. Fråga, kan vara komplicerat.

Upplockare, på gång ALARM world

Karibien- Atlantic Ridge(North och Mid), flera kollar. Rör sig. Uppkomster i havet/botten. Kan åka ner. Olika plock där. Samer.

Koll andra sidan blixtar, Brunnur/Island.

NASA Ozone. Jämför var plockar. Även Ryssland.

Jämför Gulf Stream special?

Koll "Central Seismo"? Baltics syns.

Kommer det in mera plockar i havet Nordsjön? Eller från Norge?

Bra Vancouver utsikt? Kolla gammalt. Blir plus?

Watch measuring Atlantic. Also Alaska. Lahars and even large sporadic? African Council have check-points?

Björnöya. Fiasko i Kola? Koll Arctic liquefaction Sibirien mm...

Alperna eller Medelhavet specialkoll, även Lava.

Ryssland koll rent vatten reservoarer? Även Finland och Sverige. Kan vara lava och liquefaction, laharer nära?

Samer specialkoll egna ställen? Grottorna inget vatten eller fel vatten mm? Livestock fel vatten på gång?

Kommer via sesmo-zonen? Åland egen koll? Runt Finska Viken också. Koll om mera från Japan, Kamchatka och andra ställen. Kanske Indien och Bangladesh? Hainan koll? Även Beijing och Shanghai? Hanoi?

Koll hela Ulaanbaatar plus? Andra sidan Kabul?

Igen Holmön, Gotland, Öland plus och Norska Havet. Kommer med där?

Sundsvall plu utsikt mera?

Koll stora sjöarna innan försvinner!

Liquefaction=lavakoll hur ni än gör? Rapportera mirisen.

Avan gammal bild maps piper Norberg. Kolla laharer mm.. Folk båda ställena igen och igen. Ser ni lava-känslan?

Upplockare, på gång väder och space-weather alarm

Koll proton flux nere igen. Väntat R1-R2. Kan bli x-ray eller bygger fram vartefter.

Indiska Oceanen tropisk storm. Annars Tonga, Fiji...

Skalv Turkiet igen.

Tsunami Alaska, Kanaga? Kolla uppkomster mm... Plockar hamnar fel?

Surfare Sydafrika och runt om? Koll marint och reptiler plockar och vidare Indiska Oceanen och tvärt om?

Marion?

Namibia och Angola havet? Chile där.

Fotboll Sydamerika nere. Mera där? Stad i vatten?

Upplockare, på gång ALARM world global Samer, Indianer

Mycket åker omkring och är nere nu. Av erfarenhet kan det bli jobbigt. Många olika grupper och enstaka även med livestock. De finns redan i Himalaya, Galapagos, Röda Havet, Norberg, vulkaner.

Grupp 18 Åre, Särna, Inari, 9000 indianer...

Ha hela tiden såna sökare. Det kan rädda många flera än man anar att lära sig detta för plockare.

Arctic och Antarctica, havsgrottor, i haven, Titicaca mm med.

Renar och hästar mycket viktiga nu. Får inte klicka.

Problemen är dagar, missar blir för många(vanliga plock kanske 9 dagar) blir lätt 20.

Transporter och specialister alerta. Dessutom är det måste koll, lava-lakes, djupplock, kånkarångställen, uppkomster, liquefaction, laharer, frysplockar, bassänger...

Antofagasta någon. Hunga-Tonga Hunga-Haapai... Indien folk-grottor...

Kolla om de snokar på Saudiarabien och Sahara, Kongo, Brasilien...

Marint och reptiler.

Ibland kan man lista ut var de andra är.

Mycket kolla Filippinerna och Indonesien?

Kina, Malaysia... Även storstäder. Kraftverk, kanaler, flygplatser, hamnar...

Bilsjöar, deras vanliga ställen, Myckelgen, Stormyren(Västerbotten), Kampsajärvi... Kolla vad före och mera.

Norge måste vara med kolla lite olika ställen. Även tunnlar och fjordar, broar mm...

World, global. Finns inga andra sätt.

Glöm inte Southern Hemisphere Indianer world, global.

Inuiter nere. Kan vara mera?

Kolla Blackfeet. Fråga super-plockare i USA och Canada. Kan vara där mera.

Alla haven plockar.

Kolla mot Bajkal, Perm, Sichuan... Taiwan, Mongoliet(havet botten)...

Bara rapportera, då letar alla snabbare.

Heard och MacDonald... Balleny...

Australien många ställen.

Alla hav och kontinenter är med, även polerna.

Observera att livestock tracking även agrarer är med. Hörs flera.

Detta är normal tracking och normalt larmande för dem. Väder, före(snö och vatten) gör det besvärligt. Alla ner ställen måste kollas. Farligt vilt, marina och reptiler... Miriserna brukar ha lite koll för de hamnar ofta där. T o m bilplockare har kollen och vet ibland. Även husplockare, fartyg, flyg, järnväg...

Landslides och avalanches ställen har blivit med förut, väldigt svårt ibland att komma på, måste kollas.

Om de är världen runt är det storlarm. Alla vill veta och se vad som åkt förbi...

De är i havet, Sibirien också. Fartyg där.

Ibland måste ni kolla transporter, flyg, järnväg mm. Även Arctic och Antarctica. Om de är ok och täcker framåt. Kan vara helikoptrar, pråmar, offshore...

Fiskebåtar har ibland massor här och där.

Propellerskydd mycket viktigt. Folk vet inte, inte ens sjöfart, vilka farleder det finns plockar i. Ubåt fiasko där. Nära Tasman. Finns samma/olika namn och ställen. Fråga.

Himalayas, Alpernas och Pyreneernas specialsökare kanske bäst kolla igen och igen. Kan vara in och ut, en del snabba och en del tröga.

Koll multiplockar, fastnat mm... Lava? Ett fartyg i alla fall. Vad mera där? Uppe. Nära Visingsö?

Miljardrenställen koll. De också nere. Sibirien-Kamchatka. Kan vara på "nya" och konstiga ställen, små öar mm... Även Japan, Korea...

Glöm "aldrig där då". Även West Pacific och Karibien/Gulfen. Coral Sea... Även East Australia...

Massor med folk nere första månaderna av året. Rena kaoset faktiskt. Kolla om mera.

Kommer de in mot och ut från Engelska Kanalen, Brittiska Öarna och Haven?

Plockare, Super-plockare och fiaskon. Mycket viktigt täcka missions och sessions. Ta gärna hjälp av mirisen. Kan bli fastnar någonstans utan transport eller koll kompletteras av miris. Både uppe alla sätt och nere.

Om mirisen inte där nu kan bli lite glapp. Tipsa gärna de som har larmning och sök. Det kan bli en cross eller överförning igenom samma. Glöm inte såna ställen.

Bra träning och koll "återupprätta" med detta många ställen. Även Anatoli, Iberia mm...

Ha kul och good stuff!

Kom ihåg kaos, katastrof och olika event långradiga eller sporadiska. Folk glömmer bort såna ställen, men en viss reminder kanske hjälper. Mirisen är annars enda och de har de flesta i alla fall egen koll som kan vara måste flera gånger. Dynamiken och minnet är mycket i t ex Karibien. Ibland är andra runt om medvetna och kollar/tipsar.

Yngre vet kanske inget eller bara exakt annat. Fråga eller tipsa. Bara säg vem du är och var du är. Det brukar aldrig bli problem ens med "fiender" sedan förut i modern tid. Alla hjälper minskar problem och kostnader. Kanske de hjälper om såna hazards när det behövs. Mycket bra! Samtidigt kan plockare veta lite vad som händer och var de hittar folk eller plockar så. Väder och HELA HAV kan spöka...

Mirisen kanske måste kolla vilka fiaskon som uteblivit eller åsidosatts. Där kan vara Samer, Indianer och livestock. Även folk. Fiasko bilplockare kan vara utsikten också. Eller dykare, marina, reptiler och vilt jägare.

Fullt med folk någonstans. Tasman koll mirisen allt. Fiaskon men inte ens där eller special? Troligt med direkt och annat Antarctica till och från? Mera? Någon vulkan i Indonesien? Kolla olika. Något hänt. Aha. De i fartyget vet, lava/plock. Koll lava-amfiber all-over där. Har för mig att jag har gammalt på detta före MM som hazard. Kan vara andra plockare, t ex Kiribati eller Wake? Kan vara behov fartygsplock eller stealth? Evakuering men klart för miris? Bolivia kan hamnat där något också. Mera där också? Turkiet och m fl? Turkmenistan? Talibaner... Australien och New Zealand koll. Mera Afrika där. Fiasko fartyg med. Troligt mera Indian Ocean samtidigt redan? Kolla farsans och mitt på det, point-case... Kan fortsatt och nära en ny situation nära eller mera? Great Bight med? Indian Ocean point case? Antarctica koll också? Syd-Atlanten med mera... täckning? Kan vara med Anatoli och Arab 800 pråmar ställe?

Den överförst från olika ställen till Indian Ocean point case. Koll även Sydamerika.

Bra koll Antarctica om egen extra point-case. Ser ut som ingen där? De ska kunna detta.

Nu hamnar vi där igen. Samer och indianer. Måste tracka på detta omedelbart world, global. Det kan bli eller varit mera. Även Brasilien? Detta når/nått Norden och t ex Nordamerika. Då kan det bli toggel larmning och missions. Koll fiaskon redan mm...

Guam plus, Kurilerna, Kamchatcka och Alaska, ovanliga plock Japan m fl? Troligt Taiwan igen. En del t o m Kina, Ryssland... Någon av Jamaica, Haiti, Cuba, Cayman m fl? Koll stor och små grotor. Galapagos PLUS med. Koll kusten med.

Koll hela Finland. Kanske Baltics. Kan komma maajujju i övriga Europa också. En del ställen har just samtidigt till/från Arctic/Antarctica med andra Öven Östersjön.

Glöm inte sport-anläggningar.

Antarctica Machu Picchu plus. Konstiga ishäng plock. Mera botten/grottor?

Arctic specialkoll. Ovan konstiga grottorna under isen.

Koll kånkarångställen.

AI, AI, AI... Vad söker MS?

 aktuell fil och mapp för skrivbordets bakgrund inställd med foto app men ej sparad angående kopia för windows 11 home ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Vad söker användarna på nätet? Fy vad konstiga sökningar och svar. Fiskar prenumeranter, medlemsskap...

Är det så svårt att få en egen kopia i val?

Uruselt datakraft på foto och draw. Inte ens minnas med bilder och ljud med som egen plattform.

Inte ens Foto app har minne för bildhantering. Från bild till bild. Inga bildtexter. Inga Vill du spara eller ha samma sökväg eller kopia?

Var knarkade MS? Ni har silicon valley eller asdyra utbildningar. Vad är detta????

Sluta larva er med Office. Den dör om internet tar över. Hela MS var så bra gjord och jag själv var med och påpekade detta till creator och irritation. Android är en amöba i krig och som monster för idioter. Samma med MS.

MS Auto.

Vill ni ha Samsung och iPhone nu?

7*

Hey my name is duude I come from india... (Nokia nyser) 

Hört mera? Batterier är färskvara och konsumtionsvara. Samma med powerbanks. Köp inte. De slutar göra utbytbara batterier. Dessutom får du ett års garanti, sedan.... fixa EN NY! Hurra vad de suger pengar. Kortplats i plånbok gör märken på skärmskydd. Plast och glas finns... Igen färskvara och konsumtionsvara.

Jaha. Nu har ni sett att de trodde att kommunisterna syns och knarkarna, gangsterna. Oj. Det blir dyrt det där. Hasta la vista!

Ska ni ner till upplockarnivå?

Combat missions.

Wake up för fan. Ni är ju så sladdriga att alla blir förbannade. Ser du inte vilka som använder det och info? Just det. Nazisterna. Dessutom är HELA säkerhet och ordning inblandat.

CIA. Kolla nyheter på radiak och RIKTIG SKAM/terror.

Detta är historiens värsta självanklagelser som uppenbarat sig som detsamma. Någon utomstående är fel.

fredag 24 februari 2023

Spännarhyttan förslag - en helmiss med kunga-rapp

Smoglogik 2023?

Stäng eller rena.

Själv anser jag att det är IT Frosthyttan i Mellan-Sverige. Bort med skit-skurken och vakna aldrig till liv igen. Alla har irriterade luftvägar i Norberg och de skapar rinnande näsor och irritation.

IT Frosthyttan med upplyfta smoglock... Kan bara vara marknadens svar och bevis.

Hur kan detta lanseras som turist-attraktion och allt det där på internet?

Har inte Sveriges Regering lagar mot såna och andra "program"?

Vaddå vulkan som inte vill lägga av? Allt stinker här. Finns inget syre om ni släpper ut sån där smog. Den går åt. Järnmask och in? En snygg rökelse från Volvo ser det ut som. Eller JAS-vertoler. Indo Ziäta...

Hur kan alla dessa miljöskydds-inspektörer bara arkebusera till mera skit och sämre miljö? Hur har de missat detta? Jo. Det är gangsterna.

Det där är inga pengar. Bara olagligt konfiskerat networth. Det får inte finnas såna där.

Dessutom är det märkligt att andra har förbränningar själva fortfarande 2023 som bygger i klassen industri och miljöfarlig tjänst. Ni missade med Kunga-rappet. Käre tider vad ni ställer till med på högförräderi och svindleri, som tomt yin och yang prat bara är det där. Det ska jag aldrig glömma.

Ni fångade inte gangsterna. Olyckan värst, krig, terror och de snodde allt till extra omöjligt. Betalade aldrig heller.

Inga och Ufo får problem nu. Nu. Founga I... Ska bara... Dismiss! Apatcho is here. God damn it. Urn-makare? Mera stöddig? Satans och fans vikingtrix. Ge upp innan ni är finito.

Alla tror att duman och pyramidbyggena påhäng efterbliven varning livsfara är i Sverige. Världens ruttnaste kommunister. Eller knarkar-maffian, mäster-galningarna...

Varför missade ni dem då? Jo pengatvätten med.

Inga är Ingves. Ufo är Ulf... Hur i helvete går det där till!?

Black Friday No Baby No Body No Man... Tesla... Hahahahaa...

Lådbil med annat...

Hm.

Miljöcertifiera invånares/boendes och annan vistelses godkännande istället.

Vad kostar en reningsanläggning? Ni har ju straff-pålägg också. Straffa fram sista jobben=polisen. På min nivå?

7*

Såja, lilla AI IT och IQ...

Åd bi... Qi iollta...

Få bru i jort...

Långitud och latitud...

Eh, vad hette det?

Xasloptia[Ka-slopp-tia]?

Svarta hål på snott pengar utan uppbackning syns.

Life is life.

Satans vad gangsters och krig det var på den. Man earth...

Det går att skoja med stavning utan betydelser...

SkyeChristy - I'm Not Like Alice (Official Music Video)

Upplockare, på gång ALARM world global

Finland-Vita Havet, Onega...

Taupo-Sachalin, Guam och Wirmaf med. Stormyren, Estersmark... Mera Sverige med... Kurilerna med? Kolla allt. Anak Krakatoa med. Indien med.

Lava och laharer med. Alla ställen(mera) Tsunamiställen. Hus, folk, Samer...

Dukono.

Upplockare, på gång

Mera?

Beijing

Shanghai

Hanoi

Bolivia

Anatoli

Uruguay

Kolla lite gammalt. Gammalt och mera. Olika landslides, stormar, floodingar, vulkanutbrott... Event... Vad som helst. Fantasi(använd)! Avalanches, hål i havet...

Okända Februari-stormar och Tsunamis... Även Arctic, Antarctica.

Glaciär, lightning och luftkvalitet auto...

Varför? Det finns flera sätt och många människor.

Nedsjunkna öar, berg...

Sverige åkt ner t ex Linköping: Gäddsjö, Nässjö(40), Karlshamn...

Mera idag: Oulujärvi, Vita Havet, Grönland, Norra och Mid Atlantic. Canada. Surf ner USA, Mexico, Guatemala... To direkt till Hawaii och en del där. En del järnväg, fartyg(ett i lava), mirisfiasko, Muhos fiasko. Kanske lite mera Ryssland... Kamchatka...

Det var lite till, minns inte riktigt nu. Trött. God natt.

Oops. Egna på auto. 400 saknades?

Jo, Stockholm gamlingar var med...

Såja. Nu kanske bilplockarna lugnar ner sig, lite miris och Arctic och Antarctica...

Jaja. "Min plock måste vara jobbig?" Godnatt-saga: En skogsmaskin från Frankrike plockar nere nära Gibraltar... Koll egna berg rasar varning... Tyskland/Frankrike...

torsdag 23 februari 2023

WHO eruption? Let's begin. My experience and advice. ALARM world global

Much you else this time hm. But please understand the statements of global and catastrophy events are better than much else to concider.

Cosmic rays and x-ray have been and affect much people to concictency, abrupt and abnormal changes that did not and do take place.

You and UN should concider and evaluate if there are facts and respond now, what I hear.

In case you have troubleshooting lost and don't understand, please certify yourselves to the world bank, organised and the common-wealth and disaster managements to balance acts. Even news are rediculous.

Re-establish proportions with and by time properly.

Security is lack of action now. These crimes also I saw are stupid to the world. Your own security(what-so-ever) should stand back and be prepared, understand the limitations and the dangerous effects by all matters fulfilling the best, understandably. Forecast corrections can be part of false people's justices and else. They already rely on you.

We have already seen and experienced damaged roots through catastophes. False flowering and so intimate and economy thieves for lifetimes.

I am a former combat init-picker and for many world around and before times, even history. It may become trouble too. Auto do not finish until these puzzles are puzzles again. The traces go and disappear has come if this fault systematic world global happen.

Please gether instructions  proper facts and evaluate your security and somebody else's

Good stuff. Atlantic.

Security: Gangster are using that people have become wrong. That is already accidents and interferens. Up-to-date auto-zero marks. Combat missions.

IF they restore themselves, some are possibly reliable and have other experience from other catastorophes. The rest struggle againt the clock and for a terrorism-mark among others. No credits, that would be nuts and require insight to EU and also Russia. China have experience too. Also others.

Pickers/catastrophy managers systems, auto: Esko Ilmari and Apatcho Cheied SEdL, Rescue services before MM.

Gangsters were turned down promptl. Also strategical gerillas, terrorists and full parliament kidnappings, replacements and else. Embassys coursed, had to correct. Much of picking are less or more smooth and cooperative with else rescue. Most miris rely on such basis nowadays. Also Police.

People should be reminded. We up-north have snow and ice. Do not come here to disturb, and don't mess around so elsewhere.

Some religions(!) are prominently assisting is normal. Also organisations. Please have personel and representants by EU parliament and else. IAEA can NOT override these rules become and stand.

Also hospitals are among what we hear. Pregnant, simple people.

Gangsters look for "pay" and "war" different ways. All failed.

Everywhere in the Pacific with Kaibia and East(both sides) and north and south must be causcious and alert. Please confirm your status by normal and real requests. Or search for help somehow now when this is known. Some other places too, world around.

We could all look for spooky disastered pirate victim ships and people...

We have found country-side misfits to this. Help.

Now, does it creep!?

Always report "too many days" immediately.

Remember. This continue to many. Some many times. All lives. Be nice. I mean what I say.

We here i Norden also had problems before MM. This resulted in discovering more with "Himalayan ecrological weather"...

Avoid problems that gangsters use WHO and else symbols and operate within and on their own.

Upplockare, på gång ALARM

Gamlingar Stockholm, nära Nacka många. Ex i Norberg och Västkusten. Koll Norska Havet. Koll Nordsjön-Alperna. Turistställen, t ex Portugal och öar Iberia eller Hispaniola...

Skogsmaskiner, traktorer, linfärjor, bilfärjor, muddring och t o m en lava-amfibie Biscay t ex. Cape Verde, Kanarieöarna, Azorerna, North Atlantic. Även Sverige och övriga Europa... En del har våningar och sjunker bara lite. Uppkomster med. Kranar med.

Alla ställen bra koll väder, kanske tillfälliga tyfoner och tropical wave aktiviteter. Mycket  besvär med hagel ochkanske utsikt tremor, geo och laharer. Spana extra på olika håll. Har blivit kombinationer med kånkarånger och djupplock t ex transport och miris.

Även detta kan banat och nytt bli med livestock, just marint och reptiler. Se upp vid kanaler och i farleder, försiktig med att bada i havet vid båtar och fartyg, även offshore. Brittiska öarna special koll inland. Möjligt håll rent vid husplockar Europa m fl

Marken sjunker ibland. Kan behövas repeterad maajujju koll, även storplockställen. Hela Norden har varit med. Gissar att särskilda barnplockare letar i hela världen.

Upplockare, på gång ALARM world global remember session

Island, Jan Mayen, Grönland, Sohm Plain, Mid Atlantic Ridge. Laharer på flera.

Panama City nere med hus hörs. Indianerna kan behöva detta, lika "trender" och Arctic/Antarctica. Kan vara special missions hela Atlanten. Samarbete eller planering något? Kolla före MM.

Kom ihåg att täcka allt på marint och reptiler. "De är jobbigare än man anar" har vi hört. Kaskelott-plockarna kan larma också. Ganska långt in i andra hav och kontinenter. Svårt begränsa och kluriga ställen med "hotbild" kan vara flera. Ända till kraftstationer, event mm... Bra miriskoll enklare? Det kan handla om "inte färdigt" de måste/bör veta. Nästa har kanske nytta av detta. Ibland kan INGEN plocka annars? Finns en del AUTO gissar jag. Någons räddning kan vara just auto ställen också.

Det kan ingå "bio" koll och vilt på allt. Eftersom en del får vara ifred och en del samlas just där som lockar mera. Det kommer att se ut som samlingar med fåglar, sälar, pingviner mm. Eller så är de där också, ibland flyttar de på sig om plock. Känns lite obehagligt innan man kollar och vet. Dessutom gömmer de sig i floder och deltan. Jagar och gräver grym täckning med varandra. Rena dramat. Har visat sig vara inblandade, även gömmer byten distinkt från blod och konkurrenter. Samma betéende i djup. Så småningom kan man lista ut nästan att fåglar är anpassade. Även om de inte når och på egen art finns ibland. Kan finnas AUTO om såna ställen/fynd. Även stora sjöar och vatten-reservoarer, bebyggelser(små och stora) t o m vid eller vid sjöar. Även olika sidor av en stad eller by. En del fall av upptäckter och AUTO kan t o m farleder, kanske folk och matviktigt, misslyckas annars... Då kollar de annat i och omkring sinkholes/öppet vatten, om folk, vehicles, hus mm... Även fiaskon. Hål i havet kan vara inblandat där man knappt anar. I en del fall söker utvalda sådana upptäckter och info.

Uruguay just nu lahar/carbons runt om kollas, bl a havet. Fiaskon där. Kolla vårat gamla. Kan vara Brasilien också. Ser Tristan detta? Sandwich?

Prova Auto Volcanic... Flera marint/reptiler/vilt plockare kan vara fiasko även på såna ställen. Koll indianer och Samer, livestock. Troligt Panama tex.Då larmar någon, andra kan kolla om de inblandade(kånkarånger och plockställen, även landslides och flooding)... Även nytt bassänger och sjukhus...

BRA MIRISKOLL

Azerbajdzjan många fiaskon. Tadzjikistan nyligt stort skalv. Mera plus koll. Många stor ratio inblandade möjligt. Ryssland-Somalia-Indien...Atlanten och Indiska Oceanen med.... Anatoli kan vara alla varit där koll igen. Även Anatoli plus. Jag vet att alla religioner blev inblandade. Larma bara AUTO. Jag har redan hittat en EU fiasko Ubåt på Norra Atlanten, Labrador och Grönland. Koll Bermuda-Bahamas?

Galapagos fiasko från Karibien(nära Bahamas). Kolla maajujju. Finns från miss plockar... Samer och Indianer.

Mera nytt här och där. T ex Danmark.

Inga mera demos

Clipchamp fungerar inte. Blir inget ljud på demos.

Använder ej Drive. Helt onödigt. Kör på terra snart igen. Ala såna är bara trög skit av bra och snabba grejer och samlar extra filer som ingen alls behöver.

Använder ej Office.

Gör inte demos på internet.

Jaha. Hej då med er också.

Ge mig tips. MS kan inte heller svara. Det funkar fel mot köp-program som inte jag uppdaterar med betalning. Man kan inte låna heller för investera eller studio. Hej då.

Det där är inte korrekt av IT. Det är varor att använda och köpta.

MS ska inte ta betalt. Gangnam kan inte ta betalt för mina egna verk. Ej heller som arbete.

Vi krigar inte åt arbete.

Så är det. Att göra om till BETALFORM har hamnat på datorn. Och? Tala om för finansinspektionen vem du är. Vad du sägt och resten är fast så i sin egen och andras såna polis-utredningar.

onsdag 22 februari 2023

Wham! - I'm Your Man (Directors Cut) [Official Video]

My Kinda Girl (12-inch Version)

Soon as I Get Home

Duran Duran - Girls On Film (Official Music Video)

Division

Nelly Furtado - Say It Right (Official Music Video)

Jessie J - Price Tag ft. B.o.B

Katy Perry - Dark Horse (Official) ft. Juicy J

Michael Jackson - Beat It (Official 4K Video)

NASA Gigolette Wetter

Pet Shop Boys - Rent

Lipps Inc. - Funkytown (Moreno J Remix)

ZZ Top - Viva Las Vegas (Official Music Video)

David Bowie - Let's Dance (Official Video)

"Ekonominytt"

Räntenivån krashar ekonomin?

Marknaden skråvlar över hushållen. Finns inte lite du där. Då är du fel själv.

Lyssna lite på bra musik och ta på dig hörlurar, du kan fortfarande plocka sinkholes... precis som alla andra med öron eller fummel.

Jahan Saggy Flemmhing...

Mihin vill upp...

Läs lite konstnärligt mellan, kanske baklänges...

Aj då. Bit-valutorna gick inte heller...

Oj då. Turkiets Nygammalt gummidroger syns... Combat missions.

Upplockare, på gång

Liten Island session på volcanic och plockare kollar.

Jordskalv Åland/Finland. Koll med Volcanic runt Åland. Island med.

Babyface - It's No Crime

Babyface - Whip Appeal


Play album, YouTube: (125) It's No Crime - YouTube

If you don't like it remember to try earphones or speakers by enough good quality. Not much else do.

Sunshine

A Victory Of Love - Alphaville

Chic - I Want Your Love (Shane D Special Edit - Tony Mendes Video Re-Edit)

Secret Service — If I Try (VIDEOART, 1982 Album Version)

En främlings ögon

Stockholmsserenad

Auto economy och argentum coronoave

Så ja. Nu får big papas balansera lite ekonomi också. Men gör det någon annanstans, hos kanske likasinnade? Ja. Mitt åkte med högförräderi och svindleri i hela världen. Jag har inget, så ni vet det. Menni är ju vana att "korrigera" och rusa fast hållningen till samma. Då var vi ju klara redan på noll.

T o m IT håller hakarna utåtriktat själva med rena lyxen själva i t o m fängelser och familje-klasser. Men inte mycket är öppen info, så det passar igen... Säkerhetspengar är filosofi också hos såna, varning för samma igen, komplotter, lånar varandras sympatier utan någon vet, så "folk" ser normala ut... Vi är uppväxta med såna gamlingar omkring där man aldrig anar, som t o m varit krig med maniacs, sweepers och laglig själv registrering på och av i ett hav och land med alternativ. Helt utan vidare.

Härmed överlämnar jag mina bevis för eran fortsatta gender, karriär och som de världsrankade mångfaldiga brottssyndikat som inte skulle gå att besegra eller fokusera.

Fan vad det brann och small. Kanske var uppbackning. Snart der ni 50 år plus av vem ni är och har varit.

Ni får lära er själva, plocka själva och rensa själva i alla fall. Heja bara.

Läget?

Gangsters kan lyftas upp.

Pengar kan skrivas av.

Propagandan kan få fristad och psykologisk analys. Säkert opinion och klyfta.

Festen kan vänta...

Så det här räknas inte redan. Det är bara lite enklare platt fall förstånd igenom samma realitet. Inget annat. Inga andra.

Snart förstår ni... Tjejerna har sina namn med ask-spaden. Just det, titta bara på gangnam...

Fan vad fel ni är och har valt. Det går inte åt det där hållet alls. Vi andra bara tittar på. Jag lovar dig, det kommer inte ett dyft ut av att intressera sig alls. Tack för eran idoghet och lojalitet till man earth bara. Kanske just nu åtminstone en historisk milstolpe. Ni kan säkert bygga en ny argentum coronoave till världsmonumenten. Når inte att påminna om en vanlig(riktig) tjej än. Ta det lugnt bara.

En sak till. Tillåt inte min "profil" visa sig eller byggas ut om detta unikt heller. Lönlöst. Alien.

E diid cei. Apatcho Quinn.

Tips. Använd "indianerna"... Ni lär er att plocka. Plats för mera? Det var väl meningen vad jag förstått. Annars är det som vanligt.

Fy fan för high treason. Evigt. Folk ska bara "auto" sånt så... Oj bara. 2023-02-22... Kl 13:15 i Sverige. Sweet 16 days sa de. Vem vet.

Bara lite respekt och överséende skulle kostat några miljarder redan bara till mig. I dollar. Varje år ett bra tag. Resten hade varit fint. Networth Anna Tuli, ge och kom...

Stackars arabvärlden och tjejerna. Hur de än gör... Bara köpt barndödlighetsinfo, men vi passerar vårat. Gär mig en tjänst. Lyssna på äkta fakta och teknik om folk och samhälle redan nu. Ingen kan vara så jävla dum att gå tio ronder på förlust är historia redan detta MM.

Arg ent um. Coro no ave... Auto economy... Vilken slashas... Tjejer... Vad fan har ni gjort!?

Allting är fridens. Vi andra lever som saints utan knark och krig.

tisdag 21 februari 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Antarctica Kina fiasko. Där Beijing, Hanoi och Turmenistan, Finland. 9000+8000 hus. Auto.

Grönland och Island med? Baffin? Koll Andesitic plockar, Indiska Oceanen och Atlanten? Afrika? Antarctica. Mera från South China Sea via/under Antarctica? Machu Picchu? Chile och Argentina? Mid Atlantic... Kolla allt sånt. Australien?

Kolla bassänger säkerhet och planering. Docka...

Kurdistan i Alaska och Yukon från andra hållet? Queen Elisabeth...

Oulujoki Vattenkraftverk utanför Sachalin/Kurilerna/Pacific Kinesiskt kärnkraftverk där. Mera sidor om öar i Norra Ishavet, Sibirien. Nedåt Finland mera hus? 19.000 säger någon. Ett till kraftverk Sachalin...

Bilar ner Hawaii, 8 st egna med...

Vidare

Upplockare, på gång ALARM auto

Just hittat våra egna i Finland, uppåt 100.000 pers i en plock? Kommer mera? Där ska finnas kanske uppåt 30.000 hus från Anatoli plus. Samer där också. Redan ubåtar där. Ekonomi, gissar ska finnas redan. Härnösand? Har med språk att göra... Helsinki?

Isooja - Påmark. Letade vulkaner på t ex Tyvijärvi. Turkiet, Syrien, Saudiarabien och Kenya bl a. Kolla Extended watch. Turkmenistan med. Santo Domingo?

Mindes Yyteri i havet.

Enligt uppgift lava under Norberg där jag är.

Max 90.000 hus plockas i Sverige? Är redan mera säger någon.

Jaja. Vi får väl se och höra. Det är sån natur där de kommer från.

Offshore har mera. De kollar hela tiden vad vi och andra hittar/kollar.

Apatcho Quinn

 Qui bi a i mon. Capita. Apatcho Quinn.

Upplockare, på gång ALARM

Mera gammalt kolla Brasilien idag. Jag såg mera på YouTube. Samer där. Indianer. Även Sao Paolo.

Även järnvägar t ex Schweiz hörs. Kollas nu. Egna/nästa med.

Sverige järnvägar. Gävle? Cape Verde? Våra egna/nästa med.

Upplockare, på gång world global SVERIGE ubåtar och lava-amfibier, Marin trafik tips

Avesta och Fagersta badhusen har nytt, vårat gamla. Tel-Aviv vet den och Svalbard uppkomster. Turkmenistan med. Stockholm kan hamna där. Mamman till Svalbard i Norberg. De kollar mera(nytt här). Bogärdet och Mimerlaven med. Samer där. Solliden. Kalibreringar med?

800 hus, bl a Bolivia, Brasilien, Turkiet, Syrien, Stockholm i Norberg. De plockar där.

Ubåt Uzbekistan här. Åkte fel? Turmenistan också. Håll koll på lava-amfibier särskilt och ubåtarna? Peru nära, Oslogrottan? Sveriges ubåt här. Kanske måste kolla så det inte blir fel. Laharer/lava både Fagersta och Avesta.

Egentligen borde de känna till lava-amfibierna och stora sjöarna på laharer? Flera andra ställen. Peru nära lava.

Håll kollen på mirisplockare. Tala gärna om för Euro car...

Kina här också. Finland, Åland. Eu 2 st mera? Afrika...

Många ubåtar. Lava-amfibierna oroliga?

Kolla mirisen om trafik-bestämningar på olika ställen. Även sjöfart.

Kom ihåg att fjällen plockar här, kanske gruvor mm... Koll strömavbrott. Många?

Moldavien fiasko vid badhus nära. Ubåt i Dalälven...

Norska Havet... kan behöva balanseras? Om de hamnar hitåt. Gissar hus där.

Afghanistan och Talibaner koll också. Mera?

Direkt koll massplock, kånkarångställen och djupplock. Mera där.

19 Ubåtar säger någon här.

Flera laharer rapporteras, olika. Trafikordningarna säger att det finns farliga transporter som inte får vara med... Bra koll. En del larmar detta redan. I övrigt förfrågan bra. Även på land.

Kolla kryssningar, flygfält och järnväg. Även räddningstjänster.

Lava kan bli plock hos lava-amfibier och ubåtar. Bra koll. Någon nära. 900 grupp Samer och 9 miljarder renar plus... Kan åka med mera dit. Kolla om behöver hjälp/koll hur mycket. Avestavägen... Kan även hamna vid ubåtar. Koll propellerskydd. Kan även hamna i sjöar och älvar mm... Särna i Kvicksund/Strömsholm eller nära? Köping, Surahammar...

Giftlaster med. Kan vara mera? Koll. Ubåt Moldavien och lava-amfibie Avestavägen något. Industrier, lager och fabriker? Ja. Businesses med kemikalier med. Koll "logistik". Kan hamna i fjällen fel? Eller jordbruk... KRAFTVERK måste ha kollen! Alla Älvar... Möjligt någon kan assistera av erfarenhet och med utrustning. Lava-amfibier ska klara sånt. Civilförsvar redan inblandat.

Kom ihåg att X-ray och Cosmic rays/radiosol och luftkvalitet kan vara jobbigt för en del plockare och alla andra. X2+M+M på NOAA. Håll kollen på Geomagnetic, faktiskt "tropical waves" och annat. Har för mig att jag läst i historia geo något som kan ha varit som nu. Kolla gammalt, kanske utbildning. Tror ni folk svimmar i upplock så/ej upptäckta? Om i havet/vatten och in ner eller under is? Ochotsk och Barents kanske? Iskoll igen alltså. Har hänt fynd vid lava-amfibier. Ja. Fynd rapporteras direkt live.

Egna i Ochotsk. Kan vara combats/evakuering där? Turkmenistan där. Bolivia m fl... Antarctica normal search, samma Arctic. Flera fynd folk och enheter. Fiasko i Arctic. Iskoll runt och ovanför plockar(om alla kvar eller åkt iväg). Även olika plockar objekt. Några har varit uppepå. 9 hörs från en.

Isletare bör känna till "auto". Säg det.

Jag är ej nere/fiasko, ej upplockare. Bara tipsare.

måndag 20 februari 2023

Upplockare, på gång ALARM händelser och mina tips world global

SW W & Mid Pacific special watch session idag. En del fiaskon och geoproblem. Bra respons på koll. Kan vara betydande eller explosion sites(volcanic).

Ny earthquake east basin extra med enorm ratio wrap Europa och Turkmenistan och Norra Afrika och Indien. Bra respons och koll verkar det som, men den blev rödlistad på USGS DYFI. Iberia med. Kaukasus med, Kaspiska och Svarta Havet NS sträckningar men väst och öst. Samma Röda Havet och Persiska Viken med Indien. Även Ryssland, Kina m fl. Afghanistan... Uzbekistan m fl... Hela Gaza, Egypten, Jerusalem, Jordanien, Döda Havet... Alla uppkomster haven/botten. Under Europa mot Nordsjön och de Brittiska Öarna, Norra Atlanten...

Egna specialister och egna upplock med men fiasko i Norberg. Några saknas. Tracka. Turkiet? Mid Atlantic? Cayman? Plockarna med. Koll Norberg, Avesta och Fagersta Räddningstjänst, Polis, Ambulans, Brandkår egna ställen.

Alla tre kolla gammalt var någon hamnat och vad hänt.

Laharer och lava, quake-watch även Norden och Nordsjön upp till Grönland och Island, Jan Mayen mm...

Egna var i skalvområdet.

Kolla lahar och Andesitic igen.

Även Atlanten öar/ögrupper.

Turkiet och Syrien eartquakes samma ställen koll igen och igen world global. Egna plockar-kollare och sökare fortsätter. Annars måste/borde släktingar och nästa ta över på sitt. Måste få ordning på plockare och specialister.

Norberg flera Norra. Problem med reptiler och marint(egna med). Till egna specialister.

Stormyren och Estersmark, koll laharer. Alla krockar och geo, hydrologi mm. Fortfarande alla ställen IS(ice). Troligt når detta stora sjöarna passager, rutter och hamnar. Även sommarsäsong.

Brasilien regn, flooding, landslides. Egna med i bilar och mera? Mera kollställen på YouTube videos. Fråga kännetecken, gamla och barn... De kvar i husen i vatten? Koll om sinkholes, kanske under husen? Kolla ställen där flodbädd sida kollapsat till andra mm... Uppe i berg bilar. Till/mot Sao Paolo bilar? Mex Gulf? Cayman? Gissar Venezuela och Panama...

Kom ihåg att kolla innan du kommer fram t ex om bil på hus och någon åkt med eller ner(exempel). Bör ha jägare nära på reptiler och hajar, även brunt vatten. Om det kommer mera vatten kan det bli tufft för plockare.

Upplockare, A och O (learning-bas ice) world global

Alla måste leta ice-alert. Färger och formationer, rapportera. Transparent, vackra formationer... Alla sätt.

Det finns vehicles och people instängda och vid/runt om is. Många ställen i världen. Detta kråver ibland specialister och spanare i även Arctic och Antarctica.

ALLA hydroproblem och geoproblem kan vara sånt. Hela sediment kan vara såna isflak, även uppkomster på sommartid eller där folk är. T o m vandringsleder och stugor, jaktställen mm...

Mitt istan, stationer, gator, kyrkor, broar. Storstäder och mindre. Alla åar och vårflodställen. Även nära och stranden älvar, t ex Trollhättan forsen. Torg, korvkiosker, bensinmackar. Mötesplatser, garage, hus, parkeringar, parker. Allt.

Konstant koll world och global. Vulkaner och lava, laharer mm kan vara t o m instängda i is bland massor eller vatten.

Upplockare, på gång ALARM hus i Sverige och mera grottor Gaziantep plus...

3-vånings Hus från Syrien... i Norbarg. 1 farsa med 8 barn. En av våra kvar. 8 hus står kvar och våran egen kvar där. Han tror att de varit via Gaziantep. 8 barn. Mammorna och tjej sök alla. En del på sjukhus. Mera folk i samma hus och flera hus? Släkting med.

Kommit folk hit. Våra egna med. Kolla Norberg ordentligt. Flera hittade i natt här runt om Norra Norberg.

Vi har ny snö här och minusgrader/nära noll. Måste kolla sånt vilka de är, hur många och varifrån. Hitta de andra om de inte samma ställe omedelbart. De kan vara uppkomster, åkt vidare i någon plock eller grotta. Bara larma vad ni hittar, kanske någon kvar där som vet eller plockare. Kolla alltid om skadade. Sök mera.

900 grupp någon egna, Syrien. Ubåt där. Larmar eller kollar? Gaziantep. Kolla ställena så och leta mera. Aha, de plockade våran, en kille. Har Anatoli blivit egen maajujju? Mera där. Varit i en plock men gick sönder? Alldeles nära ubåten plockar i nästa grotta. Aha. Ovanför ubåten. Våra egna med alltså. Även andra. De kom nerifrån. Kanske djupare. Marint och reptiler där också, haj? Skadade där. Ubåten Turkiet, Syrien med. Stealth där nu? Trasig plock och folk där. Mera? Lava och liquefaction nära? Spricka. Kan vara var vi dök. Plockställe. Kolla gammalt. Kan vara massor med plockar. Möjligt debris? Massor i spricka... 900 och 1100 grupp våra där.

Heja bara! Hörs kan vara väldig mängd av de själva. Miljoner? Yes. Våran fynd-spricka gissar jag eller nära, kanske någon mera vet. En sjö ovanför. Mera? Hela sjön koll. Yepp. Någon där. 900 meter är ubåten på. Sjön ska vara djup. En sidogrotta 9 plockar. Kolla den ordentligt också. Gissar mera gömt där. Ja. Massor i de grottorna. Kånkarånger där... Kan vara lava-skydd och extra plockare? Kolla fiasko ubåtar. Minst en som tagen. Ok. Nu hör jag att någon känner igen grottorna, Gaziantep.

Mycket där. Heja bara. Där hus åkt förbi? Eller under? Mera där. Hus åkt mellan någonstans? Stor grotta där, massor. 900 meter till... 100 miljoner folk där? Jaja. Tänk på en stor konsert, t ex Manhattan. Där är evakueringarna från början. Har varit i sjön också. Evakueringar från Syrien vid Turkiet med. Kolla hus var de tagit vägen. Gjort så det ska gå ganska bra. Hus där också. 9000 meter. Kan vara ubåtar/enheter(samlare) och kånkarånger åkt förbi eller där. 19 enheter? Plus Barnplockar, blandat många st åt sidan någonstans? Kolla gammalt. Såg en. Bara uppåt igen? Kolla om neråt överallt samtidigt. Kan vara skadade.Annan Ubåt med där? Plockare där. Kolla om hänger plockar också. Huh. Massor. 900 meter grotta just sånt. Längre fram och mellan kan vara på varandra. Den grottan är djupare än man anar. Kairo grotta? Kolla hela vad fel. Spärrad grotta? Kolla om fel. Aha. Ubåten kom in där. Lava. Kolla allt. Har varit folk där då, krockat med ubåt. Öppningen lava baklänges eller uppåt? Kolla gammalt. Samma ställe eller gjort om? Liten bro där? I grotta, gaser ska kunna åka förbi i värsta fall. Massor där lava-lake vid bron, på och andra sidan. Kolla genom blå. Den ska vara ok den lava-laken. Men vattnet ser annat ut. Kan vara blandat. Gamla stealth/plockare längst in och mitten? Skadade där. Vi har dykit där. Sanningen. Kolla mirisen om de har där allt. Enheter med värdesaker? Det var tryck som vi kunde klara.

Mera där, mining-facility. Ubåten "fiasko" en delbar. en del plockar dör. Den andra tagit en del i mining-facility. Kolla igen allt. Alla grottor. Ska finnas signal/larm med ubåten före. Något kvar. Men var har de larmet? Flera haft den också hörs. Troligt en grotta som instängd? En stealth kan komma in. Är de under lavan i en grotta? Ja. Våran dykplats med sond? Ska vara anordnat om händer så, evakuering. Har den släppt eller flyttats på? Något på och under? Fartyg... De borde åkt ut där? Allt flyttat där och tillbaka? Lahar? Lava-amfibier nära? Koll om andra såna och ubåtar där.

Livestock med. Samer/indianer? Har de egen plock/enhet? Folk under? 1800 meter någonstans. Kolla vad stora grottor bredvid om något hänt. Om fast/rasat ner lite om varit sönder. Kan vara efter lahar. Inuti berget. Alright. Heja bara. Folk där också? Kolla om man kan ta lite av varje eller något först. Annars sen? Syrgas där? De ser uppkomstställe uppe. Massor med folk där. Kolla om olika enheter och debris. Kolla gammalt. Jägare där. En stealth på väg eller nära? Koll om man kan bli skadad i den grottan? Kanske plockar då eller tomma? Uppåt håla med sånt och folk? Aha. Evakuering plockare fastnade där.

Hydrologi. Kolla var plockar hamnat och folk. De har varit i vatten och Tsunami, men denna är möjligt speedy då. Andra som blivit hål nära? Folk i vattnet överallt? Bottnen? Varje grop och skreva. Inte trotsa på Tsunami. Vad är där annars? Morfa. Då plockar det. Rörelse-detektor med larmat förut? Flera sätt? Tala om för miris där. De borde se detta.

Folk Norberg via Grönland här i Norberg varit där? Massor i Sverige därifrån. Sjöarna och sprickorna. Kanske mera Norden plus.

Mera folk Södermanland, Sverige. T ex Flen.

Kolla mitt gamla i vattnet om stört kalibrering mera och var det är folk. Kan vara instruktioner. T o m sist.

Mycket folk i Ankara. Kan vara mera att kolla igen och igen. En del plockar sticker iväg ibland en bra stund? Kolla Syrien landskapet där husen från Sverige, Norberg. Nästa... Såna ställen. Troligt i Ukraina igen också? Ja. Då får ni leta i Bergen kontinentalt, och öken, t ex Afrika. Gaza och Döda havet neråt? Jerusalem och innanför från havet sett mera? Mera överallt. Även flooding och sen torrt. Kanske kuperad terräng och mera berg eller mitt i/andra sidan. Miris koll bra. Fontän i Jerusalem?

Alla måste spana överallt. Offentliga platser, landsbygd, storstäder. Allt. Även där plockar för annat de varit där kanske eller kvar. Kan vara i plockar för flygplan, skrot, fartyg, hus... Även debris och plocksamlare-plockar helt och hållet. De har missat på flera ställen misstänker jag. Bara snabbt någon minut, ingen kollar på länge. Hela hamnar och sund, deltan och kanaler. Ibland ställen där ingen brukar vara, men kan plocka folk när meningen annat. Iskollen bra, alla plockar. Lätt missa.

Gissar is(ice) har passerat från Indien eller Himalaya, Sibirien i Turkiet. Kanske flera? Det som ser ut som lava eller annat kan vara is. Även färgad ismassa. Alla öppna vatten också. Eller fläckar/kommer upp. Folk på sjukhus börjar tipsa/reagera hör jag. Västerås sjukhus ett ställe. Kolla mera, t ex kraftverket, Badelundaåsen och Anundshög... Skultuna och Ramnäs... Enköping ratio. Allt ska kollas. Något på gång kanske hydrologi eller geo ser jag också. Svartån med? Sala Silvergruva? Birka mera...

söndag 19 februari 2023

Upplockare, på gång world global ALARM

En pek session Persiska viken ungefär.

En pek session av mig med plockare Turkmenistan ner till Christmas Islands och mera.

Kvinnor och barn. Samer/andra indianer och livestock.

Nu igen påminner jag om offshore koll. Borde vara där nu.

Sameskepp(något fartyg) på grund? Tracka. Åkte ner nu? Hm. Kolla om plock eller skall plockas. Plock. Folk där? Fråga.

Samerna och Indianerna måste nu ha hjälp eller superplockare lära sig uppkomster. Kallt och konstigt med is mm.

Kolla gammalt på skalv mm. Spana mera om de vet mera. Kan vara massor, hör med livestock. Hjälp varandra, olika triber.

Flooding Kambodja, Thailand Bay... Flera hundra? T o m i Sverige, Svalbard...Kina. Vice verse? Kan vara Turkiet och Syrien, även Bolivia. Ända till Gula havet, Beijing med? Cirkulerar?

Floodingar Kina. Risodlare mm... Våra egna.

Mat och dryck Koreas? De har åkt ner med. Vatten. Troligt flooding på gång eller kommer mera. De är nere vid hus? Västerbotten eller Järnäsklubb? Våra egna.

Korea Samer flera tusen och 9 miljarder renar vid skepp på havet. De säger att de har plockar ombord(skadade också) men svårt att fatta att de måste ha propellerskydd eller stopp tills klart. Troligt hotar någon att "skjuta ner dem" om de kommer i närheten. Guam och Taiwan inblandat, Samer där. De påstår lagligt knark-fartyg. Tyvärr är rutten där de skulle göra samma fel säger de. Filippinerna inblandat säger de. Kolla alla plockar på rutten. Kan bli knepigt och ta tid. Löst folk i havet. En minst i propellern redan vid mitt stopp, skadad i huvudet. Förutom deras "affär" är det märkligt att rederier har såna skepp alls nu för tiden. Procedur, gissar jag. Helst inte egna pirater. De ljuger hur som helst ibland? Säger bara en sak. Spelar ingen roll vad de har för "följe". Även med fartyg och helikoptrar mm. Deras sjöfart är vidrig.

Om jag bestämmer(om detta rätt) är hela fartyget historia med deras påstådda följen med besättningarna. Även en anlitad ubåt och flyg. T o m fiskare. Dykare där. Både narkotika och mediciner. Taiwans egna. O-ho. Hej och hå. Hoppsan. Fullt med miriser runt nu. Aha. De gjorde skadade säger den skadade. Släppte i propellern. Så här fungerar inte internationella regler som de gör. De har vetat om detta. De säger att de är alla "pirater" för en sån som mig. Lämna åtminstone över situationen som räddning och korrekt plockande. Hjälp gärna till. Kolla alla surfare och om de jagar marint och reptiler. De glömmer ibland. Var försiktiga i solen. Kolla om jordskalv och tsunamiställe. Kan vara från maajujju Gibraltar, kanske Suez och Panama där. Koll folk i havet.

Är det någon som letar Tuvalu? En plock som går sönder inte bra där heller. Yes. Mera där. Bottnen ner i grotta/håla? Kolla alla hål i havet ratio. Surprised? Där Antarctica också, någon i havet. Korall-havet plus? Indonesien vulkaner? Mera! Alaska mera där. Sahara där med. Någonstans i detta, kanske Samoa och New Caledonia? Yap? Va? Syrien där. Var är plockarna?

Förbannade galningar. Med såna konstigheter... Upplockare gillar inte såna stories. Det där är illa och livsfarligt kanske. Vem vet.

25 dagar på Samer och Indianer redan. Minst. Idag senast 19 dagar syrgas. Särna, Åre, Inari, Himalaya och USA m fl indianer nere. De borde vara där och plocka då. Viktig livestock. Mat åt många och andra agrarer och kulturer(livestock) kan vara med. Dessutom alla problem med solen och marint/reptiler.

Tror ni den där lasten klarar 350 på radio-sun och X2.2(NASA NOAA)? Jag äter hellre renkött om det behövs. Idioter! T o m maskinister känner hälfen kanske. Sen är det power-grids ombord också. Ni bör ha kollen och vara alerta.

Ett gott råd. Leta spökskepp och lösdrivare(innan de ens förstår det).

Ser ni inte gamlingarna? Fy, vad löjliga de är. Det är skandal. Jag letar Rosqyttar nu i Taiwan. Bara så ni vet det. That's RrrrRRRRR rrrrrrRRRRR ight. Aight deen... Somebody want a word with you.

Combat missions. Have you heard about skipping a deal, respect for original man? Hahahahaha.... Man's leave-over(mannens överlämning). They make ugly flags already too. Aha. A fiasko ship?

Another ship, Funafuti. Full of people on bottom. From Hainan.

Då blev det alltså hela Stilla Havet plock allt antar jag. Heja bara! Hjälp gärna till.

Kan någon kolla Yap och andra öar? USA sina?

Kosrae och massor av ställen Samer, Bismarck, Banda Arc? Syrien och Turkiet. Kosrae renar i mörkblå uppe till höger. Kan vara namnam åt många reptiler/marint. Inari Samer, 1 miljon renar.

Bara leta på och kolla om de plockar. Kväll redan i Pacific. Hel dag åt väst från Chile...

God natt. Midnatt snart i Sverige.

Upplockare, på gång andra nyheter Turkiet och Syrien

Turkey-Syria updates: Death toll surpasses 46,000 | Turkey-Syria Earthquake News | Al Jazeera

Surfa ner. De säger att 84.000 hus har rasat ihop eller blivit skadade.

Det var tomma redan och annat. Borde varit märkta. Kolla gammalt. Blev 1/4-1/5 del då?

Det blev kanske enda siffran som var tillgänglig överlämnad?

De evakuerade, plötsligt rasade allt ner. Då stack de. En del kanske blev kvar.

Är det nummer antal företag och drift-personal för stunden(dagarna) i säkerhet?

Är det antal väntade plockställen? Djup och shakingens tid? Ser ni siffrorna?

3600 kan vi som räknar km/s till m/s... Alla siffror påminner också bäst på resolut räddning och specialister. Även dator, lite skarpare. 48 bit bilder tex.

Kolla mitt gamla på siffror och data. Kanske bra kolla det?

Ta fram alla plockar på maps och earth och andra som farsan och jag har. Mesta före MM. Flera gånger vidare.

Vad ser du nu? Vilken räkning!?

Ni måste kolla hur data använts.

Upplockare, på gång läget i min blogg world global

Massor med upplock Samer, Indianer, folk och särskilt alla möjliga hus och enheter med kånkarångplock, blobbplock just nu jorden runt. Husen har en kärna som följt med och åkt i sinkholes. Nästa blogg handlar om live skrivet idag 19 Februari 2023. Där lite tips om var hus hittats. De är på väldiga djup en del. Oroa er inte. Det brukar gå bra. Hoppas ni hittar egna nu. Vi gjorde det. Många tusental hus. Även annat med. Det mesta handlar om Turkiet, Syrien och Bolivia. Bl a Ukraina är med nu också hörs. Folk från hela världen som var där så klart.

Antarctica kan behöva hjälp med fiasko ubåt i lava/lahar? Minst en kvar. Ser en till ovanför? Aha. De evakuerade den under. Men kolla om mera. Alla håll. Djupt också. Plock sidan? Ja. Minst en där. Mera kolla i Villarica(lavakammare) och Hawaii/Midway vulkaner. Även Alaskas. Helt på ytan. Augustine mera.

Ubåtar i och fiasko eller knepiga uppkomster. Jorden runt. Seamount Karibien eller utanför? Kolla deras plockar.

Begrav inga bodybags, säckar eller påsar. Inga lådor. Alla skall kollas av specialister. Kolla om bassänger har kollare kvar hela tiden. Annars blir det ett problem igen om det går för länge. Något kan hända eller plötsligt kommer ingen fram dit.

Omkring 1000 hus i Sverige hör jag från mest Turkiet, några Bolivia och Syrien.

Upplockare, på gång ALARM lite baskunskaper och teknisk lära world global ALARM Hus från Turkiet, Syrien och Bolivia world global

Syrien och Turkiet, lite uppdateringar och bas-kusnskap i Tah(teaching and learning).

En eller flera gamla enheter med sjukhus har flyttat på sig eller tryckts/krossats ner. Det är folk sedan andra jordskalv med, även egna.

Olika "spots" teknifierat kollas i marken, små som stora kan ha klickat och ändrat på förutsättningarna djupt och ytligt. Även före. Morfning och sök av såna bra att veta. En del har sett något, kanske vatten eller debris i vatten. Tala gärna om detta. En sån spot kan bli 100 meter radie slutsats och lösa problem. Gamla såna kan vara kvar och nya har bildats möjligt. Vi har lite sedan förut, farsan och jag.

Troligt har dessa spots med evakueringen att göra och larmandet tidigt. Men de som är där och varnar har klickat. Även den evakueringen och bevakningen.

Man måste vara lite verbal så med ytterligare omgivning. Det kan bli väldigt djupt eller tagit stopp så det ser nästan likadant ut. Det kan vara flera skikt på en del ställen. Alltså underjordiska event nästan likadant eller nära och ihop. Dessa glidgrottor har kanske inte hittats alla. De kan vara på många ställen eller bara några få. Räkna ut vlken nivå som helst är detta nära horisontellt segmentsvis eller kompletterande. Frågan är vad som gått igenom före. Det täpper till nästan till samma med också vatten och hydrologi som måste besegras helt enkelt av slutledning och intelligent fakta. Bara lite=likely. Måste kollas.

Du som har problem med att gräva kanske behöver larma utrustnings-behov och geokoll omedelbart. Chansa inte själv. En grävmaskin gick ner för en stund sedan(kanske en timme eller två sedan?).

Som sagt. Även gruvbolag har proffsgrejer som de vet när de använder dem istället. Då kan flera plock dirigeras och räknas ut. Annars gäller andra sätt eller åtgärder.

Andra grejer kan vara att det var mat och dryck nära. Eller blommor, växter, säckar mm... Bara fantisera och fråga. T o m gräsklippare och folk, skottkärror och slangar...

Använd andningsskydd. A och O. Alltid vid röjning och sök. Det är troligt en bra tid kvar tills någon blir sjuk. Så missgynna aldrig någon. De är friskare och säkrare än dig. Så plocka alltid alla. Hela och trasiga, allt bara.

Fråga om det finns förnödenheter om ni hör andra i t ex i skyddsrum. Skyddsrummen är väldigt många gissar jag. Man når täta bunkers också. Troligt har dessa med spots att göra som jag här föreslagit.

Annat är alla träd och bänkar, papperskorgar, soptunnor. Där är säkert mera. Även sandlådor mm. Jag hör barn och folk i leksaker som varit utomhus. Gaziantep är en "modell" med massor av sinkhole-expert föreslagina ställen, säkringar och plockar redan före MM. Alla fasoner är troligt platser och uppdateringar eller ersatta med nytt. Det är 10 (minst) större skalv/event vi talar om. Kanske hundratal som inte märktes uppepå med sinkholes och landslides. Möjligt orörda och ej funna utrymmen med t o m maskiner och räddningsutrustning vidare omkring. På oerhörda djup där någon/något är bredvid... Eller i samma? Kanske en plockordning som stannar flera på varandra. Kanske nytt som kan rasa in.

Möjligt är nästan hela byggnader nära hela där/delvis skadade. Kan vara från flera av städerna? Det ser ut som en spökstad i ett schakt med stora grottor eller fyllt med kross/debris. Eller ett stort rum med lava-lakes och kanske plockar eller jättelika reservoarer eller bassänger. Där är massor med folk ni söker också.

Stealths och autoplockar är redan i gång. Hoppas det går bra nu. Tack för uppmärksamheten. Princip=flera såna ställen?

De är ända bortåt Himalaya gissar jag. Eller i våra såna närmare Indien. Kolla gammalt. Även i Indiska Oceanen.

Uppgiften framåt är att avgöra typen av skalv och dess magnitud och syster-magnitud i kanske några skalv. Det kan handla om samma skalv och nya med t o m större. Båda kan ha LAVA och laharer med i bilden men vara huvud-spottad t o m där ingen är eller något särskilt finns. Det kan vara en geologisk bassäng(berg) som fungerar som satellit-skalv(runt/nära vagga), men krafterna samlats någonstans. Det gäller att se om detta blir samma sorts skalv eller förnyat framåt. Hur mycket magma, volcano-lakes och rörelser finns det? Händer något med detta? Historia har påvisat olika mängder med tremor och skalv. Utan och med är frågan, just katastrofala event vi drabbas av uppepå. Morfa simultan-event Sibirien och Antarctica. Även Himalaya. T o m uppe eller botten, mellan... Nu borde vi hitta liquefaction som hamnat där eller försvunnit? Kanske som laharer.

Där höll ingen med mig då. Men jag vet, det är med. Sånt är svårt att "åtgärda" annat än med koll och research, plockar och mätningar som når. Lustigt nog liknar det uppepå ibland eller närmast tvärt om sa farsan också. Båda gäller?

Halva norra Afrika kan vara med... Där nere är de också. Sök samma i Mongoliet och t o m Perm ratio små och stora. Ända till Ural... Bangladesh och Indonesien... Nära Azorerna och nästan Karibien. Grönland med. Östra USA och Kanada. Halva Norska Havet och Grönlandshavet? De är alltså ända nere vid blobben/ovanför. Mera mellan Heard och Reunion halvvägs till/mellan Antarctica och Balleny samtidigt. Sri Lanka lava. Ytterligare grottor bl a en nära Hong Kong, Hainan, Thailand Bay/peninsulas... Båda sidor om Mariner-graven. Mitt i Södra Atlanten... Utanför Peru väst. Utanför Galapagos, flera håll. Lava. Kan vara mot Kamchatka. Mera cantrala/ridge Stilla Havet(vära ställen?).

Mycket kan ha hjälp-sonder för att inte sjunka. T o m komma uppåt. Kan vara mycket djupt. Flera hundra kilometer eller mera?

De måste sökas överallt. T o m i vulkaner, kommer upp i bassäng eller kånkarångställen, kanske problem. Kan komma upp i floder och vattenfall. Vissa kraftverk och industrier. Mitt i städer. T o m parker och hamnar, flygfält mm.

Flera har ballonger rapporteras. Det är alltså själva hus-kärnorna.

Fullt koll alla uppkomster och plockställen hela tiden. Alla sorter. Räkna med det. Arctic och Antarctica har specialkollare. Hoppas ni har egna jorden runt. Annars fråga eller larma. Ubåtar och plock kan hamna i problem.

Minst nära 2000 byggnader kan vara såna vad jag gissar. Dessutom lite mera en så där 5000 andra lite egna koncept. Jaja. Siffrorna är bara många. Så ni vet. Kan vara 15.000 eller 40.000?

Kom ihåg alla räddningsfordon. De syns bland dem. Det kan vara många, många. Brandbilar, pumpar/tankar, evakueringsfordon med olika "celler", transporter, containers, gamla blandare(betong)... brunkrar och skyddsrum, även konstiga former. Fantasi. Eller sånt kvar. Kan vara kommit upp i dem(såna) och rasat igen/täppt till runt om/under.

Korsnäs(Finland) har strömavbrott. Kolla där. Flera ställen. Vasa, Yyteri, Strömsö... Nu tar Finnarna allt. Finns överallt i Norden. Bara att plocka. Brittiska Öarna mera.

Massor med plock på gång världen runt.

Nya Zealand och Australien våra grejer? Kolla om plockarna kvar eller klickat någon? Yepp, fiasko.

Alltså massor med plock-objekt, även människor jorden runt. Många från bl a Turkiet, Syrien och Bolivia hörs.

Hoppas de tar fram data på hustyper och summerar. Vet ej antalet.

Hus hänger någonstans hörs, Australien plockar-fiasko. Något har hänt.

Moluckerna mera.

Yess... Verkar vara i farsans och våra grejer. Jorden runt.

Mera South East Australia & Great Bight.

Södra/sydligaste Chile.

Mellan Hawaii och Midway.

Massor Södra Californien, Sur, något mera Baya också?

Ciudad, Mexico...

Oregon. Fiasko?

New Foundland, ratio.

Antarctica, kanten från inne eller under? Ratio...

Morasprickan? Med stora sjöarna. Sverige.

Oslofjorden.

Mera Västkusten/innanför. Ätran, Kornarp, Silvergärde...

Nu börjar de att lugna ner sig lite. Hoppet får lite smörj. Heja bara. Egna specialister bästa framåt.

En gissar platserna kan vara 1-11(-100) miljoner folk kanske lite enkelt. Naturligtvis kollen på samlingar uppkomster. Grönlandshavet sånt? Huh. Många där? Just kommit upp hör jag... Som en plump på bottnen.

Finns flera bottenställen uppkomster och liknande nära. Bl a Madagaskar har.

Bajkal?

Colombia.

Quito...

Titicaca-sjön.

Buenos Aires...

Salt Lake. Stacked in caves?

Under hela Florida? (Havets Florida)

Rapporter om Iberia-Morocco att känns konstigt. Geokoll?

Mera Australien-Antarctica olika håll och neråt? Under tectonic? Behöver hjälp.

Näset Kamchatka. Sidorna mera?

Mitt i Ochotska. Sibirien? Vita linjerna bilplockar Arctic båda eller tre-fyra?

Kan bli tusentals plockar. Balansera blobbplock. Konstant.

Leta tryck-kammare också. ALLA storlekar/objekt.

Privata geo-cockpits? Dykare bl a. Jordbruk har troligt egna. Egna evakueringar och enheter?

Alla silosar och byggnads-eject/delar auto industri och jordbruk. Komersiella. Lager mm... Kan vara solida byggnader. T o m inkapslade och i plockar. Faller ner i kapslar? Underjordisk kanal med sånt? Försiktigt. Kan vara helt huller om buller med saker och människor. Tagit dem framåt eller bakåt. Ubåtarna var med(Antarctica). Kan vara farligt där. Explosivt, kemikalier mm... Pop och drop enheter som ramlat av följt med? Kan vara sånt för att olika trängdes.

900 hus hittade.

900 hus i Iran...

Mera Irak-Afghanistan... Flera tusen hus? Mera Kaukasus.

Södra Indien 100 hus plus flera tusen hus? Räknar. Fiasko. ALARM 9000 meter storplock. Andra fiaskon? Behöver hjälp.

Upplockare, på gång ALARM world global

Egna i Finland och mamma i Venezuela(haj) från Gaziantep(egentligt de från Syrien). Bil där från Guatemala.

Vulkankoll egna? Mera pip.

Igår en grotta med Syrien fartyg på ett hål. Massor med fiasko(?) Turkiet ubåtar där. Antarctica. Våra egna i mängder. Kolla andra destinationer och fiaskon, även strandade. Minst en fiasko med vatten strandad/på grund.

Kan vara mera egna plockade i Rocky Mountains, skulle ta allt där.

Det är 13 dagar nu sedan jordskalvet i Turkiet och Syrien. Detta gäller WORLD, GLOBAL även Marint och reptiler. Mer därtill, jordskalv, stormar, floodingar och annat.

Igår en viktig session på Alaska och Sibirien och nära med Volcano lakes jorden runt. Berör alla, finns info. Kolla detta morfat på Iberia och Anatoli. Jämför "gör samma som öken" eller hav mm... Pakistan med och kollar? Kolla Andesitic i Atlanten och Arctic mm... Madagaskar med? California/Karibien med? Inre Brasilien med? Australien med?

Våra egna specialister måste lyckas med Blobbkoll och kånkarånger också. Egna, släktingar och nästa. Järnvägar och fartyg mm kan vara med. Även mirisen special med tillfälliga byten och anordnat. Glöm inte amfibie och vulkanplockar. Bassänger...

ALARM Folk på bottnen under Norberg. Alla måste bevakas på upplock. Får aldrig lämnas kvar vad än annat som plockas. När ni tar allt skall ALLT tas, även sånt. Nu får ni leta i laharer och ras, lera mm. Finkamma allt. Sätt in specialplockare. De kommer upp genom laharer och annat med tiden. KATASTROF vad dåligt ni har kollen.

Ni måste lämna över det ni inte har kollat. Kan inte vänta.

ALLA plockare måste kolla sånt. Jorden runt. Där är de. Det fungerar så oavsett hydrologi. Mycket i grottor blir sånt också.

"De kommer upp sen någonstans" kan inte vänta. Alla såna ställen. Rapportera och larma. Räkna med att ALLA planerna kasseras en stund och sånt finns. Den nivån ska ni söka efter upplock, kontrollera och bevaka. Den kommer fram ju längre tid. Detta skall erfarna kolla om de förstått och känns igen. Och varför inte?

Härligt. Nu kommer de fram. Kanske behöver geokoll hur de hamnat där. Heja bara. Ha en liten staff för det, mitt råd. Kan bli mera och mera.

Dessutom floodingar i omgivningen betyder det här av erfarenhet. Nu har vi sånt här. Då är det en koll=dubbelkoll... Så fungerar det där nere och uppe vad som måste dessutom kollas. Bara en händelse så är det tre innan någon vet... Finns fyra, kanske mera redan historiskt. T ex Aral är fortfarande spellat. Räkna med det. Anatoli spellar de flesta att hitta, söka observationer och bland gammal fakta. Likely ställe, rapportera.

Det stämmer inte ibland vad jag hittar och hör. Det är inte bra alls. Det är en larmnivå som följer med även detta. Punkt slut.

LÄMNA ÖVER MED FAKTA. Det är nu detta måste kollas. Det går att komma på om ni kan superplockare och t ex combats som jag. Då är det så bara. Vi andra hör och upptäcker det, borde inte det är någon... Ni plockare måste ta för er att vara såna. Även larmtjänsterna skall vara dem. Annat är bullshit och fungerar ej alls. Då borde det gälla, eller hur!? Alla hjälp fungerar efter det. DETTA ÄR ORDNINGEN SOM FUNGERAR. Ingen annan av min erfarenhet. Man hittar den. Hittar så. Man fungerar så.

Inte ens Samer och Indianer jorden runt kan egentligen bli annat. Hjälp till. De är snart en månad.

Vad är det för försvar att inte dubbla säkerhet? Ni har ju fiasko-ubåtarna... Varför lyssnade ni inte på mig?!

Plocka, plocka, plocka. Alla ska räddas och upp. Vad de än säger.

Dessutom använd inte skitgrejerna för det. Fullt ös. Fråga.

Alla plock nu som är gamla ska upp också. Punkt slut. Larma om du anordnade annat.

Inga andra åtgärder kombinerat med såna underlag. Inte ens gruvor får spränga berg. Inga maskiner får gräva om hur som helst. Det tar en vecka att använda gruvbolagens utrustningar. Be om den hjälp på marknivån.

Lite musik för livslust-plattarna

lördag 18 februari 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Stilla Havet specialsök ubåtar. Haj med. Syrien och Turkiet. Östra USA... Japan också där kollar. Egna med.

Hittat mera i Norberg. Bla a barn och Syrien och Turkiet. Några från Gaziantep med skyddsbunker/rum nära ras. Ska ha en brorsa. De var med där och evakuering som blev fiasko. Egna med.

Mera Fläcksjön plus med fiasko Hörendesjön. Mera Syrien och Turkiet där. Vårat gamla runt om sjön och "plattan". Kajman där. Underjordisk sjö mera. Var försiktiga med pipställe framåt. Fråga. Miris bör kolla. Flera plockare har mera ställen där sedan förut före MM. Egna med.

Askja och Herdubreird, Island med koll. Syrien och Turkiet. Folk och bilar. Var är plockarna? Mirisen? Annat där också. Aha. Lahar. Kolla gammalt, troligt olika håll något? Egna med.

Södra Pacific, Indianer plockade? NATO varit där. Egna med.

Nilens delta koll. Varje ö och vatten har plockar. Syrien och Turkiet hörs. Fiasko? Fiasko ubåt uppe på Sandwich? Kolla allt där. Har plock. Yemen hjälpa till i Nilen? Egna med.

Hjälp plockarna med skadade och dagar om de behöver. 

Karibien fartyg Östra Grönland.

Cabo Verde fiasko i "lagoonen"... Folk och bilar... Nilen där. Kolla gamla "extended spaningen" för MM. Kan vara Iberia och Medelhavet, Britain..? Miris måste koll, gissar jag. Alla objekt. Fel håll också med detta? USA där också, en minibil(gravid), 9 dagar? Från Turkiet. Mera Amerikaner? Våran 900 grupp.

Pyrenéerna mera minibilar. Åker ner.

Upplockare, på gång ALARM

Det är trassligt nu och bråttom. Flera egna nere, inte plockade.

Kan vara i Norrland, Sverige där torra grottor vatten, bilgrottor. Någonstans Västerbotten, bilträff samlings-ställen kanske. Troligt folk där.

Fortfarande Turkiet och Syrien sedan första skalvet hörs.

Övriga klagomål: Orbehandlingen är inte alls normal på Acern i blogger. Helt åt helvete. Markeringar fel. Flyttar skrivning. Rader försvinner och korrigeringar hoppar iväg position. Styckeindelning möjligt dubbelfel sånt. Installerad mus används i första hand. Inga editeringsknep med tangentbordet. Detta skall inte göras via MS Office heller, inte valt. Inte heller browsers egna sånt. Fel gjort på speed och money. Absurt. Man hoppar över stavning och rättning. Värdelösa koncept, rena rama skithögeriet för min del sånt. Gangster! En back(delete) ger inte mellanslag heller till att vara fortsättning. Man kommer inte tagga heller eller syssla med inställningarna. Glöm det. Dokumentknappen på tangentbordet hoppar man över. Vad är detta för koncept? Rättstavning hoppar man över.

Kan inte Windows göra en AI editor hanterare. Bara att trycka på knappen så blir det normalt. Dessutom inställningar för ljus, visning storlek, batteri, stopp/annat och underhållning, borde redan finnas på nätet.

Windows måste vara creator, inte Office. Ni är fel håll. Ni är barbarer. Ser ni inte data och IT branschens gangsters? Kärnkraft och batterilager mm? Det där är inte greenhouse. Då åker ni in för combats.Säkert intressant för Acer också. Särskilt Intel. Alla blir förbannade på musen också är lätt. En sak till. STÖR EJ i Windows. Inte köper man appar alls heller. Dröm om det. Dröm business, reklam och annat. T o m väder är måste human färskvara. Där är ni själva Virusarna. Jag sa ju det. Vad man har skrivit in hör till användaren. Skall aldrig försvinna om inte särskilda val. T o m Acer kan ta det som skrivar-session från Windows annars. Då vet vi hur det går. Som Nokia. Tar betalt med andra tar betalt, tappar förståndet. Varför försvann försöket Luxor ABC m fl? Det är nytt, inte dina gamla konton. Då stal folk av krigare och spirits, original man. Då mördade de. Torterade...

Tack vare original man krigare och spirits och en del fåtal miriser och t o m andra olika så finns vi kvar och fortsätter. Många är borta och saknade, lever på detta falskt. Många i fängelse och psyket. Dessutom kopplas kärnkraftsolyckor hos mig mot såna och många fanatiker och principip-fiaskon, olika omöjliga liberaler och gangsters. Även ekonomier och finanser. Vanliga slavdrivare...

Vi original man jorden runt godkänner inte längre detta. P g a high treason. Även EU och andra väntade sig inte mera. Men undrar hur detta har blivit till alls.

T o m tjejerna förstår detta.

Ni vet att alltid när någon smittar, skadar eller förstör - då är vi just de här. Apatcho's egna triber. Leta deras säkerhet. De förstår samma om och om igen. Även de måste plockas. Egna specialister.

En del AIDS-sjuka har sagt att de gjort bort sig. Just som det jag och andra inte gillar. Förstå det.

Upplockare, på gång ALARM world global

Ni måste leta efter folk som fryser. El eller gas fel/saknas. De vet knappt var de är. Troligt Ryssland.

Svalbard? Hus eller vindskydd/stormskydd? Fordon?

Upplockare, på gång ALARM world global

Hus från Sverige nära Singapore.

Spana solfiaskon, dött reptiler och marint, mycket farligt! Kolla i Norden och Ryssland var kolla. Kina och Koreas? Även vulkaner. Aral specialkoll? Indien folk-grottorna. Afghanistan. Bilgrottorna Sudan och Södra Sudan. Sahara. Mid Atlantic viktigt. Panama mm... Karibien och Galapagos. Hawaii och Midway... Fråga kaskelott-stationer var kolla. Glöm inte Arctic/Antarctica och frysplockar. Marion. Engelska Kanalen. Koll Biscay. Uppepå berg/plockställen. Även skidställen och avalanches. Mera JORDEN RUNT.

Folk i Bangladesh och Indien, även från Syrien. Polis och militär.

Transport i Aceh, Sverige, flooding Sverige. Aceh polis i Sri Lanka.

Baltics plus, folk från Syrien.

Koversta-Östra Näset. Kolla mera? Samer där. Larmar.

Surfare och fiskare. Mycket indianer med båtar? Belize båtar, kan vara grupp 900 st. Andaman? Brasilien och Grönland? Kolla world, global. Kina mera. Alaska Bay... Malawi och Victoria.

Räkna med fiaskon hörs. Solen är grym!

Koll alla Gym.

Koll barn, BB mm...

Koll bastu och spa, bassänger(vanliga och upplock)...

Koll business. Affärer, skrot, soptippar, återvinningar... Verkstäder. Loppis, kyrkor, tempel... Slott världen runt. Linbanor och hängbroar. Bergsklättrare.

Koll piloter och flyg. Helikoptrar.

Koll offshore. Även stormar objekt. Fyrar...

Trollhättan, mera från floodingar Sverige. Sök mera. Rumänien mera. Frankrike och Tysklan, mera floodingar där också.

Upplockare, på gång ALARM flooding och solen VIKTIGT Göteborg, Landskrona, Mariestad plus all marin trafik(små och stora) world global

Mariestad. Bl a bil larmat först i vattnet. Folk i vattnet.

Göteborg. Industriområde med, kan vara nära idrottsplan. Cykel och gång NO en mil ut på landet. Broar och färja med? Det kommer att ligga folk på marken, skogskanter och i diken möjligt. Det är folk i vattnet, även Samer och renar hos fiskebåt och flera små båtar. Hela "fjärden". Även längre ut i vattnet och havet, t o m fjärd plus hamnar och båtrutter/fartyg kan vara med, allt mellan land. Fiskebåt och Android larmade båtar. Ge er inte ut. Patrull kollar. Möjligt stealth plockar. Noga koll alla ankringar framåt, bojar, bryggor  mm... Alla ryssjor, nät, långrev, fiskeodlingar mm. Även landmårken, fontän, staty?

Gäller båda:  Propellerskydd. Kör inte i vatten med fordon. Även vägar.

Mycket folk larmat på en upplockare i Göteborg. Folk vid forsen plockare.

Känner igen detta. Vårat gamla med före MM.

Leta cyklar och MC, barnvagnar, handikappade mm... Kan varit och vara dimma någonstans.

Koll fartyg med egna plockar, hur långt ni hunnit kanske hjälp på en gång. Det kan ta en stund om någon åkt med andra eller tagit bussen/taxi... Fantasi... Sök även handikappade(hamnen ett ställe).

Mera västkusten. Utanför Landskrona.

Var försiktiga i solen. Inte ens mera än någon minut. Det är gamma och radiosol. Leta kan inte larmat eller larma på radiostörningar. Leta huvudvärk, svimningar/yrsel, olyckor mm... Även simmare? Typiskt är balkonger, hållplatser och öppna dörrar. Lösa hundar mm...

Leta vilt men se upp för till synes "tama" rovdjur. Även liggande. Varning järnvägar allt. All trafik. Även hamnar och industri, flygfält mm...

En del vilt kan simma iväg. Rapportera. Då vet upplockare snart om det blir problem möjligt.

Bilplockare och andra kan få folk och vilt. Fordon i Blå Grottan, Norberg från Mariestad.

Chaufförer som mår dåligt bör stanna sin färd lämpligt. Larma gärna.

Tips

Solen är farlig nu. Vi har uttunnat ozonskikt. Radiostärningar. Kalibrera gärna. Fel kan komma att upptäckas även vid laharer, lava, avalanches/laviner, landslide/jordskred mm... Leta fiasko ubåtar(kanske plockar i alla fall). Kolla lava-amfibier, ovanlig situation? Även uppkomster.

Drick lite pö om pö, normalt. Ha något med socker bra, t ex för att gå på toaletten och syn/hörsel...

Spana efter gaser, väderblixtar, powergrids(alla färger! En regnbåge kan vara jobbig så). Rapportera(högt som lågt).

Ha något på huvudet(keps, hatt)... Kan gå bra med solglasögon.

Se för halka och is. Den kan vara under vattnet(ytan). Leta fiaskon.

Dammsugning kan vara klurigt. Kolla med tillverkare vad som inte är normalt. Tält kan vara helt fiasko feeling. Prova andra skydd?

Var försiktiga nära bensinstationer och nära illaluktande.

Dykare bör kolla sin utrustning noggrannare framåt. Fråga proffs.

Räkna med att använda kylväska när du handlar. Kan vara bra idé. Täck över livsmedel/inte i solljus. Ha inte servetter/hygien i solljus.

Blomma, kanske lite syre bra.

Ta nytt vatten varje gång. Låt det inte stå. Inte ens i kylskåpet.

Folk kommer att vara irriterade på doft av öl och annat. Blöjor? Ta med extra skräppåsar.

Bra om offentliga toaletter öppna/kostnadsfritt. Håll fint! Visst kan du sälja toapapper där? Räkna med mera toapapper och rengöring i transporter. Taxi vill veta ibland...

Hm.

Tavlor och pengar flyger för andra...