Aktuellt 2024

lördag 30 september 2023

Bakgrundsbild, Nokia X20

Dagens AI, rapport till statschefen öppet

När, inte bara om, det misslyckas med att lösa marknadskonflikter och dess avvikanden i högförräderi, är det dock en demokratisk fråga i gensvar om gängvåld och gängkriminalitet, fortfarande vapenbärande, narkotika och sjukbegrepp utöver territorier och privatism av alla former, som åberopar kris.

Rapport till marknaden överförs så här. Rena rama lekstugan.

Blue Sky auto economy private. Nej, här fanns inget riktigt eller hjälp. Tack för ordet.

Militär och säkerhet kan kvarstå som extra pensionsmyndighet och källa, world, global.

Grattis till rapporten!

Övriga mordförsök generative. Även medaljer för god fight avslaget.

Upplockare, på gång ALARM world global

Omöjliga miljömål.
Combat missions.

Egna måste kollas igen. Detta handlar inte om vaccinering heller. Dessutom kom ihåg.

Kärnkraftverk och pappersbruk inblandat mm. Östersund nedfallsplats och marknära ozon påföljande kan vara med.

Bergslagen används, möjligt södra Sverige. Möjligt täcker knepiga "självinsatser" som inte passar "gammal jävel", d v s krigare och spirits med creator utsätts för fel klander, strategiska sörja för andra och direkt gangster syften inför oss. Även original man.

Omöjliga miljömål kan inte begränsas av krigföring ar eller samklang med gangsters heller. Reaktioner finns, även hotfullare situationer nås.

Myndighetskomplex faller, verkar svårt för dem att begripa totalitärt och misstänkt sedan förut.

Norge, Sverige och Danmark med. Kanske mera Norra Atlanten. Samma syndrom  risk zon USA och Canada västkust varnat. Olika geologiska fenomen finns med, även räddningstjänst måste hindra myndigheter och rapportera.

Troligt EU syndrom eller "byte" på t ex Portugal. Gamlingar fick veta i Nederländerna mm... detta syndrom finns på jordklotet, även risk och "döda" zoner skall combats ha koll på. Australien med och andra även på wildfires, vilket inte säger något och aldrig får det.

fredag 29 september 2023

Upplockare, på gång

Ibland brukar det bli fel eller brist på personal på upplock. Även ekonomi som marknaden kan klara. Har ni kollen? Så mycket och så länge har hela världen(nära) haft problem nu. En hel livstid för mig kan man säga.

En del har ingen hjälp hörs.

Europa är väldans drabbat, risken är att politik och strategier krossas och blir problem så. Konstigt att inget här är rapporter offentligt och dessutom Ryssland och övriga Europa... Är andra här så i såna förhållanden? Kolla ibland och scramble till myndigheter eller Regeringen.

Någon form av status från andra om detta kan vara bra?

Gamla och unga plockar, ibland koll om hjälp. Det ser ut som en del har varit sysselsatta flera år med detta. Tänk på dem, erfarenhet. Egen hjälp.

Mycket fiasko år efter år, alla säsonger(årstider).

Även religiösa samfund eller ideologiska kan behöva frågas.

Speciell union, där folk jobber åt sig själva i flera branscher? Svårt utan miris och förstånd? Detta är orsaken till att vi är "insnöade" här nnars. Men det finns här, mera än ekonomi anade före MM. Vad som är främmande för många är just tjejer som gör så.

Arbetsmarknad är inte hjulet. Ge upp. Det är ofta detta som hänt och visas i onödan. Det vet eller vill marknaden veta. Fråga bara. Självklart bör krigare, spirits och creators låta klara sig i rätt mån. Specialister, kunnande och problemlösare, t ex combats. Rapportera till UN om detta, bra som dåligt. Tips, arabvärlden(olja) och numera råvaror kan behöva göra samma. Nu har pengar kommit i sådan fokus men mismatchar AI både logiskt och ologiskt. Meningen bör vara att man, några observerat och klarar detta. Även enorma omsättningar obegripliga på livestock och livsmedel...

Av detta en viss anledning till materialverket. Troligt diskussioner att tillstå med t ex tillfälliga transporter som marknaden behöver. Viss "maskinpark" för sfär och motsvarighet men blandad allmän självhjälp. Egentligt är medel avsatta och skall bara vara enhets skalbolag för myndigheter om inte annat förordas. Vad behövs nu och hur värderas denna skymf som bevingar nytta och beslut, smidighet och åtgärd möjligt? Skall nästa budget för miris benåda sektorn och hur har detta uppkommit? Skall neutralitet och Nordiskt samarbete kastas bort och i underläge? Vilka behov finns och vad kan gemene lekman?

Konkursvärld, trafiksektor omprövning och anpassning mm i fokus. Kanske en ny transparent EG fråga och Nordisk som avstäms med Barents och Nordsverige? Infrastruktur, omvandling ar och rationella grepp har in och ut använts. Flyg och sjöfart, framför allt persontransport sektor ses över inklusive Taxi, buss med järnvägar, spårvagnar, flyg och fartyg, broar och tunnlar...

Vad kan MP och marinen föreslå?

Vad kan regeringar och parlament betänka?
Vad kan denna tunga föredragna ekonomiska enhet vara till nytta som bär symbolisk symbios? Fungerar det alls i dagsläget?

Om polisen frias i utredning kvarstår att behandla som det allvarliga läget de sägs behåller informera om. Skall SÄK återta sin position inför marknaden eller demokratin? Har politiska och andra organisationer rätt eller hinder? Var är korrekt försvarsmakt och vad är civilförsvar?

Jag anser att marinen bör splittras i olika enheter åtminstone under utredning. Fråga befälhavare och statschef.

Många vet och många kan utreda. Föreslår god avsikt och reformation inom ratio. I övrigt anmälda situationer fortsätter, och övrig konfliktbevakning med anpassning. Även fyrkammar-riksdag.

Upplockare, på gång

Koll om brandrök dygn eller mera? Även world, global. Öar, stränder, berg...

 
Var tog S och Ionogram vägen? Proton syntes. Vad är det med Ozone versus i kanterna? Metodiskt fladder på cosmic rays. Jordskalv nära M6 länge... Sjöfart luftkvalitet? Militärt eller komet? Glaciär eller polerna? Går ytligt ner men upp mera var? Sök såna mätdata och koll. Flera satellit haverier med uppskjutning? NO2 ställen?

Fin bakgrundsbild

Hm. Fint tjejnamn.

Màralyz

Rätt manlig respons. Tänk på "jobbig", x, y, z och tid... Aune-treaty. Free. Original man, warrior, spirit. Just Sihskihkqwaa och Cheied. Apatcho Quinn. Sinkholes, upplockare, specialist. Money. Ensam. Kan betyda respekt mellan olika egna  triber. Hur man använder (de) mm.

En heter Màralys. En annan förstår Màralyz och hur bemärkningar skiljer sig. Detta borde tjejerna fråga om och lista ut. Bara eget.

Kanske y uppdatering, akut accent. Kanske äkta när män i triber förfrågan om namn, big papas.

Nàralyz, mansnamn. Om inte kombinerat? Orsak till Cheied. Det jag tänker på är kunskap om sol och kyla mm...

Vi är inte Judiskt folk av Homo sapiens. Inte heller "i sin tur". Äkta Apatcho. Stavningar en smaksak, kanske handstil.

Apatcho Quinn. Moueenahs & Zombreerohs...

Kauppinen, Hakkarainen, Leppänen, (de) Lusua.

Apatcho Black Spaw Four Wind Spirit Little Sun White Moon Two Rainbow Warrior. Ease ChawlHowc, Jese Coideztra, Apatcho Cheied.

Andra namn: Maribel, Marisol...

torsdag 28 september 2023

Hm. Android World?

I en Android World skulle man kunna samla allt utifrån lite valbart, som inte har med appar eller tjänster i fokus berörande hushållsmedia och gatumedia. Men gatumedia är synkroniserat utan t ex användningsområden som betynger den gemensamma användningen. Man kommer på undergången UTE.

När kreationerna är "ute" är det fint att ta med gatumedia in och blir intressant.

Samma sak måste bemästras med t ex vad studenter eller vanligt folk har hemma. Exempel en laptop där man skriver och en Android mobil.

Där kommer sociala medier i sin rätta dager. Men det vi nu har är krångligt och mera eller mindre enheternas psykotiska symptom.

Hur en intrnetmarknad är egentlig är fortfarande frågan. Eftersom många av de elementära och numera en del kritiska samhällsenheter har använts som snubblande på varandra in i creators värld förbiser man praktiskt utan karaktär en underhållning eller uppvisning 

G kommer att minska för creator, detta syndrom härskade av vanligen nära jordens befolkning. Den intelligens nivån och anpassningen passar inte alla är nästa klick och nästa åsikt drygar sig på inte bara lust eller hittar på annat.

Creator har värdesätts, hemskt men sanningen är deras en helt annan. Knappast en klient som passar längre.

Den här biten kommer nog att återkomma och rensa marknaden från diverse människan illojalt och mindre livsbejakande fenomen.

Intressant att se om koncept dyker upp eller begravs, men något som är helt galet är kvar.

Till detta kommer sidoannonser, kanske en egen Android browser eller andras reliker samlat. Sidoannonser som har bara ingen eller en pytteliten andel i creators fönster eller innanför branddörren att göra. Det som är nu, omöjligt. Men papper och hälsa måste ha varit på framgång, kanske till och med via uppåt väggarna eller i underjorden... Inte ska köpman synas så då... Nej. Privacy policy och disclaimer är mycket mera skydd på rätt sätt redan. Mera än annonser och bevis.

Creators har många fiskat och blåst kan man undra om. Särskilt de som inte går att begripa eller alls att återställa. Precis som på gatan, om gatan är förlorad, är räddningen med ibland hos creator för andra funktioner och syften. Gatan är inte farsans sängkammare.

I en world sover stjärnor och blänker ibland. I en Android World är gemsamt ett internet och en egen värld, en start beskrivning bevingat det som redan blivit till och erbjuds.

Ekonomi erbjuds inte ofta alls. Man måste först överleva och finnas men respekten är ändlös för nya utan och med idéer.

Efter jobb kommer inte gatan. Efter gatan kommer ingen ikapp efter gatan och jobb. Pengar är borta. Detta konstverk anses fritt rama in regler och estetiskt om det finns en creator oavsett om verktyg finns, eller administration mm.

Efter banklös och kris kommer inte slavdrivare undan. Människan har sagt sitt och kommer hem från world, gatan och hushållet.

Nu har vi visat att "jobba mot" och att "skapa mål" inte heller räcker till. Vackert så. Men uppfinningar har samlade uttryck och ibland fasoner. Nu ska livet vara vän och resten...

Där vänder allt mera marknad eller finans på både kunskap och kompetens, behov och allt mera sällan en profil eller aktör. De mesta skiner ändock aldrig oavsett galant och smart, verksam och dyr eller hemlig och krävande.

Värdebehållning, intresse och viktigt. Det är lite skenheligt i alla fall. Särskilt det där med AI.

I en world skulle man nog stänga av den. Annars får inte creator betalt om du inte stänger av din Android... men så blir det inte. Du kände igen dig. Jag gjorde det, kanske. Men är jag intresserad?

World är personlig potens skulle man kunna säga. Men den är enbart självvald och bara till för en själv.

Appar är hjälp orienterande, men kommer detta alternativ att finnas? Eller skall vi köpa program och rama ut apparna som creators?

World kan följa med i en gammal och ny mobil eller enhet. Men hur skall den klara det utan en skön känsla som egentligen inte är home, mm med?

Mera behöver man kanske inte veta i nuläget. Eller som creator. Nu kanske det är moget för självkänsla igen?

Pocket och World. Ett Android konto Pocket(delägare av Android med egen mobil) och ett/plus SIM konto World.
Interface säljs av Android ägaren till marknaden. Smart va. Precis vad creator vill ha även på laptopen.

Farsan kan ge lärdom sörru. Den som räknas.

Hej då istiden!

Upplockare, på gång, Trafikläget Norberg. Vilt finns 60 degrees.

Mycket trafik stundvis på Rönningstorpsvägen. Varför jag säger det är om de tränar, går eller cyklar... skjutbana används hörs också.

Vilt längst med järnvägar och nedåt Salbohed. Öar, stora sjöarna, Samer och renar många ställen. Just nu Lapphyttan, Krylbo, Ängsö... Björnar och annat. Även annat world. 8.000 Kajmaner igår i Sverige... Koll stationer och hållplatser, även rastplatser och mackar. Badplatser(tomma) eller event varit nyligt. Även hamnar, flygfält, köpcentrum, skolor...

Häll koll på bortsprungna djur.

Ett stort område som är besvärligt är Stormyren med alla grönområden. Mera, Bjuröklubb och Holmön. Även parker och områden i eller nära städer. Kraftverk och gruvor. Dammar, kyrkogårdar, slott mm...

Det är jakttider, höst.

Upplockare, på gång ALARM
Pappersbruk. Flera, koll om på Erkan, fiasko och behöver hjälp. Arctic t ex fast från Finland. Sverige flera drabbade? US sedelbruk.

Hm.

Felix gulasch kan ni slänga. Bara vatten, inte alls nordligt i anpassning. Nya grismål uppskattas ej.

Trolig terrorism på "bindväv".

Så här ser vi alla andra icket original man, ej äkta lekmän effekter, orsaker och annat.

Klaga inte kroppsligt heller. Vi tittar inte med andras heller.

Multimedia visar möjligt underhållning samtidigt. Det är också bättre, du är fel annars också...

Hm.

Cykelsysidiskt...

Underhållning:

Hm. Dagen och frågorna... AI med dess utformning.

Fukt för koppleri.
Om jag spolar en gång till blir det en ny Nivea?
Ghostbusters?

Apatcho Quinn.

Hm. Tredje milenniets kräftsjuka i isofreni.

Ekobrott har trilette transparent definition i rörelser och kontroll beivrar utöver bransch, marknad och framtida egenskaper som medborgare eller paragraf.

Motrelik isolering och avlastning ges utrymme för polismärkets officiella propaganda.

Ekobrottsförlikning fastnat i misstanke där privatism och isolerat partnerskap föregås av slagord, rekognoseringsstsbilisering och förlikning av ekobrottsstatistik.

Högförräderi ansågs redan vardag. Tillika uppmaning till brott och ekobrottslighet.

Terrorhot kan sålunda ej heller uppfattas av dess lekmän ovan angivna till någon grad.

Misstag kommer sålunda i samma bemärkelse/dager som förgänglighet och varskoddhet varvid systematisk transparens ger vardaglig form, färg, plats och tid oavsett rörelse eller stillhet.

Goda motiv och alibi kan förbises och dynamiskt inta källa och mål avreglerat formellt eller särskilt.

Den humana föregångaren och efterföljaren kan sålunda utan problem rättas till, avvisas och övriga betingelser kasseras som fel säkerhetsobjekt. En kriminell motbok upprättas efter händelser har förbjudet anpassats och blir en business situation som aldrig får jämföras. Främmande fientlig isolering och formation eller vildare gangsterperspektiv har gensvar.

Varningar och samhällsfolk har sålunda ingen betydelse eller förankring. Orsak anses den fornaste definition av folkrörelse och hypokastratets uppvigling, tillika förökning och tillvaro av indigenous mening. Säkerhetsobjekt återupprättas sällan eller just aldrig i sin mening. Den gudomliga och upphöjda eller ofrånkomliga meningen är försatt på fri fot. Detta tyder normalt fortsatt på isolerad vinning i olag, konflikt och återupprepat i motbok, sekvens och åtgärdsfiaskon, vilket är ett i sig genomfört dåd med förväntningar och effekt.

Nedan en genomgång av svaghet, utopi och stryktålighet. D v s högförräderi och ren terrorism, sabotage och andra krigsformer. Any state, religion, arabworld.


§1. Du är redan dömd och misstänkt.
§2. Dina utsikter är redan dömda och misstänkta.
§3. Trilette har redan touché på stunt, prankfel och prankarmy.
§4. Eftervärldens fokus förväntas upplösning.
§5. Polislagen har angivits.
§6. State of the nation omvänt.

Combat missions. Blue Sky auto and Blu Sky economy auto.

onsdag 27 september 2023

Hm. Namnförslag.

Nikkalandia.

Upplockare, på gång ALARM world global

Laharer Kazakstan och Mount Everest och K2?
Scramble info. Fiasko koll Himalaya. Uppkomster? Samer special koll, alla stora ställen med renar också.

Nigeria maajujju?

8.000 Kajmaner Sverige.

Hm. Wildlife and alternative.

Ökenmod.
Alla rovdjur har blivit såna.

Som underhållning man deltar i, menar deltar av. Begravning, business, creator...

Idol?

Alternative wildlife för finnar och andra

Dom har smälltverkstan å shiftat nycklar...

Jazzlår ien vilken bhok som hellst...

Min mamma var för fattaren i himlen... skrev med farsan dit.

Det finns finnar med finnish i garaget med baksmälla. Dom står kvar på glänset över hav och strand. Sen spottar de kollekt i blastun og akurat, tungert ick. Utanför kravlass broilert. De kalas för åkeri med lergök och snar koskenkorva med grönen schön damkollekt. Fortfarande ryker debris... Det har undersökts nog relativitetsteori, bakelitlurv och vevkonst. Nu är de färdiga me sociala arvet. Chung uyt.

Ni är inte intresserade av digitala konventioner men narkotika. He he nu smäller det... klappjakt på brinnstider...

Upplockare, på gång

Koll väder moln global. Lite ratio koll och alla håll bra.
Bardarbunga plus kombi vulkaner koll hela Island? Seismo/tremor liknar?
Stor NV expand koll havsorb Norska havet.
Brunnit blixtar Norge...
Koll mitten Atlanten och Asien nord och syd som snowstar. Annat relaterat syns?

Extra koll Medelhavet till Himalaya med innehaven. Även snowstar och krockar med n-s Asien.

Om något extra koll Arctic och Antarctica. Klara ut sprickorna och tremor i Arctic? Mönster tyder på?

Kamtjatka. Mitt förslag under Sibirien och till Norden med Ryssland NV. Kan bli Kola och Canada med? Lena, Volga, Ob?

Vladivostok? Allt som korsar mot Arctic från SV, S och SO...

En del med på Blue sky som var fiasko.
Runt om Norra Atlanten och Södra Pacific...

Hm. Rut och rot bara fel nummer. Alterithus.

Dags för takbyte, t ätt och fasadtvätt. Före MM var katastrof och dyrt blev det med kombinerade saneringar, materialsaneringar även markläggning, takläggningar, fasadrenoveringar och t o m inåt. Även garage och förråd, balkonger, stenläggningar, dörrar och fönster.

Nu måste man hålla efter.

Föreslår att detta med detta kräver redan insatser som är generativa och just ett bygg- och anläggnings-sensibeltprogram.

Allt regnande och vind sedan 80 och 90-talet har fortsatt. Tror inte redo för människan ännu.

Koordination med mikro och mini infrastruktur åtgärder. Kostar för mycket att göra som förut. Detta pekar redan på samma.

Föreslår ett Alterithus program utreds för mark- och fastighetsägare. Där marknaden erbjuds klassifikation och köpslår med bidrag.

Fastighetsägarna bör ha dokumentation i den klassen. Möjligt blir skattesatsen lägre.

Fortifikation med säkerhetsklass bör nämnas.

Stenungsund modell föreslås. I miljöklass och bekämpningsklass.

Klarälven. Torsö och Meriestad, Stormyren... Samerna egna..

Fyrkammar-riksdag! Pengar kan finnas men de behöver definition och program med förankring. Privat följer samma regler.

El, vatten och avlopp, internet och väghållning med många standarder har manipulerat fram en fälla skall undvikas. Mycket ovisst och obehag, kostnader och knepiga enklaste egenskaper verkar föra sig samtidigt. Detta får inte bli ömsesidig ekonomi besvär, ej heller för marknaden och mörkertalet på svinn, lokal korruption och den modell som t ex räddning och säkerhet utsätts för. Människan och medborgaren redan i fokus.

Beslut om tillgångar och efterfrågan med kontroll av medel som köpslagning tillgår, själva verkstan är som en liten börs. Detta skall börsen klara av gissar jag. Men "deras" (börsens) pengar kan bara gå via regering och riksdag när anses rätt. Riksbanken får klargöra sin rapport och statschefen bör ha viss insyn och avkunna etablissemangets egna egenskaper för sig när tillämpat, symbolisk rättvisa med expertis kan vara sakkunniga och egenskapliga. Om regering och riksdag finner orsak till fel eller okännbart har två kammare särskilda uppdrag inför Alterithus expansion och Alterithus nedläggning, där t ex kommuner, länsstyrelser och media delges prospekt information, vilket i sin tur tillgång av ALLA medborgare. Huruvida sammanhang och situation bedöms kan vara av säkerhetsklass, allså en enhet myndighet till samlat. Dessa kan i sin tur handha en viss kontakt och expertis tillgänglig som kommer fram av 4-kammarriksdagen. Exempel är upplockare och specialister(sjunkhål). Detta projekt kan balansera räddningstjänster, som bör vara kvar helt enkelt. Börsen kan i sin tur med detta ha en extra koll på angeläget och av bedömning samverka eller föra vissa protokoll som statschefen har tillgång till, eller just regeringen eller departementen. Även MP inom civilt och militärt. Förmodat kommer en viss del av Nordiska parlamentet ändock om motstridigt ha en viss funktion eller insyn om så anlitas.

När andra sektorer beivrar sin medgång bör kanske något göras.

Meningen är att anpassa och smidiggöra efter räddning och behov, att detta inte klickar och fostrar medborgaren och marknaden. Sådant material bör avkunnas efter lämplighet och signatur. T ex Riksbanken, säkerhetstjänst och lokala råd och tillfälliga.

Det som regeringen redan har som uppgift anses utvidgat med detta, förhoppningsvis av kvarstående och ny demokrati, garanti och välfärd.

Pensionssystemet bör uppslås överfört från sjuk- och garanti-ersättning till domfast proportion och avlasta oegentligheter även utan ekonomisk situation. Allmänna polisanmälningar blir sekret utan visdom, räckhåll och åtgärder i det befintliga systemet och dess underhåll. Proportionerna missanpassningar skall undvikas. Förtidspensionärer skall ha en egen garanti och framtid där sjukvård inte skall regera, ej heller med säkerhet.

Samtliga regeringens förslag i tid och otid tyder på brottslig karaktär, inte bara verksamhet. Dessa avslås alltid i synnerhet och fortsätter. Nu skall det bli omöjligt eftersom ingen kan beskriva en situation alls längre utifrån ett demokratiskt felslag. Detta anser jag vara en bedömning och annan fortsatt möjligt som är förbisett.

Enligt lag är slavdriveri förbjudet försöket och har bara ordningar att följa. Om du skall ändra på en människas tillvaro säger lagen att du måste ansöka om tillstånd. Men kvarstår att du etiskt och moraliskt anses undergången eller missanpassade, varför andra bedömningar är oundvikliga. Den "laga kraft" du söker så har inte tillgång gäller dessutom. Troligtvis blir du förr eller senare häktad. Var medborgare skall veta sitt eget bästa blir en entydig överlämning vid behov. Ditt skydd har inte stärkts. Kostnader, uttryck och värderingar om detta är inte av sådant intresse möjligt. Marknaden kan agera, för att de har en ordning. Men verktyg och plattform kan skifta. Du ska inte störa privat heller. Detta för att klargöra felet och säkerhet i aspekt inte skall omfördelat eller snedvrida av potentiella hot. Säkerhetstjänster delges lämpligt. Grunddefinition av t ex ägare, förare eller informatör kan klaras ut. Polisens eget program bör kontrolleras, inte för stor skada.

Förfarandet för statschef bli förslagsvis att införa 4-kammarriksdag med utsedda stämningsläget/stämningsmän i regering och riksdag, samt den generativa och sekvens regeringars företrädare.

Svenska kronan kvarstår och läget anser jag barm. Statschefen skall lillika avvika med etablissemanget försök till insyn, påverkan och kontroll av original man. Alltså ej av myndigheter. Nya straff förkunnas möjligt.

Bäring, case clear. Combat missions. Blue Sky auto.

Räddningstjänst bör troligt samla in information där hus byggts där väg går och tvärt om. Sådana uppgifter kan finnas i olika genrer privat och myndighet.

N del effekter av detta anses positiva. Notera dem.

Egenskaper att beakta:
Hel och ren fasad, tak och genomrengjort, vatten och avlopp, värme och ventilation. Skorsten, vattenavrinning.
4-kammarbrunnar och fettavskiljare riskfaktorer, symbios miljö processar sig någonstans... kan vara saneringsproblem och kräver förnyade mark- och anläggning åtgärder. T o m plattsättningar, asfalt, grusgångar mm...
Buskar och träd, mängder med besvär, tips och råd.
Balkonger, fönster, dörrar, räcken, papperskorgar, återvinning, papperskorgar, komposter...
Sopbilen, skyddstransporter t ex till återvinning.
Allmänna rengöringsmaskiner tillstånd och Alterikopplat om avgifter för drift och ogynnsamma följder med i bilden, t ex estetiskt och praktiskt.
Alterit kan påpassligt ingå i sanering av entreprenör och byggföretag, även mögel och parasiter, bakterier mm... dessutom bygg och anläggning, förbränning, brand och olycka, damm från vind och vatten där även nära och eget dagvatten ingår.
Fågelskydd, skydd mot husdjur, allemansrätt och hundar/katter, även jordbruk(oftast odör och damm).
Trafikkvotering. Luftföroreningar och mark/anläggning rengöring.
In och utbyggnader, även avgränsningar.
Återvinningskomplex klass, med insamling och dess plats.
Oljud förstörelse klass tom och aktiv miljö.
Cykel och gångtrafik klass.
Service, kontroll, bevakning och entreprenör,  klass.
Material kommission Alterit kvalitetstjänst.

Man bör kunna vistas utomhus. Givetvis bör polisen granska risker och förutsättningar utifrån detta och förebyggande åtgärder anser jag möjliga.

Det här är stort men lagom, betydande insatser och åtgärder kommer att synas och upptäckas. Finansiering anser jag bara möjligt så här.

Inläggets rubrik påminner sitt ditt:

Hm. Rut och rot bara fel nummer. Alterithus.

tisdag 26 september 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Blue Sky auto.

Laharer nått offshore och mining.
Flera farliga vulkaner aktiva och andesitic.

Upplockare, på gång ALARM

Mycket grundlig genomgång av söka löst folk igen och igen i Stenungsund. Alla ska hittas och räknas in. I rasmassor, kolla vårat gamla och andras. Japan, Kina, Brasilien, Finland... alla dykare, plockare mm. Folk som hjälpt andra... full koll på reptiler och marint likadant om folk i och mera.

Knepigare med transporter, alla möjliga. Små som stora. Alla sorter vägarbeten, städ ch reflex, lampor och linjer...

Ni måste söka ratio i skog, fält och på under och runt olika geo enheter, svaga svackor, blixt ställen, stenar, berg, buskar...

Skadade kan finnas på marken. Alla flyktvägar och marint och reptiler samma. Alltså även uppepå. Bara små pölar kan ha hål eller haft. Reptiler är snabba och lista ut var, måste täckas. Även uppe på byggnader och i träd. Alla angivna vatten öppna och fantasi.

Bara en trailer med pansarvagnar kan bli knepigt. En tom mjölkbil...

Allt har hänt huller om buller och så stort vi bara varnade för och anade. Lägg ned utredning och be dem lekmän utreda är mitt förslag, alltså kontrollanter som larmat m fl. Hitta alla och allt först. Först räddning. De som varit där och åkt med bör klara utredning själva. Då blir det ett komplement.  Markägarna föreslås kolla detta. Vet de mera?

Det ska inte vara skadade, så påtänkt. Då är något större geologiskt och hydrologiskt fel med. Vad jag kallar major summit init kan vara ömsesidigt men liten risk och bedömt av andra. Åtgärder som är egenskapliga är svårare att det inte blir skadade. Oftast beror det på otur och mera eller mindre slarv av förare och andra i händelsen. Men om transport-laster och detaljer i anläggning skadar är redan med till viss del påstås det.

Esko Ilmari och Apatcho Cheied, Rescue services before MM... kolla även grannbyar/vägar med angivet. Även med Sala och Nordsjön... Åland med... Informatörer mera, t ex Finska viken.

Djur kan blöda. Grävling kan blöda färg! Måste söka människor i alla åldrar... även om finns det. I detta fall kan vara grävling och annat, små och stora. Även Myskoxe? Älgar och annat?

Sommar och vinter grejer, alpint eller t ex surf, MC plus...

Alla indiangrejer, oftast egna grejer för bosättning, flytt eller livestock... tänk på att upplockare kan kämpa och ha annan deltid...

Blue sky plockare där.

Hm.

Hm. Ekonomisk vetenskap 2023. Barm.

Digesture.

§1. De övriga skyldiga. När de faller och fightas med annat syns kommunisterna, av andra eller dem... oavbrutet pågår högförräderi. AI och att tackla kurvorna(som inte finns) råder state of the nation processvis eller kritiskt varav anpassningen förutspåtts, väntats(ventav) eller skenande. Populärt ett förgrepp av naiv karaktär eller ovidkommande, där även AI fel om "hemlig" ter sig logiskt oavsett motiv eller insats(färdighets- och värde-röjning). Någon mänsklig insats eller anpassning har inte fotfäste och ny historia väntas gentemot hopp, färdighet, lämplighet och gångbarhet; särskilt lekmän och rätt intar sociala förändringar utan betydelse eller påstått gensvar. Goda motiv och alibi är verkställt utanförskap och totalitär ignorans medföljande mänsklig evig process och lagföras de om tillhörighet och säkerhet.

Creator ser mera detaljer. Men detaljer mera...

§2. Plats och tid anses nu vara kulturellt och mera eller mindre beklagligt ytvis eller transparent. Härigenom förutspåddes t ex sociala medier och bitcoin, förr värdepapper och steril makt, rörelse och vetenskap. Följden från kvinnokultur som haveri och barbarer i särskilda sällan, och påtvingat med uppmaning att bevilja gemensam nämnare, men det spirituella i faktor, profil, egenskap och numera särskild tillhörighet i kopiat och syndrom utan fastställd lystring, rådgivning eller fokuserbart högfilosofisk korthet och vakanta överromantiska liknelser.

Huruvida om paragrafer bibehålls avstannar beroende på klassisk tro, galenskap eller väletablerad trend och pow-wow anses hindra lojalitet och skådeplats, källa och tillgänglighet.

Nöt-Crème Original skapades åt 1961.
Turkisk Peber Original skapades år 1977.

Jag tänkte komma till det sen. Apatcho Cheied.

Kom igen bara! Vi klämmer lite mera på tuberna. Eller hur upplockare! Apatcho Cheied.

Nog väntade jag mig mera som original man som lekmän, högutbildad i klass och ämbeten. Apatcho Cheied.

Segregering på djupet. Apatcho Cheied.

Ignalina(Kärnkraftverk i Litauen), lullaby och Lollipop... Apatcho Cheied.

Var fanns det såna trendbrott? Apatcho Cheied.

Utmärkt media, sylt i sängen. Apatcho Cheied.

Jag har annat så, jag slipper laddade kärringar. Apatcho Cheied.

Rajs-partiklar. Apatcho Cheied.

Ännu en nedbrottsplats. Apatcho Cheied.

Kauppinen, Hakkarainen, Leppänen, (de) Lusua.

Hm.


App: Konversation Translator, Google Play Butik.

Hm.

Stenungsund är hett.

En balk räcker. Den ska inte sträcka sig till brottsbalk. Detta skyddar nu lekmän och anses redan skyddat och varskott i yttersta grad vad jag vet.

Modifikation går lös också. Bra va. Så ställ undan rishögarna och kontrollerna nu också.

Om du återvänder på ansvar vad gör du i vägen?

En backe räcker... En balsam i räcket. Hur är och var olycks-situationen och statistiken? Fråga om de har räknat med detta klart och tydligt eller om stundens rättvisa räckte till senast...

Ni söker ovisshet vill jag påstå. Jag har fullträffar i hela mitt liv som jag gissar och varit lekman om. Men inte ansvar. En utredning påvisar att jag inte ens använder vägen utöver naturen i situationen. Vad kan man göra då?

I övrigt har lekmän lagt till upplockare tips. Att förankra detta kan inte vara ansvar, beslut och annat hur som helst. Definitivt inte brottsbalk.

Lycka till.

Jag vill bara påminna om att vara snabbare än tidvattnet.

Ödeshög enhet upplockare. Evakuering? Hydrologi och tidseffekter. Ett antal hydrologiska spöken tillagda på spridning upplockare world, global. Tänk på ytligt, vatten och fordon blev kvar eller effekter. Farlig transport? Sediment avskiljare är vatten, möjligt orsak? Varje plats och ref ratio och nedåt. Måste bra koll t ex lava, andesitic och om basalt, erosion, laba-lakes effekter och dess upplock. Definiera maskinparker. Splitter, debris, glas och föroreningar. Livestock. Bogsering. Andra följd olyckor, t ex brand. Lastvagnar och dess last. Koll vatten avrinning allt yta och brunnar. Blårök vulkan med? Chemplockar(även vulkan)...

Esko Ilmari och Apatcho Cheied, Rescue services before MM.

Grattis!

Hm.

Ordtalivistisk...

Ansökan om tillstånd?

Ramaskri.

En SK. Blir seven.

Simon Eskil de Lusua...

Kauppinen, Hakkarainen, Leppänen, Lusua

Specialist? Reds. Auktoritär och autentisk?

Ansök om tillstånd igen! (Terrorism igen)

Apatcho Quinn

Sökaren på guiltyism och moneyism?

Hyvää iltaa ja hyvä aamu...

Knirk knark... knyirk knyark... marknad...

Turkiet... Anatoli... Iberia... Karibien... Amerika... Indien... Asien... Arabvärlden... Afrika... Australien... Pacific... Indonesien... Pakistan... Iran... Egypten... Japan... Taiwan... Philippines...

High treson... High treason...

Läggatillism...

Hm. Combat missions.

måndag 25 september 2023

Hm. Förfrågan ABB, Automation och Industry & Electronics.

Jag upplever samma störning på spelning av musik med Windows 11 Home i YouTube på Acer Swift 3. Klart misstänkt. Men har någon detta eller som sidoeffekt från uppdatring likadant om detta beror på elnäten? Kolla mitt gamla. Jag är i Norberg, mitt i norra. Kola farsans gamla grejer på detta. Har funnits sånt störande och även flyg, Johannisberg, Västerås. Dessutom vid bygge Skrapan i Västerås, gamla Posten... Jag gissar det är rescue units och fiasko ubåtar någonstans.

https://library.e.abb.com/public/f77c517fd6d959c1c1257e0a00321a54/LCM_TYRAK%20L.pdf

Kolla gamlingarnas ställen, pensionat och montessori.

Konstigt nog har problemet funnits på 60 degrees förut. Om det är okänt militärt som bara hittas just när en hittar en annan förekommer detta? Fråga informatörer ABB. Skerike med? Är det vulkanblixtar som filtreras? Är detta kärnkraft eller vattenkraft bygge egen kontroll, störningar? Har de gammalt sånt?

Är marinen i Finland med?

Är stads-slussar med lavy-tvy med?

Är offshore med?

Är is-pumpar igång i stället för vatten? Stör de?

Springer störningar över Kebnekaise eller Blaikfjäll?

ABB har samtidigt med andra geo-problem och jag ser att någon håller på med något. Kan vara en form av industri-spionage och sabotage.

Ni vet hur ni gör. Använd säkerhets-rutiner även på Service. Min farsas?

Det blir office men snyggingarna. Fråga IBM och General Motors och General Electric i USA.

Även morsan och hennes andra man på Avesta Sheffield.

Jag har jämförelser in och ut, t o m Homo sapien.

Jag har provat på batteri, utan nätsladd. Samma störning i Ableton som Edge.

Hm.

Barnens värld.

Lövkonst och bark. Inte klister! Håll kollen. Kallt, gaser och reptiler...

Bygg in blommor att sköta. Komersiellt? En trädgård... Barnens naturträdgård och motell? Lite skydd och ljus, vattna... Klarar den blomman hösten? Lite musik också? Vatten och sand? Kottar...

Earlvist child and co singers, musicians and actors, dancers and media?

Universal Park Motel? Butlers... Youth Park Housing Theatre...

Universal Park celebs...

Dags för inomhus? Nästa sommar Visit Housing och Motel Sommer Outdoors...

Vinter studenter och komersiellt?

Eget kryssningsfartyg och tåg?

Plats för seriefigurer, barnprogram mm... egna?
Nallebjörnar, glaskonst, souvenirer... priser...

Lite kul för föräldrarna med barnen, eller nanny/babysitter...

Så stor handel borde bidra med lite mera?

Båta bra men homma best...

Hm. Inte så dum idé.

En ny julafton!

Sagostunden med hem... och före!

Hm.

Sten ja CAD...

Computer or computerized.

Where is my house!?

I too...

In and is...

Hm.

An eagle near?

Ko-ka..
Boy-cott...

I Heard. Corvus corax?

Hm.

Äkta hjälteinsats obetalt i trillion dollar rullning, world, global.

Vad snackar ni för skit?!

Upplockare, på gång

Vattenkvalitet, kan växla ovanliga ställen. Bra om fiasko tidigaste larm. Olika plockar situationen okänt om med.

Många av de större och farliga vulkanerna är aktiva enligt Volcanoverse, YouTube. Även detta resulterar normalt i motsatt men flera "hål" och fiasko redan med. Att krisinfo ej har karta kan vara med så att ingen vet och hittar utom informatörer. Om detta klickar blir fiaskona flera och eller fatala där vattenkvalitet ingår i larm. Håll utkik.

Stora syndrom och fiaskom, trender kan vara framtid?

Väder säger en sak men oceanologer och hydrologer kan ha ovanliga situationer. Glaciärer inblandade redan på fiaskoställen. Fråga andras vad ni kan kolla ömsesidigt och miris-plockare(informatörer).

Koll Atlanten.

Pip når alla haven.

Räkna med skrothögar, s k svärmar 

Mycket viktigt, Afrika info med koll. Hjälp gärna till.

Vilka håll på klickar fiasko och flera tar samma väg? S k through och syndrom. Vilka håll? Flera larm redan. Miris bör sköta detta galant.

Storplockställen med? Hofors, älvar och andra tillfälliga. Mera world, global.

Vidriga trendfarare och fiaskofarare hamnar någonstans på maajujju i Arctic och Antarctica eller i Barents och Bornholm tillfälligt? Stora sjukhus plockar troligt med?

Risken(egentligt larm) når att marin sektor måste snabbkollas täckande. Privat och miris mm... Enkelt uttryckt där ni är dessutom. Det får marknaden eller security själva täcka. Annars blir det tjafs. Troligt är detta med i alla fall.

Fiasko-konstnärer och samarbeten, smarta lösningar, kombinationer och egna, även specialister. Kan kräva avlösning, för mycket flygande, annat eget privat och lite egenkoll av alla sorter är bra att ha och bra att vara lite förberedd. Tänk på din och våran logistik och vistelse, självkoll alltså. Bra om egna vet lite och kan hjälpa till. En del av våra metoder kan vara andra till självhjälp ordnas, men mycket svårt och knepigt med tid att förstå situationer utanför plockning och räddning så. Använd kontakter och informatörer, ibland smidigast och bästa koll. Egna ska hittas, dit de ska och en del problem lösas ibland.

Om vi är vana och andra tror sig vara det är det ibland platt fall fiasko. Rutinerna passar inte och bör skapas, någon behöver just förstå detta. Jämförelsen att vi inte vet kan(skulle kunna) bli eller vara fiasko i alla fall och bli jobbigt.

Fråga om måste återkolla ditt om du ska vidare och tala om att du gör det igen redan på väg eller annanstans. Kan vara bra att lösa själv eller nå dit? Just, beror på vem du är och var någonstans du är. Alltid. Eller så sköter andra det. Utrustning är viktig just innan det är för sent. Fråga om behövs eller om täcker ditt behov, kanske andras.

Jag vet att detta känns konstigt men det är ett måste. Så måste combats och specialister förstå och klara sig när många andra måste det. Känn efter om du är redo eller pausar, kanske kan hjälpa med annat. Men det kan bli nobben och besvär att ha koll/uppbackning också. Du måste ha medel att klara dig med och hur du återupptar detta. Möjligt är du tillfälligt en egen informatör, en som söks redan. Andra ej tjänsteförordnade och privata ensaker kan bli av intresse av rätt sort. Du bör tänka igenom om vad, vem och vilka och hur om du söks. Men glöm inte att fråga rätt. Det misstar sällan t ex miris inte om eftersom de är till för sitt och förhoppningsvis liknande. Du vet vilka du behöver på vilken situation och nivå. Fråga. Men det kan bli svårt att klara både Combat, super-plockare och flera olika specialist nästan på en gång. Dessutom sjukvård och jägare, prioritet. Syrgas och evakuering, din insats och passande? Tjafsa inte. Smidigt vet och bör kan vara rätta och rätt signal. Då slipper andra oro och ömsesidigt bör klaras av flera. Vem sköter sånt? Var uppmärksam. Situationen är positiv egentligt. Bör vara i balans så. Fråga och tala om.

söndag 24 september 2023

Hm.

Hm.

Hm. Hur snörar och knyter du skorna?


Den yttre går under... bra göra rent lite och tvätta eller byt snören. Och tänk på effekten... peka som en dirigent. Korsa armarna och gör samma sak... prova inre går under nu. Hur ser dina fötter ut? Följ flera störningar och do, did, dunno... fundera på skons utformning och normal rörelse och annat... extrema ansatser, avsatser och touche... skador och kroppens balans... om du är omvänd, fundera på skobredd och klack. Ser du dem nu tar i dina skor med händerna? Hänga i fötterna? Ta en snörning med ett finger, motsatt hand. Oavsett benen i kors(om du sitter)... om du nu tänker på att du eller andra tappar något på tin fot med skon på? Eller en haj eller annat vill bita i foten? Och igen, där skon böjs... tänk på gangsterns tumtryck... då vet du var musklerna sitter och vad du ska använda... ser du knutarna. Håll i ett skaft... eller du behöver dina händer själv. Välja balans värme och rätar ut sig?

Upplockare, på gång

Klockrent predicted igen?

Upplockare, på gång Naturen i fokus. Skata utan stjärtfjädrar...

Skata utan stjärtfjädrar. Samlar mat och gömmer det i gräset. Kan flyga, just nu flaxat tyst upp i ett träd.
Kom ner igen...

Hare, räv och rovfågel finns stationärt. En rovfågel som klättrar och går omkring, skriker på natten. Alla tre nu sist i natt.

Finns reptiler och groddjur/paddor. Jag har sett trolig popobird i dagarna. Annars ett grävlingpar något år sedan eller två. Ekorre har blivit synlig, skygga annars i år. Möjligt vessla. Duvor. Fladdermöss. Svalor. Domherre. Lösa katter.

Andra skador är möjligt en groda med ett ben, ej säker, bara en bild.

Min erfarenhet är att spana efter andra djur. Större exotiska reptiler, apa, gorilla och kattdjur. Även skadade fyrfota, oxe, gnu, mysk och får eller getter... papegojor, sengångare... mindre björnar, myrslok, termiter... olika polar och exotisk utter och bäver. Marklevande rovfåglar, troligt örnar och falkar.

Så här kan det se ut någonstans runt om Samer och indianer ibland. Även utan livestock. Inte konstigt vid skidanläggningar och i fjällen, även fjäll jordbruk och vid bryggor och båtplatser vid vatten. Anläggningar och soptippar.

Om det är tomt, farligare rovdjur. Bra veta om barn med, livestock och t ex hund(jägare).

Noshörning och flodhäst... t o m giraff(den kan attackera fåglar i träden och när den vilar).

Annan spaning, skogshöns. Kan härleda till reptiler igen och igen.

Inte ovanligt samma spaning vid kraftverk, industri, köpcenter, bensinmack/kiosk, restaurang, hotell, kyrka, bondgård, gruva, sandtag, flygplats, utedass, bilprovning, återvinning, parkering, stationer och hållplatser,  lekplatser, dagis och lekis, vattentorn, camping, tunnlar och broar, staket mot trafik timmerväggar, rishögar, kompost, rondell, allé... stora och gamla träd... frukt och grönt odlingar, även växthus, presenningar och nätat... alla rör och diken, dammar, stora stenar/klippblock... fyrar, väderstationer, seismiska stationer, silo... loge, älgtorn, pumpstation, elcentral...

Se upp för blixten. Ofta byggt så. Vulkan lava om finns spökar garanterat värre, s k vulkanblixtar, dag som natt.

Avancerat: Råttor.

Extra farligt: Jaguar och puma, även bergslevande arter. Lejon och tiger.

Glöm inte vita djur. Ibland är en vit älg allt. Eller en svart ren.

Om du hittar isbjörn och Grizzly eller björn, larma. Kan vara just de farligaste nära eller nästa björn på det.

En vit utter kan spöka rejält.

Om tyst och tomt sälar och valross? Eller stora mängder med fåglar. Varning om överraskar, gömmer sig. Kan vara jagade av kaskelot, späckhuggare och har närmast möjligt. Även under.

Fundera på dagens mat. Lås inte vidare innan.

Fundera på vedinsamling. Tvätt. Fiske. Igen jakt och skyddsjakt.

Kombinerade rovdjur och hålor, gräver ner byte eller använder andras hålor eller system(!) och sinkholes.

Fundera igen, stormar, oreda och rent och stormflygare in i eller bakom något eller vädret, och naturkatastrofer.

Ljud är viktigt. Även kombinerade. Vissa rör på sig då av reptiler och rovdjur även om de säger tvärt om. Den lär sig vinande vindar och krabater, vatten som låter och rörelser. Går du förbi är det kvar.

Super-plockare och combats bör hittas i land och ha denna hjälp. Räkna med att t o m polis, räddningstjänst, jägare och transport fynd kan vara allt på en gång. Precis som indianer.

Fundera igen. Farliga djur, ännu farligare. Isbjörn och andra polar levande djur ÄR såna med snö och is. De kan vad som är under eller bor där. Kan uppåt vad som helst(!) Fundera på hus, träd, klippa, glaciär, lavin, vad jagar de eller hittar de? Isbjörnar är exceptionellt livsfarliga och krångliga som redan har "mutat in hela området och nästa"... fråga expert. Det gäller att räkna med lugnt och flera KLANER av rovdjur, olika sorter och FÖLJDER med tid inklusive fighter och återvändande från krigisk jakt. Eller ytterligare problem, t o m om upptäckt nära som jagas från alla håll. Detta kan hålla på länge många dagar och veckor.

Tips. Om isbjörn måste du ha hjälp. T o m på en åker i en dunge. Isbjörn kan veta om. Eller vägrar följa. Men du har annat där då. Eller så är bytena runt om i ängen eller åkern nedgrävda eller kadaver på. Oavsett jord och mark typ. Finns såna brunbjörnar och Grizzly. Vad än oerfarna eller ovetande experter säger. De måste kolla mycket ratio mera i alla fall. Problemet är att folk kan vara i reptiler. Man kan inte skjuta dem med gevär. Man måste ha plock. Det är farliga djur samlingar. Även en liten bergstopp eller klippa i bergen. En bäck nära eller i bäcken och vid, åkrar eller myrar. Många djur bevakar och attackerar, örnar, större mängder med kråkor, korpar, reptiler, alla vilda djur. Tiger och lejon hittar detta... Kan vara alligator och kobra... skorpioner...

Stormyren och Estersmark har en hel del av detta ibland. Öar är alltid farliga innan man vet. Systematik och följd med flyttar på sig är också farliga ställen där mycket upplock. Kvarken och Bjuröklubb och Holmön är exempel. Bara en strand kan vara sån. De får plats i och klarar av att jaga i hålor och grottor där man plockar. De kan springa fort och långt för att jaga och kan behöva specialkoll. Helt öppet. De kan simma. T o m en Grizzly jagar så. Troligt klarar andra björnar samma. Bäver och utter kan t o m knycka byten, även en människa. Tro det eller ej. Dessutom måste man kolla igenom allt marint. Bläckfisk, klumpfisk. Det finns såna vattendjur som gömmer maten först. Kan kräva specialister.

Offshore är en transparent plattform för björnar. Syns på fåglar och annat. Kul se sälar?

Hela piren kan vara kadaver... "Jag trodde att det var havsörnar"... "Mitt i stan"... "Åh, de är i en sinkhole"... "Å neej! Inte i min evakuering!"... "Va!? Bredvid en parkering!?"... "Precis bredvid fyren!"... Formel-1 och rally, stadion under läktare...

Glöm inte att plockar kan vara fel. Hoppas att ni hittar och larmar då. Inte roligt om hänt sånt. Horror. Kaos och drama. Larma omedelbart och tala om för andra vad som finns eller informatörer borde vänligen göra det. Naturen är farlig. Och en del hålor gästas av gaser, debris, vulkan lava och annat otrevligt, t ex olja.

Viktigt: Kolla propellerskydd och problem. Fynd eller vidare koll. I land fartyg och flyg plockat...

Ultimat koll? Strömavbrott... pandemi... pissenissen runt hörnet eller i buskarna... kräftpremiär... ädelfisk... älvar och älvmynningar "kommer simmande utifrån" eller "orkar inte ibland"... "Min restaurangbåt!"... "Mitt i min lövhög!"... "Tyckte väl att soporna var lite speciellt utspridda"... "Det såg ut som en avbruten roddbåt"... "Uppepå min husplock!'... "Mitt bland bilar och transporter"... "Så djupt i en båtplock"... "Det var ingen som hade tittat mitt i vassen, jag tog en flygtur"... " Jag trodde det bara ett sjunkhål i min hage"... "Precis där bortsprungna djur eller fåglar från bondgårdar hamnar", "Där mitt i stormbråtet och debrisen samlat"... I en traktor, grävmaskin eller i en skopa... "Såg exakt ut som någon vandal och försök till stöld"... "Sånt här hittar man inte normalt här"... "Tyckte väl att någon har lagt dit ett kapat träd"... "Varför just vid en vägbom"... "Hur fan har den fått upp dem dit?"... " Ne, jag skulle bara försöka att se vad det var i örnboet'... "Vi är redan där men det är något annat där"... "Nej, vi kommer inte iland"... "Nu kommer den mot våra kanoter"... "Min BMX lev kvar i skogen"... "Den hoppade upp på fyrhjulingen"... "Det är bara att hämta den, jag vet det'... "Den rev ner alla motorcyklarna"... "Tyvärr, vi är fast i pansarvagnar"..."Den försökte attackera en tiristbåt'..."Det ärnågot djur på bildäck i fartyget"... "Vem har rivit vårat tält?"... "Fönstret till slakteriet stod på glänt"... "Den satt på jägarnas pick-up"... "Går inte, den jäveln är precis vid räddningsutrustningen"... "Tyvärr, vi kommeri te åt vatten eller brandsläckaren"... "Den förstörde fisknäten och försvann"... "Någon har slagit sönder en ryssja"... "Det ligger ett träd eller en stor gren i vägen"... "Den pajade min väderkvarn i trädgården till slut"... "Den verkar bara leka med slangen"... "Det var något i mitt garage"... "Vi kommer inte ut ur bastun"... "Den vill in i jordkällaren"... "Min älgkalv var plötsligt borta"... "Det stod plötsligt en tjur utanför köksfönstret och stirrade på mig"... "Jag tyckte väl att det låg något där i diket, och där med"... "Indianerna har jagat en före"... "Den låg bara där och solade sig"... "Måste den kolla in alla husen?"... "Den är vid grillplatsen"... "Det finns inga såna här"... "Småfåglarna var där borta"...

"Det ni söker följer er"...

"Now we come in. Rescue here, Rescue, anybody here? Bodybag?"... Fundera på den.

Where's that God damn indian? (Searching and reminder)

Ratio. Radie. Radius. Så långt du ser... uppåt? Alla dofter... Alla parasiter... Mera värre?

Ligger den på folk!? Fundera på den.

Tjena kostymen. Var har du fracken? Jo skatan kvar. Verkar pigg.

Nej, de är aldrig vid våran livestock...

Det här verkar hålla dem varma och levande genom vintern...

Where's that God damn indian? (Searching and reminder)

Larma alltid. Om mera en rapport. Jorden runt, world, global.

Hm.

Nokia X20 otrevlig numera. Jobbig laddad pryl. Spaceweather?

lördag 23 september 2023

Hm.

Den här burken har sabbat.

Fortfarande finns det dental och kontinental inandning och mat.

Är det 5 kadetter? Jag föreslår ett 5-kadetts program för FN. Men jag hade kunnat låta bli att föreslå det.

En 5-kadett singularis womiic sensa, tack. Snart är jag creator igen. Med vad Windows är möjligt till för... Köpt så sörru.

Hur har vi listat ut vad två world wars är för något och hur det ser ut?

Varför når de i alla fall om man bevisar att de varken får eller ska? Vi är ju såna sedan urminnes tider.

Så enkelt var det. Igen mina varningar för både Windows och YouTube. Där högförräderi med kan inte stängas av. Dessutom splittra så inför mig själv. Vem når dit? Fråga veteraner! Just det...

Det får Kungahusen ta nu. Var så goda. Inte ett dyft på marknaden stämmer som det ska vara och göras.

Vad är det folk här dessutom om ni bara är såna(holy moly)!?

Ni  ser att det är livsfarligt att vara på marknaden och vilken form som helst. Eller hur. De har nått slutet. De var förvarnade efter deras "magiska" försök och diverse andras "måsten" bara. Och?

Dansa på bara. Som en cowboy inför indianen. Vi vet som barn samma de vil slippa redan då. Det är original man mot högförräderi, inte plats för andra och "egna varianter". Så löjligt att de bara syns som om inget kan räknas rätt... Vuxna människor. Jag ser inte att "mirisen" eller "marknaden" ska eller kan "täcka", de får inte det. Spelar ingen roll om "täcka" betyder göra barn heller.

Klagomålen gäller fjantiga fascist-farsor, underkastade inget lika väl.

Om jag gör om här eller VAR SOM HELST åker ni in i fängelse. Ni är hjälp, transparens och inblandning. Allt blir konfiskerat och i stort sett bara god man och fortfarande creator tillgängligt i ett numera väldigt brett spektrum av ersättningar och ännu värre betalformer... Arbitrage, royalities, STIM, alla upphovsmakare inklusive reviderat och klenod säkerhetsaspekt för t o m släktingar. Det hr inte ni rätt att ta betalt för eller förskingrat redan. Omöjligt att förbise på t o m världskris och krig för att LÅN och STADSSKULDER tar nya vägars rätt när misslyckat och inte accepterbart enligt lag från någon original man, p g a marknadens SÄRSKILDA INTRESSEKONFLIKT och ALLVARET i t ex Säkerhetsproblem och utveckling.

Till saken kommer även KNARK(narkotika) och VAPEN inklusive any state, religion, arabworld. Alla med flaggor och alla Homo sapiens. Du har sett att troligt används knark i högförräderi. Ganska AI, men vem är du om du kanske..? Ansök om tillstånd! Jag vet att du behöver många.

5 kadetter kvar? Jag är world man earth combat med en rad betvingade meriter och förförd av eran dygt i motsatthet... Ett förbud. Många förbud. Andra säger samma förbud.

Horrmeritteriet Barm... Så kunde vi gamla kejsarna och kapellarna. Slott, deenar och andra når max 5 kadetter oavsett försök som rang eller skapelse. Herr mister du gjorde. Ser du bokstäverna!? E diid cei... Tah! Second best... Så lite hästkrafter som möjligt... Tror du inte fotfolket och marknaden reagerar? Jag förbjuder nu elpistol i Norden. Med vetorätt. Är du kvar i djurens värld?!

Jag presenterade nyss studenter och celebs i forum och fokus på fel sätt. Gangnams, musik, dans och teater, många var de. Heja tjejer så bara.

Again but coming here and here is peculiar. Not to our own! So?

Hm. Barm och fri ge vär..

5 kadetter tämligen koordinerad hyll-lön.

Konstig marknad skepnad och frigid.

Kauppinen, Hakkarainen, Leppänen, Lusua.


Iso accent frigid what? Scacc?

Hm.

Arvid Qordqvist.

Linus, Linda och Lutor.

No polkoi no polkol.

Scantome.

Liverhomt.

Swerfxzd... bdpq qwerty poi uy...

fredag 22 september 2023

Hm.

Fundera på Fittipaldi och Klaipeda...

Hm.

Nu blir det nya tider. Glöm alla internet problem och dito...

Inte så bra att vara skapare störst eller samma håll alls av kris och krig alltså. Särskilt high treason. Och slavdriv inte i AI mening heller. Det är bara ett förbud, ett stopp.

Tillägnat reale och särskilt räddning.

Så. Nu är jag på hemmaplan och bland egna jorden runt. Ni andra, låt bli.

Den där resan smakar ändå gangster för de som leker med finanser, t o m "lagligt". Finns inget sätt. Någon bara vet det. Och jag och mina egna.

Tips. Bli real, även kombinerat din privata person och näring med andra balanser. Tyvärr har jag sett utanförskap utom de yttre riktiga gangsterna och terroristerna i många omedvetna skepnader och t o m som "tur".

Vändhandahåll är inte barm i high treason heller. Var i tusan började du bli fel någonstans och när!? Är det inte dags att fundera, inte visa falsk färdighet och skuld i multi tappning? Fundera på detta om räddning och creator. Men hoppa inte över original man och creator... Din AI är att du inte finns då, jag varnar.

Titta på dina ur och finanser någon annanstans. Känns det bra nu!

Det var reale. Din räddning blir lite knepigaste.

Focus on me... coolt va!?

Hm.

https://swedroid.se/windows-11-far-enorm-uppdatering-26-september/

Många miljoner på detta som super-upplockare också. Förtidspension gasen i botten lika. Bara high treason. Wake up, satans Homo sapiens.

Avmaskat... Windows 91... Just det. De syns som Covider påstås det... Inte ens det. 911 känner du väl till? 90.000 också?

Trevlig helg!

Hm.

Stadotta cosplay TikTok. Bond...

torsdag 21 september 2023

Hm. Events blooming and tribal problems, where to be ALARM Big world global issues

Coming event The Atlantic Festival.

World Beach and Hike live? Just an idea. It respond! What have small and large people's world found? Is it real or reality? Official media pleasures? Big business and profiles  entertainments? The cyber future beach? A river drive? The Isle of fame? World Beach and Hike Terrestrial Event... Web-hotee... Are there beautiful alien feeling places, like paradise and strange ghost cultures coming? Be beautiful, I am. Indians own fun? Miss World and Miss Universe somebody? World kids? Single event or Five days and World Youth Tribe, Until the Sea... Maybe seafood and too far from usual commerce? Special livestock event, places to be then? Refresh events... Songs from the mountains and the seas... The silent beach... Some money opportunities for enthusiastic people's. Tribal Cult Spa and the wind... Beach mountains? Horizon tales(path Indian dances)... Nice before winter cross our paths...

Ok now to the BIG problems

You may soon see people's and movements... maybe unusual places. Many have now stationary fiasko places and need to "warship" new grounds. Up-north have problems. Even large groups from a few to maybe tens of thousands or a million people. Some need all. Have a nice day. (Apatcho Cheied)

Tip, look for farming off places since storming or else reasons, there are a few to concider. May take time and to combine a smart solution. Be safe. (tips heat, water or not unsolved scaled problems, transports not possible for reason areal interest, wood make farming impossible).


Check out wildfires maps, where you can find them.

Check out UN on issues.

Some language issues, here on blog.

Security Issues and else, combat missions.

Hm.

Så mycket DNA blir det i din plånbok...

Snacka om att vända på pengarna!

Föreslår en lite vidare samhällsutbildning för 60 degrees, bl a journalister, polis, MP och det bästa av modern transportsektor. Finns fonder för snobbskola? Gåvoutbildning och även Gangnam... Nervöst, spelbransch och underhållning?

Kauppinen, Hakkarainen, Leppänen, Lusua 

Upplockare, på gång

Västerås och mittsverige med Mälaren. Tampere.
Antarctica och Afrika, Europa och bl a lava-amfibier och kånkarånger.

Allt alla djup. Scramble Norberg...

Dagens insekt, knott

onsdag 20 september 2023

Upplockare, på gång ALARM

Lavakoll bilder. Annars hörs Pyreneerna eller Belgien... Oslo sprickan vatten i Norberg, koll hydrologi.

Upplockare, på gång ALARM world global

Massiva strömavbrott. Mycket underhåll också. Med så mycket fiasko och okända hinder kan man bara önska att detta beaktas och innebär problemlösning kontinuerligt. Hur våra egna är drabbade måste utredas. Det blåser ju åtminstone. Och vatten ska det finnas nog i stort sett. Jag föreslår en särskild miljömärkning och utredning av detta. Omedelbar verkan och realitetskontroll. Även grannländerna. Även att Atlantic, EU och Arctic processar detta smidigt.

Att halvera t ex privat bilkörning i behovs- och riskanpassade storstäder tycker jag är aktuellt. Det borde finnas annalkat i t o m EU och Ryssland. Föreslår en ordentlig höstkampanj där service och försäljare kan stå för detta om de nu ska ha försäljning, lån, leasing och uthyrning alls eller stoppat. De borde direkt ta tag i det redan avsatta problemen, precis som andra. Det skulle kunna bli en ekonomi som blir planlagd och balanserad rent av lokalt med nästan frivilliga medel och marknadens insatser och fonder. Det blir alltså anpassning, inte ersättning eller rabatter, skattelättnader eller annat. Det handlar om orsaker redan, moral och etik. Kommuner eller distrikt kan välja vilka som är anpassade för en lyckad miljöpolitik. Tag fram balansräkning och en utbildning för detta. Låna inte ut pengar utan detta gediget program och en godkänd rapport. Det märket kan du behålla själv och visa upp i sin tur, varför om allmän och kommunal trafik bör anpassas. Bra idé, tycker jag. Marknaden borde dessutom ha mycket driftigare lösningar och problem lösta.

Hur som helst är det misstänkta problem i upplock. 1 miljon bilar Alperna och x-ray blir trafik. Det är lite sorgligt. Dessutom är det önskvärt att detta miljöproblem utreds och att den rening och bevakning som förekommer fungerar och har sin egen karaktär.

Nu har vi haft så mycket problem så att jag föreslår att t o m mirisen och komersiellt får acceptera att underlätta transporter för upplock med miljö för super-plockare, plockare och olika specialister. Full bra täckning av plock, koll oavsett möjligt.

Den fina sjötrafik vi har här norrut borde kunna erbjuda viss kunskap och hjälp gissar jag. Utan den hjälpen kan bli katastrof gissar jag. Inte så roligt för dem alltid själva heller.

Glöm inte respekt för original man(original människa). Annars syns det igen som problem och olyckor.

Inte så roligt att få paket på kartan hem och dessutom för vintern igenom, men så är det. Bara det pratar pengar utanför krig, knark och brottslighet större fan än har och.. "gud".

Min vädjan är att ni ser problem och därför rapporterar detta. Tänk på propellerskydd. Direkt förorening kan vara folk i vattnet. Just nu behövs en kontroll, sökning och åtgärder. Tänk på att rapporter kan vara direkta bevis på att något har hänt någonstans eller kan komma att hända.

Nog ska en trafikhandel klara sig under samma paraply, på plats... utan ljus och utan ljud eller inte stå i vägen. Fråga om spaning pågår på ytan och djupet, hjälp till eller rapportera. Ni andra, kör försiktigt och kom ihåg ungefär var är du, nästa larmare och plockare, kanske ubåt. Vi kan inte bara ha ljust och mörkt vatten. Då skulle du plötsligt behöva köpa tillbaka ditt fordon, kanske efter ett skalenligt krig.

Risker är avlämnat på plats och nu rör de på sig. Det kommer någonstans...

Nu ska vi ta i ordentligt och få stopp på fiaskona. Allt för många är saknade och skadade eller i riskzoner. Hela världen har super-plockare, combats, kontrollanter, specialister... Det här får inte vara psykologisk terror och ett hot som bara bilförare har eller sköter själva. Du är på allmän väg eller privat berörs lika väl som orsak och förmåga privat. Vi som inte är dina egna trafikanter i stort sett på heltid. Sånt möte hade inte sånt rött ljus, är mitt Combat tips och trick. Hoppas sjöfarten förstår detta. Hur som helst har du en kapten eller begär hjälp.

Det är lite svårt att inte skratta och allvarsamt varnar det innan. Ska man ut och vifta med snorren och höra "propellerskydd"!

Vad är du för en bilförare?

Kom ihåg att en Combat kan rädda de flesta eller alla. Då måste det vara normalt förstått och respekterat. Kvinnor kan. De vill ha mera guld och rutiner så... Alla gröna vägar är en sneseglare som inte gick att hitta...

Hm.

Sparsamt ekosystem.

måndag 18 september 2023

Före midnatt, en Bufo Bufo(vanlig lövgroda)

Hm.

Klassifikationen hade inte marknaden.
Hur gammal är naturen och människan och bomben?

Det blir bara porr.

Man måste få investera i bit-coinens plånbok.

"Ukrainakriget" är bullshit. Jag som lekman och förtidspensionär mm hade varit mångmiljardär utan det. Precis som mycket annat.

Programmet är tillbaka senare. Very important cavalcade... honey...

Lugn, de hittar bar enoch förti broiler.

Honey? Karl den 24:e har ont... "Nu j-r har jag kommit på hur dom gör!"... 24-timmars helikopter...

Högtflygande planer. Tänk om någon kommer upp där någon gång...

Aha. De kommer inte så långt.

Fredams attiraljer... schhhh säjsåg inget
(Enkelt, mera än 50% i hus)

Oh. Lugnren villelse... 25 friskötsel. Va, känner du inte Indian?

Hm.

Tavlor och pengar flyger för andra...